Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Так, я добре розумію що загальні шанси вижити на цій війні у мене наближаються до нуля, а загинути у першому ж бою - до 100%. І нічим це вже не виправити.
Чому не тренувався раніше? Дуже просто: мені було це геть не цікаво. Від слова взагалі.
Не, такої статистики немає. Скільки таких повідомлень було, чемпіони любих єдиноборств, а не вижили.

Близький телефонував. Український етап навчання закінчився, виїхали до Польщі. Зараз на базі НАТО. Чекають борт до Німеччини.
Зі слів, навчання будуть проходити близько місяця.
ПисИ. За січень отримали поки що тільки зарплатню приблизно 14000 грн.

Я їб*в такі навчання.
З уборной чути крики Сінєглазки: “Я їбала твої бабки, я їбала твою машину, жлоб, казьол!”. Чути знову ляпаси і опять ридання. Женскій плач звучіт в унісон красиво і мощно. (с) Лесь Подерев'янський

чемпіони любих єдиноборств, а не вижили.
ніхто не каже про спортсменів. там зовсім треба інші навички та підготовка.
Йому не треба буде підтягуватись.
як це? в нас людина загинула через обстріл бо не змогла сховатись. бо треба було всього один раз підтягнутись та перекинути свою тушу в укриття.
або як на бєху один залазив, то залазив хвилини 2 і потім злазив також. кров носом пішла.
інший в броніку під трубами ліз, метрів 50, і спину розігнути не міг.
ти шо.
Она предвзята к старперам)
от не правда. від слова зовсім. просто чомусь в нас майже всім кому за 40 хворі. та є і такі що і до 30 вжє розвалюються.
я предвзята до розвалин. не важливо якого віку вони.
Я уже поняв. Значить одна дітвора у неї повсюди. Так же нецікаво.
та чо дітвора то. просто до 35. вжє після то старший офіцерський состав. або начальники складів, або вузкопрофільні спеціалісти і тд.
Детвору можно строить, а старперы сами нагнут)))
чо ти кажеш постійно старпери. кажи мужчини в солідному віці :D і діло не в тому шо когось там строїти. просто останні, вони блін проблемні дохуя. то хворіють, то ноги крутить, то спину зірвав, як не срачка то пердячка. як то кажуть. то вічно в них жони, діти, аліменти, ше якась ***ня домашня. фух. то ****ец якійсь. через о з ними важко. а інші, дім там де рюкзак. кредитів нема. аліментів нема. проблем нема. спини не болять. з ними просто в цьому легше.

та чо дітвора то. просто до 35. вжє після то старший офіцерський состав. або начальники складів, або вузкопрофільні спеціалісти і тд.
Кстати одна из причин, почему в возрасте не многие хотят идти в армию. Подчиняться уже отвыкли.

Кстати одна из причин, почему в возрасте не многие хотят идти в армию. Подчиняться уже отвыкли.
Та я и молодой не любил подчиняться,поэтому в армию и не пошел. По жизни не люблю ни мусоров,ни военных,ни мое это: стой тут,струнко,иди копай и т.д...да пошли вы *****,шановни))) Поэтому дачщас если меня загребут,то у них будут со мной проблемы,я часто делаю наоборот специально,если не нравится)))

чо ти кажеш постійно старпери. кажи мужчини в солідному віці :D і діло не в тому шо когось там строїти. просто останні, вони блін проблемні дохуя. то хворіють, то ноги крутить, то спину зірвав, як не срачка то пердячка. як то кажуть. то вічно в них жони, діти, аліменти, ше якась ***ня домашня. фух. то ****ец якійсь. через о з ними важко. а інші, дім там де рюкзак. кредитів нема. аліментів нема. проблем нема. спини не болять. з ними просто в цьому легше.
Тогда возникает логичный вопрос.Нахуя призывать до 60?Хер с ним до 40.Ладно.До 45.Но до 60-это ****ец.Для многих после 50 утром слезть с кровати уже подвиг.Какая в **** война?Поэтому и проблемные.Тут ты права.А так абы було,то ***** оно надо.И хоть ты следи за собой,хоть нет,но годы берут свое.С'est la vie

Потому что
У нас расчет 3 по 50+, я 43 и пацан 20. Ну и водила сроч
И все ебошились. И все продолжат, пока остальные бегают от повесток и столбы обнимают
Так нахуя тогда писать,что 40+ проблемные.Проблемные есть и 20 летние.И все зависит от рода войск.Баранку крутить можно и в 60.А вот марш бросок ебонуть,или окоп по быстрому выкопать в 60 уже как бы проблематично

Ну потому что проблемные и есть
Но других нет
Все верно.Проблемные есть в любом возрасте.И чем старше,тем больше проблемных.И не все молодые хотят воевать рядом со старперами.Сам понимаешь почему.Опять же все зависит от рода войск.Старперу в пехоте смерть.Вот почему и вопрос.***** призывать 60 летних?Разве что в банные войска или еще какие-то тыловые части

Пацан 20летний бухтел частенько, что его к старперам засунули
А потом старпер сам 300, тащил его 300 тяжелого с боем из окружения и таки вытащил)

А 60 летних никто и не берет еслишо
Та ну какой ты старпер?Мушчина в расцвете сил:)Старпер это туда ближе к 60

Старперу в пехоте смерть
так в этом весь и вопрос. я ж чего тут и спрашиваю у всех, сколько лет и род войск.
а они думают что предвзята к старичкам :D
а я просто понять, на *** тех у кого позвоночик в трусы высыпается, делать пулеметичиком на переднем крае.
если бы всех хотя бы равномерно распределяли, то может в целом температура по больнице и выровнялась.
а так, набирают молодых в один род войск. да здоровые и подготовленные парни, одеты как щеголя :D
прибывают опять таки на передний край в пехоту для выполнения задач.
а там больни коси криви. и дальше начинается замес. и влипают все в очко. все вместе. общей когалой.
а не как сверху думают что разделили и *******.

Назад
Зверху Знизу