Статус: Офлайн
Повідом.: 4327
Повідом.: 4327
Маникюр не для окопов)
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Маникюр не для окопов)
Уверен что не левша?так она тебе спецом левую руку показала![]()
Фоткать левой неудобноУверен что не левша?
А вот это уже обидно было ?.А Q-курс пройшов? Підтягуєшся скіки раз? Молодий, чи пердун за 40?
Китайські?ни.
у мну вот такие![]()
А я тут при чому?я на таких лицарей не обижаюсь и не огорчаюсь
вообще не обижаюсь а тока огорчаюсь
Та не соромся, вси прапорщики шептуна пускаютА вот это уже обидно было ?.
І як тую заяву написати і хто її прийме???Ще до речі існує таке правопорушення як "Бездіяльність військової влади". Карається штрафом від 17 000 до 34 000 грн., або гауптвахта 10-15 діб.
Воду постачає служба тилу, сміливо заяву на прокуратуру.
Я ні в кого нічого не просив. У випадку з водою лише скористався пропозицією допомогти.хворий без води через дівчину офіцера на форумі просить води привезти
Буржуйку топити також треба! Моя черга - розважаюсяСпати треба!

Скорейшего выздоровления тебе и побратимам!Буржуйку топити також треба! Моя черга - розважаюся![]()
Я не з укором, так констатація прочитаного.Я ні в кого нічого не просив. У випадку з водою лише скористався пропозицією допомогти.
Так а булер не та самая буржуйка, токо из трубной обвязки?Када же булерьяны то будут вместо буржуек? Тыловики застряли в 20 ом веке
На жальc'est la vie
Все на форуме такие военные юристы....Хоть один скинул ему в личку примерный текст с шапкой?Прийняти приймуть, а хто напише, певно хто закінчив не менше 8 класів.
Тема для ,,людей без досвiда,,. Не был никто скотом и не будет, а если в армии первый раз, раньше не призывался, то можно и без моральных нотаций помочь разобраться, как РЕАЛЬНО составить текст жалобы, чтобы по делу и без эмоций.Тю. А хто себе юристом заявляв?
Ну це елементарні речі, як пісня була в Ляпіса - "Не будь скотом", права у тебе теж є.