Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Є велика підозра, що, враховуючи специфіку, забагато бебехів.
А если учесть, что у него неоднократно осколки задерживал рюкзак, то можно ещё больше, чтобы больше поверхность защиты была)))

Навіщо такий великий?
Наші всі зі стандартними ЗСУшними
Та нас тут рейдом на 300 км лякають, тому треба буде багато речей 🙂.
Ну і взагалі, як турист, я рюкзаки поважаю різні)
Може і знадобиться після перемоги.

У меня 2 баула по 120л и рюк на 100л)
ЗСУшні стандартні баул та рюкзак тактичний - вистачає на все барахло. Всю осінньо-зимову колекцію я на зберігання віддав.

У спєцрюкзаку старлінк, у коробці - зарядна станція. Але вони якщо переміщуються, то окремим транспортом

Таки он *****бол.он обещал вернуть 30 штук.но он их не вернул.ведь и раньше.кто выполнял боевые задания,получали доплату.а к то в тылу.только зарплата будет.

А так конечно хорошо.отпуск есть и срочникам ,которые без зарплат сидят ,многие уже скоро 3 года как служат.будут получать 6 штук.это лучше чем ничего

Та нас тут рейдом на 300 км лякають, тому треба буде багато речей 🙂.
"Нормальные герои всегда идут в обход!"
Ну і взагалі, як турист, я рюкзаки поважаю різні)
Може і знадобиться після перемоги.
Обов’язково занадобиться, будуть ще походи для відпочинку!

ЗСУшні стандартні баул та рюкзак тактичний - вистачає на все барахло. Всю осінньо-зимову колекцію я на зберігання віддав.

У спєцрюкзаку старлінк, у коробці - зарядна станція. Але вони якщо переміщуються, то окремим транспортом
В мене вже багато барахла назбиралося 🙂.
Дві великих сумки на 100 л, рюкзак 40 л, рюкзак 80 л, бойовий рюк 20 л.
Багато місця займають коробки з під прицелів, тепляків.
На останній фотці - це не все моє 🙂, з колегами на виїзд готувалися.

Днями отримав акустичну травму на позапланових стрільбах. Просто стріляв зі свого АК, поруч стріляли побратими.
Тепер правим вухом чую так, наче в ньому динамік хрипить((
Лікарі оглянули, травми барабанної перетинки не виявили. Кажуть, це або минеться, або ні. Збс..
З огляду на і так сумний стан мого слуху, наполегливо порадили придбати захисні активні навушники, бо є чималий ризик ще більше оглохнути. Але вони не підійдуть до мого зсушного шолому "з вухами" - треба ще й інший шолом купувати.
Які можете порадити перевірені надійні варіанти, бажано, не за всі гроші світу?

Днями отримав акустичну травму на позапланових стрільбах. Просто стріляв зі свого АК, поруч стріляли побратими.
Тепер правим вухом чую так, наче в ньому динамік хрипить((
Лікарі оглянули, травми барабанної перетинки не виявили. Кажуть, це або минеться, або ні. Збс..
З огляду на і так сумний стан мого слуху, наполегливо порадили придбати захисні активні навушники, бо є чималий ризик ще більше оглохнути. Але вони не підійдуть до мого зсушного шолому "з вухами" - треба ще й інший шолом купувати.
Які можете порадити перевірені надійні варіанти, бажано, не за всі гроші світу?
У мене завжди з собою отакі прості беруші.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Якщо забув навушники - допомогають.
Як казав Ганчубас - є активні беруші, але подорожче.
Радію берегти свій слух, бо рецептори не відновлюються.
Бувають "круті" інструктора, що кажуть "треба без вух стріляти, як ти в бою будеш?!" Послухати разок треба, згоден, але на тренуваннях треба берегти слух.

Приблизно з 1986 року дбаю, щоб на вогньовому рубежі в мене були беруші. Теж школярем пошкодило слух, десь тижні на два. Зараз беруші є в кожній аптеці.

Кажуть, нас будуть задіювати не на штурмах, але на зачистках деокупованих НП. А там напевно будуть і вибухи, і стрільба..
Звичайні беруші не варіант за таких обставин. Активні - вже краще, але наскільки добре вони будуть триматися при активних рухах, і чи не проїбуться?

Кажуть, нас будуть задіювати не на штурмах, але на зачистках деокупованих НП. А там напевно будуть і вибухи, і стрільба..
Звичайні беруші не варіант за таких обставин. Активні - вже краще, але наскільки добре вони будуть триматися при активних рухах, і чи не проїбуться?
А касок з навушниками не буває?

Комплекти шолом + навушники від 15000 грн і до...
Есть комплекты крепления наушников к каске, в понедельник посмотрю, может что осталось. Наушники к сожалению уже все раздал.

Назад
Зверху Знизу