Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
А зачем ему? Он же не снайпер, не ракетчик, не пво шник...втыкает обычные беруши и не выделывается)
Приведу гражданский пример.Та же мотокоса.Без наушников реально выматывает организм очень быстро.

Днями отримав акустичну травму на позапланових стрільбах. Просто стріляв зі свого АК, поруч стріляли побратими.
Тепер правим вухом чую так, наче в ньому динамік хрипить((
Лікарі оглянули, травми барабанної перетинки не виявили. Кажуть, це або минеться, або ні. Збс..
З огляду на і так сумний стан мого слуху, наполегливо порадили придбати захисні активні навушники, бо є чималий ризик ще більше оглохнути. Але вони не підійдуть до мого зсушного шолому "з вухами" - треба ще й інший шолом купувати.
Які можете порадити перевірені надійні варіанти, бажано, не за всі гроші світу?
https://www.kharkovforum.com/threads/kaska-shlem-zaschitnyj-fast.5426371/

Приведу гражданский пример.Та же мотокоса.Без наушников реально выматывает организм очень быстро.
Это что за коса такая ?или косить по 7 часов каждый день?я вот за 3 часа в день ,дискомфорта не заметил.

Недавно с соседом общался, говорит что срочники под Запорожьем стоят и им 450 грн в месяц платят. Реально что ли такое может быть?

Это что за коса такая ?или косить по 7 часов каждый день?я вот за 3 часа в день ,дискомфорта не заметил.
профи которые вдоль дорог косят и те не все с наушниками. Но наверно стоит таки одевать их

Недавно с соседом общался, говорит что срочники под Запорожьем стоят и им 450 грн в месяц платят. Реально что ли такое может быть?
Так наверно обычная военная часть. Сейчас срочники будут по 6 штук получать

профи которые вдоль дорог косят и те не все с наушниками. Но наверно стоит таки одевать их
Ну если это работа.то наверно нужно.я как любитель на пару часов ,все ок.больше руки от вибрации устают )))

Ну если это работа.то наверно нужно.я как любитель на пару часов ,все ок.больше руки от вибрации устают )))
от вибрации и от того что палец постоянно нажатый на кнопке. Хотел примотать скотчем а вкл-выкл кабелем, но передумал) веревки иногда попадаются в траве

Комплекти шолом + навушники від 15000 грн і до...
Чому відразу «15000 грн». Каску безвуху типу Fast можна взяти від 9000 тисяч гривень. ( кевлар або поліетилен), також залежить від підвіса ціна, кріплення для навушників - близько 1000 гривень. Самі навушники активні - Китай від 1000 гривень. Щось накшталт Walkers razor або impact sports - приблизно 2500 гривень.

Краше беруши ніж нічого. Почавши демонтаж в панельці SDS-Max-ом без нічого, дзвеніло в вухах весь день. Беруші як вище кидали допомогли добре

Ну навушники це краще та корисніше ніж ножі - свинорізи, які всі собі поголовно купують). Навушники і окуляри - якщо не видали то потрібно купити більш менш якісні. Плюс пару ЯКІСНИХ турнікетів. Це важливо на мій погляд.

от вибрации и от того что палец постоянно нажатый на кнопке. Хотел примотать скотчем а вкл-выкл кабелем, но передумал) веревки иногда попадаются в траве
Уменя болит между большим и указательным пальцем.у меня два пальца на кнопке.так что все ок.не люблю когда постоянно работает.расход топлива больше и гудит сильно )))а так как на мотыке ))жим жим ))у меня больше камни попадаются,а вот сегодня мешок на нож намотал )))

Уменя болит между большим и указательным пальцем.у меня два пальца на кнопке.так что все ок.не люблю когда постоянно работает.расход топлива больше и гудит сильно )))а так как на мотыке ))жим жим ))у меня больше камни попадаются,а вот сегодня мешок на нож намотал )))
Что за коса?

Не дорогая и старенькая .лет 6 наверно.сам хотел модель посмотреть .завтра сфоткаю .в том году не косил.страшно быо заводить.когда постоянно прилеты и 15 км до линии фронта ))

Не дорогая и старенькая .лет 6 наверно.сам хотел модель посмотреть .завтра сфоткаю .в том году не косил.страшно быо заводить.когда постоянно прилеты и 15 км до линии фронта ))
Понятно.

А зачем ему? Он же не снайпер, не ракетчик, не пво шник...втыкает обычные беруши и не выделывается)
Сьогодні ти в ВМЗ чи ВТЗ, а завтра тобою доукомплектують роз'їбашений бойовий підрозділ.
Ну або якщо ти зальотчік, то загриміти в піхоту - як два пальця..
Understand?

Ну навушники це краще та корисніше ніж ножі - свинорізи, які всі собі поголовно купують). Навушники і окуляри - якщо не видали то потрібно купити більш менш якісні. Плюс пару ЯКІСНИХ турнікетів. Це важливо на мій погляд.
Теж не розумію цю ножову пошесть
Купують хз які кінджали дорогущі, титанові, ***нові..
Мені і простого китайського мультітула вистачає.
А нормальні турнікети є, Січ.

Ну ты ж не залётчик...не куришь, не пьешь, не колешься...весь такой положительный...:D
Та ні, я палю потроху, і пива ввечері хильнути можу (оперативна обстановка поки що дозволяє).
Але не зловживаю, не аватарю люто, ніякої іншої ***ні не ісполняю.

Назад
Зверху Знизу