Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Плановая система во всей красе. Кого на улице встретили в рабочее время того и тянут. Галочку поставили, показатели хорошие, а что дальше будет - это не тцк проблемы. У нас все государственное так работает.
Но плюс в этом есть.меньше гопоты на улице.если в мае того года полно было.так как народа в городе мало было.очень они выделялись.а сейчас их нет.у одного сына забрали.так отец очень рад.что его дома нет.сын из дома все вынес...жить не давал родителям...сейчас они в радости.так что от тцк есть и плюсы))

Но плюс в этом есть.меньше гопоты на улице.если в мае того года полно было.так как народа в городе мало было.очень они выделялись.а сейчас их нет.у одного сына забрали.так отец очень рад.что его дома нет.сын из дома все вынес...жить не давал родителям...сейчас они в радости.так что от тцк есть и плюсы))
Возможно.

Останнє редагування:
У нас во дворе как сидели ,так и сидят гопота.

Позавчора було півроку як я в ЗСУ
Додалося втоми, зіпсованих нервів, безсоння та песимізму, але я живий, здоровий, тримаю стрій. А це головне))

Бери с собой подмену одежду ножик перочинный флягу нитки иголки сменку нательного остальное все дадут не ебите мозг родне
Лопату складную из машины отдал родственнику.🤷‍♂️
В след месяце ещё фискарс ему куплю.

До речі, вже місяць минув відтоді як я отримав акустичну травму правого вуха на стрільбах, а брязкіт в ньому так і не минув((
Колишні працедавці обіцяли придбати мені шолом з активними навушниками, але щось упали на мороз. Ну, це в їхньому репертуарі.
Мабуть, все ж доведеться брати за свої. Щоправда, вже 25 число, а премії досі не було...

Кстати про наушники.

https://www.kharkovforum.com/members/vaycartana.18478/

Откликнулся на просьбу и безвозмездно передал наушники.
Наушники на Запорожском направлении выполняют свою функцию.

Спасибо.

Вчора зустрів доброго знайомого. 30-річний хлопець, на вигляд типовий матусин пиріжечок, знаю його з першого дня в ЗСУ. Разом були в учебці, потім його відправили на навчання в Англію. Був стрілець, зараз кулеметник.
- Ну що, пригодилася тобі англійська наука?
- Нє, ніхєра! Ні англійська, ні наша учєбка ***** не пригодилися... Там все по іншому! Єдине що пригодилося - риття окопів.
- Ну а москаля вже хоч одного завалив?
- Так, одного точно! Їбанув по ньому з кулемета, він упав, проповз пару метрів і всьо.. Здоровий такий, як ти))

Вчора зустрів доброго знайомого. 30-річний хлопець, на вигляд типовий матусин пиріжечок, знаю його з першого дня в ЗСУ. Разом були в учебці, потім його відправили на навчання в Англію. Був стрілець, зараз кулеметник.
- Ну що, пригодилася тобі англійська наука?
- Нє, ніхєра! Ні англійська, ні наша учєбка ***** не пригодилися... Там все по іншому! Єдине що пригодилося - риття окопів.
- Ну а москаля вже хоч одного завалив?
- Так, одного точно! Їбанув по ньому з кулемета, він упав, проповз пару метрів і всьо.. Здоровий такий, як ти))
Так если не хотеть, тебя что в бурсе, что в Гарварде не научат.

З якого саме тексту вище ти зробив висновок що він не хотів?
Бо саме цей хлопець як раз був і є одним з найзавзятіших
А где в вышеизложенном указано, что он так хотел и горел учится и научится?!

Близкий в Германии проходил обучение. Арта. Сейчас на Запорожском направлении . Кто хотел тот вникал и стремился говорит. А были и такие, что ****или жвачки и напитки в магазине на базе НАТО. И после этого, наш контингент водили в магаз лишь в сопровождении! Как то так.

Останнє редагування:
Отже, начебто, з машиною все складається збс! Має бути на повному бойовому ходу, з приємними плюшками, ввезена і оформлена офіційно, на бійця. І не за всі дєньгі міра. Очікуємо прибуття до середини серпня.
Вчора несподівано виплатили оздоровітєльні, у розмірі місячного окладу.
Сказали здати документи на оформлення УБД. Оформлять нам його чи ні - питання, але...

Переглянути вкладення 13406134

Отже, начебто, з машиною все складається збс! Має бути на повному бойовому ходу, з приємними плюшками, ввезена і оформлена офіційно, на бійця. І не за всі дєньгі міра. Очікуємо прибуття до середини серпня.
Вчора несподівано виплатили оздоровітєльні, у розмірі місячного окладу.
Сказали здати документи на оформлення УБД. Оформлять нам його чи ні - питання, але...

Переглянути вкладення 13406134
Если вы в тылу,то как вам будут делать убд?или вас уже направили в боевевый действия ?у меня знакомый с апреля того в боевых действиях.и только летом получил убд

Как часто дают на оздоровление ?

Если вы в тылу,то как вам будут делать убд?или вас уже направили в боевевый действия ?у меня знакомый с апреля того в боевых действиях.и только летом получил убд

Как часто дают на оздоровление ?
Так бригада давненько вже воює!
І на нас БРки оформлюються. Не на всіх, але.. На мене точно були.

Стосовно оздоровітєльних хз як часто їх дають. Я, виходить, через півроку в ЗСУ отримав.

Назад
Зверху Знизу