Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
я про сьогодні кажу. ти ж тільки сьогодні писав.
Знайєш, саме основне для мене не вистачає спілкування. Вже майже нмає з ким випити та поговорити. Я нє гєрой, а хлопцю стане у пригоді. Мене взагалі ніхто не вчив стріляти, ніхто про амуніцію не розповідав. З нашої першої бригади 130 чоловік, живі 12, 3 таких як я. Тобтот каліки.

Знайєш, саме основне для мене не вистачає спілкування.
вдома треба говорити про шось приємне :D
а шо з жінкою нема про шо випити?
Мене взагалі ніхто не вчив стріляти, ніхто про амуніцію не розповідав
ахуєнно ***. а як так?
З нашої першої бригади 130 чоловік, живі 12, 3 таких як я. Тобтот каліки.
ну і ітог. лайк. підписка. репост.

вдома треба говорити про шось приємне :D
а шо з жінкою нема про шо випити?

ахуєнно ***. а як так?

ну і ітог. лайк. підписка. репост.
Донька бачить папу такого..
Жінка не раділа, а плакала, зара питає за шо,пояснюю за вас, якщо всі сховаються нас вб'ють.
Автомат отримав в хога, одягали по ходу друзі.
Що таке лайк, підписка, репост?
Питайте.

сам пішов я так зрозуміла?
і до того взагалі не тримав нічо в руках і не було тренувань?
теж вік 40+ твій?
Так, я ще 3 дні автомат випрошував. Я був коли на площу прилетіло. І все, тільки бити гадів.

Я хотів би продовжити службу, але битися, а не в тилу. Но мене залишать в підрозділі пісарем якимось, але все розумію можу підставити хлопців.

Останнє редагування:
у кого?

короче не *** мені вжє не понятно. якісь 2 параллельні армії у нас існують. ***ня якась.
як то все зрозуміти то....
В хога, казали раздавали тільки по паспорту. Я 3 дні туди ходи поки отримав, та приписали до тро. Потім до зсу.

Icberg, що тебе дивує, у вашій армії все ідеально? У вас завжди є забезпечення?

я зовсім не про то.
я про інше.
Так, не служив, кафєдри не маю, зброю не тримав до цього, на зборах не був. (Якщо виживу спитаю з воєнкома). Іншого не бачив, як стати на захист Харкова, потім потрапив в інші місця. Але там з нами працювали інструктори. Я прикривав наших студентів. Я не знав взагалі нічого, і амуніції не було.

Мені тут лайків наставили, нахуя вони мені потрібні? Це мені поверне нормальну ногу? Я повернусь до служби. Поки хтось ховається.

Так, не служив, кафєдри не маю, зброю не тримав до цього, на зборах не був.
Іншого не бачив, як стати на захист Харкова
в мене тільки одне питання. ти і такі як ти. я так розумію що ви ще заздалегідь знали, що коли прийде час Х, ви підете. або самі або за першою повісткою. ховатися не будете. чому ви, починаючи з 1 березня 14 року, коли почалась війна, а не 24 лютого 22 року як багато зараз кажуть.... не почали собою займатись. фізо. якісь збори. якісь тренувальні добровільчі лагеря. та хоча б страйкболл. хоч шось. читати, дивитись, спілкуватись з тими хто в АТО був 14-15 рік. чомусь навчатись. щоб вжє прийти не нулячими. врятувати собі ж життя тим самим, і якщо б так робили всі, то і загалом підрозділи б були сильнішими.
а так. хто за 40+ всі насправді, обмежені. і не косарі. а справді проблеми зі здоровьям. фізуха теж майже 0.
вам велика повага та шана всім, що пішли. але ж. але ж чому ви не хотіли то все робити раніше???

в мене тільки одне питання. ти і такі як ти. я так розумію що ви ще заздалегідь знали, що коли прийде час Х, ви підете. або самі або за першою повісткою. ховатися не будете. чому ви, починаючи з 1 березня 14 року, коли почалась війна, а не 24 лютого 22 року як багато зараз кажуть.... не почали собою займатись. фізо. якісь збори. якісь тренувальні добровільчі лагеря. та хоча б страйкболл. хоч шось. читати, дивитись, спілкуватись з тими хто в АТО був 14-15 рік. чомусь навчатись. щоб вжє прийти не нулячими. врятувати собі ж життя тим самим, і якщо б так робили всі, то і загалом підрозділи б були сильнішими.
а так. хто за 40+ всі насправді, обмежені. і не косарі. а справді проблеми зі здоровьям. фізуха теж майже 0.
вам велика повага та шана всім, що пішли. але ж. але ж чому ви не хотіли то все робити раніше???
Тому шо, всі гадали це мене не стосується.

Тому шо, всі гадали це мене не стосується.
ну по перше і без війни то треба робити усім. слідкувати за здоров'ям та бути тренованими.
по друге, всі повинні були розуміти шо прийде час, і буде ****а адова, набагато гірше ніж в 14.
як то може не стосуватись, коли вжє понятно, шо все. приїхали.
окреме питання звісно до можновладців які розміновували поля та не закрили небо за 8 років. але це можно бескінечно обсуждати. тому проїдемо краще. то злочин і має хтось за це відповісти.

З Фізо проблем не було, може не так як хотілось. Але не критично. Все інше хз, це відбудеться не зі мною.

З Фізо проблем не було, може не так як хотілось.
скільки ти разів підтягуєшся? скільки км біжиш? пересічна місцевість? як витривалість твоя? коли великий - і великий + по температурі.
Все інше хз, це відбудеться не зі мною.
шо саме не з тобою?

Назад
Зверху Знизу