Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
жбаньк!

В нас дома знову виходи ракет, як вони заїбали. Зачищав зачищав, це мабуть потрібно під москвою зачистити.

У нас под утро чел начал кашлять
Мы его сами ушатать хотели, потому что палево
Леденцы от кашля нужны на такой случай
В такому випадку доведеться половину мешканців нашої палатки ушатати. Бо кашляють всі. Застуди плюс купа пилу та сажі від буржуйки.
У мене для сну є беруші - збс тєма для учєбки

В
В такому випадку доведеться половину мешканців нашої палатки ушатати. Бо кашляють всі. Застуди плюс купа пилу та сажі від буржуйки
Звикай, не дай бліндаж, там ще гірше. Але там побратими, вже близькі, ви майже родичі. Головне бережи себе. Я кайфував перші місяців 8-9, потім втома накоплюється. Та і перше поранення було не таке важке.

Я так скажу якщо готовий битись, то до останнього подиху. Я був готовий, якщо не готовий, кажи одразу. Це дома всі герої, навіть друга лінія все не так як в мріях. Морально до ****ецю підготуватись не можливо, а його буде багато. В нас медик загинув, молодий хлопчина, який з європи на початках повернувся. Так він позаду сидів, прильот і всьо. Я собі ніколи цього не пробачу, 21 рік.

В такому випадку доведеться половину мешканців нашої палатки ушатати. Бо кашляють всі. Застуди плюс купа пилу та сажі від буржуйки.
я так 6 років прожила.
пів року сектор в теплу пору, пів року полігон взимку.
палатки, буржуйки.
але я не пам'ятаю щоб отак всі хворіли. і я також.
не ну бували застуди, але дуже рідко і не важкі.
хлопці так взагалі могли пчихнути пару разів.
шо з вами таке?

А ще розповім пару історій. Долина наїбашили ми танків, 4 штуку . Мене ранитт осколком в шию, не критично, але лікувати потрібно. Хлопці беруть мене в машину ще з 4 такими ж, і коли развертались я випав. Лежу лосяра ржу, кажу ви хочаб зброю залиште, бажано заряджену.

Буа і 500, нас забули на позиції, і гадали що живих нема. А ми би її утримали, просто 3 дні ніяких караванів до нас не було. Так мене ще їбали, що ми самовілно позицію залишили. Летьоха 1.6м))). Закінчилось все норм, васильович, сказав ох і допиздишся ти/ви.

А, ще вчи міни, розтяжки і т.п. якщо десь просунутесь стане у пригоді. Якщо їдеш на машині і є сумніви вийшов і подивився. Авось тут не працює, ці **** мінують все. Проси потримати зброю, а то і зробити постріл, яка не притоманна тобі. Або просись на стрільби до тих, хто вчиться, щоб ти відрізняв звуки пострілів. Гранати не панацея, якщо гадаєш кинув і всіх вбив, вчись кидати лежачи, сидячи, стоячи, лежачи на животі. Все передбачити неможливо, але ці знання тобі збережуть життя.

Бойове завдання буде доводитись перед завданням. Не панікуй, вір в побратимів. Якщо кожен зробить свою долю ви вистоїте. Шануй всі посади, це все важливо, будь якого діванного воїеа шли на ***. Як побороти паніку, а ні як. Страшно, шо перший раз, шо 10й.

там багато воїнів
ти про когось конкретно? :D
Та той, шо з дому не виходить. І я гадаю в мене достаток був більший. Але **** воно грамотне, але ссикливе. Міг би і армії допомогти не з автоматом, а з бюрократією розібратись.

Незнаю мене в тил хочуть засунути, а я їбав дрімав, хоча підбитий. Я вважаю, що воювати так воювати. Згину, так потрплю в Вальгаллу. Їбучі ******* не мають тут панувати.

ну. ти тут оці свої подвиги пишеш.
а ти пробував з хати рік не виходити? взагалі. ніяк.
а він то може.
я думаю мало кому таке не слабо :D
Я не пишу, і не писав, це поки на лікуванні і домой відпустили.

Я знайшов тему, і вирішив додати порад хлопцю, важко та страшно на початках.

Назад
Зверху Знизу