Все що потрібно, в мене вже є. Все, більше хвастатися не буду.А ****** кто тебе даст ?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Все що потрібно, в мене вже є. Все, більше хвастатися не буду.А ****** кто тебе даст ?
Тебе повезлоА мене тут посватали в один цікавий підрозділ. Людина, яка ним командує, набагато розумніша і досвідченіша ніж я.
Поки що буду працювати з ними так, на добровольчих засадах. А якщо вже дійде до мобілізації, то будемо дивитися.
Я тоже так когда-то думал.Я в таких випадках згадую мудрість свого батька: синок, ніколи не думай шо хтось дурніший од тебе
Значить, що я їм допомагатиму виконувати їх завдання, але в штаті мене не буде і платити мені теж не будуть.

посвідчення волонтераВсе що потрібно, в мене вже є. Все, більше хвастатися не буду.

Лесдеру посвидчення волонтера дала ? 😂посвідчення волонтера![]()
Многие волонтёры делают намного больше,чем "вояки" с корочкой военный билет...
аде будеш допомагати? в Европі? по посвідченню волонтера?
ой. перестаньте. нормальний він.Лесдеру посвидчення волонтера дала ? 😂

тот кто делает в силу своих возможностей для победы, всегда респект тем людям!Многие волонтёры делают намного больше,чем "вояки" с корочкой военный билет...
Треба буде через наш європейський сервак сюди зайти, щоб тобі зовсім сраку розірвалоаде будеш допомагати? в Европі? по посвідченню волонтера?

та мені *****.Треба буде через наш європейський сервак сюди зайти, щоб тобі зовсім сраку розірвало![]()

Но кстати проблема. Допустим чел не может рыть окоп, носить тяжести и рубить дрова.Коси, когда возить будут, говори что ты даже *******ть не можешь и тебя не возьмут нигде
Да понятно что несколько раз выроет, когда выбора не будет.Жить захочет - выроет окоп, наносит бревен и нарубит что бы не замерзнуть *****
А не піхототу ти думаєш як комплектують? Із космоса?Да понятно что несколько раз выроет, когда выбора не будет.
Я больше про то, есть ли вообще выбор куда-то как не в пехоту?
Да есть, только один хрен рядовым будешь. Со всеми вытекающимиДа понятно что несколько раз выроет, когда выбора не будет.
Я больше про то, есть ли вообще выбор куда-то как не в пехоту?
Ваша квалификация ценится пока вы находитесь в пределах поля деятельности её применения. При смене деятельности ценится квалификация соответствующая данному виду деятельности. И в оговариваемой выше теме (огневая, тактическая подготовка) ваша квалификация стремится к нулю.мной будет руководить в 90% случаев человек более низкого уровня квалификации чем я.
Ты ничего не понялВаша квалификация ценится пока вы находитесь в пределах поля деятельности её применения. При смене деятельности ценится квалификация соответствующая данному виду деятельности. И в оговариваемой выше теме (огневая, тактическая подготовка) ваша квалификация стремится к нулю.
1) нас в учєбці налаштовують більше до того, що заводити на позиції нас будуть вночі, а вже на світанку буде ****а - по нам почнуть їбашити, і ми навіть для стрільби лежачи не встигнемо окопатися. Плюс, на Донбасі пріпєздєні грунти...Допустим чел не может рыть окоп, носить тяжести и рубить дрова.
****и схочеш - штани знімешЖить захочет - выроет окоп, наносит бревен и нарубит что бы не замерзнуть *****

Та они все грунті припезденніе.Ну,наверное,кроме чернозема.В армии копали окопы камни,глина.Руки все в крови.Потом копали в песке.******* копается.Легко.Но он,***ть,осыпается.Хер шо выкопаешь.Сизифов трудПлюс, на Донбасі пріпєздєні грунти...