Я так и не понял) рахунки разблокували, гроши повернулиНу, кто виноват - мусора или вы?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я так и не понял) рахунки разблокували, гроши повернулиНу, кто виноват - мусора или вы?
Енд вот аре ю префер? ?Днями розпочав двіж з підготовки до майбутнього переогляду групи на екс-МСЕК, нині ЕКОПФО. Отримав консультативні висновки лікарів по своїй тємі, і, в принципі, всьо уже ясно-понятно: продовження мені не світить. А, значить, світять наступні варіанти:
1) знову ЗСУ по мобілізації через ТЦК
2) знову ЗСУ по мобілізації/контракту в обхід ТЦК
3) проїбатися в розшук ТЦК і задєлацця ухільосом
4) спробувать пропєтлять пєрєходний пєріод і встигнути забронюватися в якійсь підходящій конторі
5) спробувать виїхати в одну сторону за бугор, поки ще моя лавочка не прикрита
6) убицця галавой апстєну
Питання ***дські ці починають зайобувати..
Якщо в тебе тут нічого немає, то спробуй за бугор.Днями розпочав двіж з підготовки до майбутнього переогляду групи на екс-МСЕК, нині ЕКОПФО. Отримав консультативні висновки лікарів по своїй тємі, і, в принципі, всьо уже ясно-понятно: продовження мені не світить. А, значить, світять наступні варіанти:
4) спробувать пропєтлять пєрєходний пєріод і встигнути забронюватися в якійсь підходящій конторі
Задзвоніть бувшому зам. по тилу, шось нарєшать і ворвацця опять в краснознамьонну 23 ОМБр імені Казкових Довбойобів, шоб всі старі знакомі волали мартинами: єбать ти демон і *****а - з'їбав, за кордонами пошарився, і снова здрасьтє!Енд вот аре ю префер? ?
Із іт е джьок? ?Задзвоніть бувшому зам. по тилу, шось нарєшать і ворвацця опять в краснознамьонну 23 ОМБр імені Казкових Довбойобів, шоб всі старі знакомі волали мартинами: єбать ти демон і *****а - з'їбав, за кордонами пошарився, і снова здрасьтє!
А я їм: кланяюсь, кланяюсь!
Фор хум хау..Із іт е джьок? ?
Ок...а взгаграніци єслі то якій план? Темпорері протекшн чи перманент віза? ?Фор хум хау..
ай донт гів е факОк...а взгаграніци єслі то якій план? Темпорері протекшн чи перманент віза? ?
Вот мінз фак? ? то шо я думаю?ай донт гів е фак
7) стать студентомДнями розпочав двіж з підготовки до майбутнього переогляду групи на екс-МСЕК, нині ЕКОПФО. Отримав консультативні висновки лікарів по своїй тємі, і, в принципі, всьо уже ясно-понятно: продовження мені не світить. А, значить, світять наступні варіанти:
ноу, нот!Вот мінз фак? ? то шо я думаю?
п. 4 - работать не за деньги, за свободу )Днями розпочав двіж з підготовки до майбутнього переогляду групи на екс-МСЕК, нині ЕКОПФО. Отримав консультативні висновки лікарів по своїй тємі, і, в принципі, всьо уже ясно-понятно: продовження мені не світить. А, значить, світять наступні варіанти:
Бронь? ?@Angelo4ka Monako Gold
гіммє шєлтер!!!
Хіба Джаггер у Лізи Фішер на відео бронь просить??Бронь? ?
"ми іграєм толька за дєньгі, в маленькіх клубах нам мєста мало..!"работать не за деньги, за свободу )
Предлогаю всьо шо могу ? із завсігдашнього расположенія до ваших глазХіба Джаггер у Лізи Фішер на відео бронь просить?