Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Багато ти зможеш пристріляти 2х20 пострілами, в режимі бистрєй/скорєй, лежачи в багнюці, під постійний лемент інструктора, по мішеням, що змінюються кожні 15 або 10 секунд?
Як на мене, марна справа (
Дам пораду, якщо будеш брати глушник/полум'ягасич, пристрілюй зараз. Це важливо. Глушник бери розбірний, щоб можна було чистити.
Слідкуй за зброєю, чисти за першої можливості, збирай розбирай до всирачки, щоб ти був впевнений в ній. Магазини заряджай сам.
Якщо дали розгрузку або рпс самодільні, одягай на кожен збір, підгоняй під себе, бери макети навантажуй.

Навіть в банній роті зараз суворі мужики. :перекур:
Та яка там рота? Підрозділ!
Я донедавна думав що нас 4 чоловіка. А виявилося що є і 5й, якийсь сержант-командір, якого ніхто ніде не бачив, бо він шариться по больнічкам вже близько місяця

Треба контакти де купити полум'ягасіч дам особисто, тільки навчіть як.

Ще проблема в мене була, пройобував ножі постійно. Продумай хто може, вислати і куди, якісь мелочі які проїбав. Зв'язного залиш близьким.

Шось подумав по тексту шо попала на склад.
так це стандартний набір. я не хотіла дешо брати. то заставляють. кажуть беріть, то положено і крапка. :D
По суті те саме, але більш гімняне і менш пафосне
а згадала про твоє фото, і шо прання немає де.
ну короче в мене побачив.
а ше тут постіль видають білу нову, а потім забирають прати і дають іншу. ну і речі теж. потім сухі в мішечках під двері ставлять.
але я свою взяла постіль. бо фє спати під армійським отим зеленим одеялом та постіллю з подушками. :D

Я донедавна думав що нас 4 чоловіка. А виявилося що є і 5й, якийсь сержант-командір, якого ніхто ніде не бачив, бо він шариться по больнічкам вже близько місяця
Пацан поняв службу.

Мене трохи продірявили, вже другий раз. До цього як і ти не служив, в бою з 3 березня.

Коли будете проходити злагодження, комунікуй знайомся, запам'ятовуй позивні. І це не смішно, я такого рюкзака два тижні тягав. Вчись читати топографію, краще розживись планшетом, щоб точно міг передавати координати.

Не єблань на стрільбах, не соромся питати у старших і досвідчених. Рюкзак пакуй десятки разів, май воду або термос як нз, якщо не пив 6-8 та більше годин.

Потрапиш до нас, рпс розгрузка, сумки на ремінь дамо. Глушник також.

Наче все згадав. Щодо бойовогу досвіду, поки не пройдеш хрещення боєм, гадаєш що теоритично готовий. Це не так, люди і обпісювались, і цепініли, це нормально природно. І не вір тиловим рембо.

Не єблань на стрільбах, не соромся питати у старших і досвідчених
Я взагалі ніде не єбланю. Нічого не пропускаю. Дякувати богу, серйозно не хворів, хоча кашель їбе вже 2й тиждень, ще й вуха вчора позакладало від застуди.
І запитання задаю, навіть незручні
Потрапиш до нас, рпс розгрузка, сумки на ремінь дамо. Глушник також.
Не знаю хто ви, але дякую дуже, візьму до відома))

Я коли побачив смерть побратимів, дуже рвав, навіть шлунок зірвав. В нас був клоп повар, бульйони готував мені.

Я взагалі ніде не єбланю. Нічого не пропускаю. Дякувати богу, серйозно не хворів, хоча кашель їбе вже 2й тиждень, ще й вуха вчора позакладало від застуди.

Проси щоб протизастудні ліки, протипроносні, протирвотні надсилали і вони були завжди. Я носив по 4 пігулки.

Я з дшб, з якого не буду тут писати. Я вже навряд колись буду нормально ходити та працювати правою рукою.

Назад
Зверху Знизу