Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Дякую, але треба автономний, зі своїм акумулятором.
Тоді різниці немає. В них усих 2100+/-100 внутрішній акумулятор, немає підключення зовнішньої антени і приблизно однакова нутрянка. Апну, може хтось якісь специфічні знає такі роутери.

Тобі щось таке треба
Переглянути вкладення 13452548
але, я його не тестував, не буду брехати

Поки ви обираєте роутер, ми їмо кавуни.
Мій прадід казав: справжній кавун - це той що по пузу тече. Цей - тече))
Сорт "Слава ЗСУ!", щойно з запорізького баштану. Соковитий, солодкий як мед.
Переглянути вкладення 13452553

Запитаю ще тут, щоб збільшити шанси.

Потрібен надійний портативний (з вбудованим акумулятором) 4G роутер, бажано одразу з виносною антеною. В надійном інет-магазині в Україні. Щоб вислали НП швидко і без кідалова.
Ціна не важлива, треба якість.
Буду дуже вдячний за поради.

P.S. У ФБ попався такий варіант, що скажете?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

такі роутери це фуфло

Запитаю ще тут, щоб збільшити шанси.

Потрібен надійний портативний (з вбудованим акумулятором) 4G роутер, бажано одразу з виносною антеною. В надійном інет-магазині в Україні. Щоб вислали НП швидко і без кідалова.
Ціна не важлива, треба якість.
Буду дуже вдячний за поради.

P.S. У ФБ попався такий варіант, що скажете?

Вангую, що wi-fi покриття в нього буде досить кепське, та і якість gsm під питанням і загалом він схожий на якийсь китайский нонейм.

Я б вже краще дивився у бік більш брендових модемів з підтримкою антени. Наприклад,

Але слід враховувати, що у такого рішення wi-fi покриття буде метрів 10.

Я не знаю, для яких умов використання він вам потрібен. Але якщо, умовно кажучи, поставити десь в бліндажу, то я би дивився в бік звичайного роутера (який живиться від 9-12 вольт) з usb-портом, який підтримує підключення модемів та нормального модема з антеною, сам роутер можна запитати від звичайного павербанка через кабель який збільшує 5 вольт на вході до 9-12 вольт на виході. Може воно буде не дуже мобільно, але якість wi-fi дозволить покрити набагато більшу площу.

Хлопці, ви, мабуть не розумієте - як солдату, мені потрібна мобільність. А це означає, що всі речі повинні бути якомога менше і легше, а також - автономні.
Я розумію, що це зменшує користь, але таке життя 🤷‍♂️.
Колись на дачі у друзів був подібний роутер і він працював.
Якщо немє якихсь серйозних мінусів, спробую такий:

Хлопці, ви, мабуть не розумієте - як солдату, мені потрібна мобільність. А це означає, що всі речі повинні бути якомога менше і легше, а також - автономні.
ну тоді краще вже tp-link ніж той нонейм з фейсбука :клас:

Я в душі не єбу для чого ти його зібрався використовувати...
Проста для себе для зв'язку, замість телефону, щоб телефон не зламали, бо *****и їх зламують біля нуля?
Тобі піхуй який з них.
Переглянути вкладення 13452655
Якщо ти хотів з виносною антеною - то в нього її немає.
вбудований акумулятор (3000 мАг) - це більше, ніж в решти зі схожим габаритом в півтора рази. Цього вистачить на 6- до 8 годин.
P.S. зазвичай, ці роутери підтримують до 10 клієнтів.
І все це дуже сильно росходиться з первісними вимогами "надійність" і "виносна антена".

Та я вже побачив, що та антена не влаштовує мене, бо завелика. Я гадав, вона буде маленькою, як на радєйкє.
І цей роутер, в основному, потрібен тільки на мене, тому - 10 підключень - з головою.

Та я вже побачив, що та антена не влаштовує мене, бо завелика. Я гадав, вона буде маленькою, як на радєйкє.
І цей роутер, в основному, потрібен тільки на мене, тому - 10 підключень - з головою.
Поясни... Ти береш роутер з вайфаєм, і... До нього виносну антену.
А проста покласти поутер туди, куди ти антену ставити планував- це не те?
Антени "як на радєйкє" - тотне виносна, а зовнішня. Такі :
а) теж існують
б) проста роутер купляєш без того набору антен, а антени окремо.

На яку висоту повинна виноситись антена? Я проста роутер одягав в ****** і на дерево вішав - цього з головою.

Такий підійде? Куди відправляти?

І дуже обережно з китайськими нонеймами - вони майже завжди приходять завірусованими.

Такий підійде? Куди відправляти?
я вчора цей пропонував. Пише, що йому завелика ця антена.
Треба щось гімняніше на ts-9 конекторі, щоб в бег влізало і не заважало.
Сам роутер такий без антен теж продається.

Хлопці, я все зрозумів 🙂 і вже замовив. Дякую за допомогу 🍻.

Я купил шлем Фаст за 13+к грн. Брал один из самых дорогих , мол надеялся шо нормальный будет. Домен магазина в зоне .ua, то есть хороший должен быть маган. А по факту попался ******, продал шлем дороже чем у всех мнимум на 3к грн, так еще и регулировка не работала :)

Fast - это тип шлем. А производить его могут все, в том числе и наши дельцы. ВСе сертификаты, которые они вам показывают, могут быть липовыми, тк. на шлеме нет никаких маркировок, голограмм, номеров, подтверждающих, что этот шлем изготовили именно этот производитель, сертификат которого мне показал продаван.

Так что остерегайтесь подделок. Хотя не ясно, как выявить "***ню" от "хорошего" шлема. Кстати, это касается и формы, которую ****** мне пытался перепродать с наценкой больше 100%. В оправданиа он сказал "ну это же риски, мне тоже надо заработать". Вот так вот.

з.ы.Если кто знает, где реально хорошие шлемы Fast, то сбросьте ссылку. Возможно в сл.раз буду там заказывать.

Назад
Зверху Знизу