Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Твои ж на юге, не в харькове?
эм. в общем я была в Ха с 5 января. потом Лесдер возил меня по базам в разных регионах. и вот я под Днепром. готовимся на донбасс.
не знаю что эта инфа тебе дала. но я не поняла вопроса, на всякий случай ответила развернуто :D

Переглянути вкладення 13222640

Рейтинг народної відзнаки "Золотий Ліфон" 2022 року очолив 47-річний Артем Полежака, поет та автор багатьох сучасних українських пісень, який зараз служить кулеметником у нацгвардії.

Артем Полежака народився в Харкові. З початком повномасштабного вторгнення пішов у військо. Зараз воює у третьому батальйоні 5-ї Слобожанської бригади національної гвардії України. Брав участь у боях за Балаклію та Куп'янськ на рідній Харківщині. На його вірші співали пісні Kozak System, ТНМК та Бумбокс.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Це для Айзберг кевларовий ліфон?

В общєм, минулого тижня у мене закінчився курс молодого бомжа і з понеділка почалася реальна учєбка. Вчать, ганяють, строять, зайобують по взрослому. Сьогодні копали окопи для стрільби лежачи в замерзлому ***** грунті і проходили обкатку танчіком. Правда, замість танчіка був БРЕМ, но тоже заєбісь. Багнюка, вода і море нєзабиваємих впєчатлєній.
Кажуть, рівно місяць нас тут муштрувати будуть.
Ще й мої должності замкомвзвода та командира відділення клопотів і нервів додають - народєц вєсьолий підібрався.
Правда, в перші ж дні дуже багато похворіло. Сьогодні в строю було 22 чол з 30. Троє вже на шпиталі, четвертого днями, схоже, відправлять.

Я тримаюся))) Переглянути вкладення 13222701

Останнє редагування:
В общєм, минулого тижня у мене закінчився курс молодого бомжа і з понеділка почалася реальна учєбка. Вчать, ганяють, строять, зайобують по взрослому. Сьогодні копали окопи для стрільби лежачи в замерзлому ***** грунті і проходили обкатку танчіком. Правда, замість танчіка був БРЕМ, но тоже заєбісь. Багнюка, вода і море нєзабиваємих впєчатлєній.
Кажуть, рівно місяць нас тут муштрувати будуть.
Серйозна підготовка для екіпажу бані.

Серйозна підготовка для екіпажу бані.
Баню розпідарасять - і я уже, вважай, пєхота. А підготовка такому ділєтанту як я не завадить. То ж лет іт бі - мені все подобається, і я ставлюся серйозно, не єблую. Адже суворовський принцип "тяжело в учении - легко в бою", здається, ще не втратив актуальність

Зарплату можна отримувати через будь-який банк чи нав'язують свої *****ські банки?

Перше пораженіє *****: сьогодні мене позбавили "почесного" звання замкомвзвода, залишивши тільки командиром відділення.
Взводний нічого не пояснював - сказав тільки, що йому наполегливо рекомендував мене замінити ротний.
Но то і най буде - в борделі як кроваті не пересувай, суть не змінюється.

Сьогодні були на стрільбах.
Одиночними відстрілявся на "добре" (взагалі, з позиції, на якій я стріляв, ніхто не отримав "відмінно - мішень кулеметник було погано видно) , чергами - на "незадовільно". Відстріляли 2х20.
Перший раз цілився як сам вважав за доцільне, другий - за рекомендаціями інструктора :)
Як для новачка, вважаю, непогано.

Сьогодні були на стрільбах.
Одиночними відстрілявся на "добре" (взагалі, з позиції, на якій я стріляв, ніхто не отримав "відмінно - мішень кулеметник було погано видно) , чергами - на "незадовільно". Відстріляли 2х20.
Перший раз цілився як сам вважав за доцільне, другий - за рекомендаціями інструктора :)
Як для новачка, вважаю, непогано.
По моєму цю стрільбу без сучасного прицільного пристрою уже серйозно не можна сприймати.

Так где его взять то ?
То потом купить можно и то ****утых денег стоит, а они пока получили *** да *****
Та и зачастую в этой войне ты вообще стреляешь по площадям или с окна в окно на 10-20 метров
Вони он очки вибивають по нормативу. Недавно стріляли на 100 метрів по магазину чергами, я третій, думав там уже решето з тої мішені, а там чотири попадання, з них два мої. Нафіга питається патрони тратити?

Хлопці, які вже встигли повоювати, виступили дуже пристойно. Але не всі :)
Вони ж по любому більше часу тратять мушки співставляти, ніж в коліматорі навівся і зразу стріляєш.

Я думаю там многие вообще стреляли первый раз в жизни

Автомат пристрелять максимум
Так воно і було! Більшість стріляли вперше, максимум вдруге.
І автомати, переважно, були 87-89 р випуску зняті з консервації, не б/в.

Назад
Зверху Знизу