Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Да,есть вещи,для качественного выполнения своих функций которых,без химозы не обойтись.Но это 2 и более слой одежды.А к телу все таки натур всегда лучше,чем любые искуственные спешелидишн супертехнолоджи.:)
хер-ня. ХБ футболка к телу хороша только для работы в офисе. Уж поверьте бывшему альпинисту и (пока еще) туристу со стажем.

хер-ня. ХБ футболка к телу хороша только для работы в офисе. Уж поверьте бывшему альпинисту и (пока еще) туристу со стажем.
Для прогулки по городу, в офис, на пляж и т.д. летом - хб одежда просто супер) хб, лен - лёгкое, удобное, обожаю)

Но, если речь идёт уже об активности, совсем другая история и потребности)

Для прогулки по городу, в офис, на пляж и т.д. летом - хб одежда просто супер) хб, лен - лёгкое, удобное, обожаю)
прогулка по городу подразумевает что день закончится приятным теплым душем или ванной. Но мы вроде не этот случай обсуждаем?

прогулка по городу подразумевает что день закончится приятным теплым душем или ванной. Но мы вроде не этот случай обсуждаем?
Та блин же)
Я же как раз и говорю о пользе термоносков и термобелья)
И как раз и акцентировала, что хб - это хорошо, но смотря для чего))

Та блин же)
Я же как раз и говорю о пользе термоносков и термобелья)
И как раз и акцентировала, что хб - это хорошо, но смотря для чего))
опс, сорри - в процессе срача все смешалось - кони, люди и писатели :)

То я слышу постоянно
Плохо только, что когда до дела доходит, то теплики и дроны приходится покупать самому
Я розумію, що в тебе настрій ***овий (він не тільки в тебе такий). Але якщо ти будеш жовччю плюватися в тих, хто допомагає - то їх і так невелика кількість ще зменшиться. Бо не всі настільки ідейні, щоб вислуховуватти наїзди взамін на щиру допомогу. (Приклад борзих пред'яв Зе може ввести в оману щодо результативності такої поведінки).

Схожа проблема багатьом відбила бажання допомагати біженцям в цілому (через неадекват і невдячність якогось відсотку тих самих біженців).

Оце ви напедалили про носки і термуху))

Трохи новин від себе, на правах ТС:
- ми на відновленні, але моє відділення вже встигло заїбатися більше ніж у секторі та ухуйкати останні залишки обладнання. По ремонтам командіри і *** не дують. "Все розвалиться - відправимо вас в піхоту". На більше ні ума, ні фантазії у них не вистачає (
- ВЛК я так і не пройшов досі. Спочатку ставили в електронну чергу, потім сказали: ***** чергу - всьо порєшалі, без неї пайдьом. Більшість пішли, а я і решта "фартових" не втовпились - тепер знову постановка в електронну чергу.
- сичуємо в єбєнях, де зв'язок тільки Е та старлінк, *** кого куди відпускають по мєсному, ні на НП, ні в нормальний магаз. Курево добути - цілий квест.
- машина скніє в кущах - командири пздць бояться що ми упиздимо в СЗЧ, навіть по вулиці проїхатися - прєступлєніє. Їбісь вони в рот - я так вождєніє і не освою((

Останнє редагування:

Вкладення

• IMG_20230912_230301.webp
    IMG_20230912_230301.webp
    878.6 КБ · Перегляди: 115
Останнє редагування:
А куди зникла тема про вогнегасники для переробки в портативні газові балони? Вона вчора літала по всьому форуму, і зникла. Тим часом, літо віддаляється, і за обігрівачі вже дійсно час подбати.

А куди зникла тема про вогнегасники для переробки в портативні газові балони? Вона вчора літала по всьому форуму, і зникла. Тим часом, літо віддаляється, і за обігрівачі вже дійсно час подбати.
Автор темы про огнетушители написал, что они получили боевые выплаты, скинулись и купили. На полмиллиона. Плюс-минус.
Ой , это в этой теме он написал, прошлая страница.
И , наверно, свою тему удалил.

Стосовно 30к - наєбалово, звісно! 29550 надходить
1000012059.jpg
Спасибо.но должно быть как гончаренко говорил 21 это зарплата и плюс 30 как раньше.итого 50 штук.или 49550))

Один получает 21 в глубоком тылу.другой на границе с рф получает 21 зарплата и 30 за боевое задание. Итого 50 штук.боевые задания там каждый день )))минаметчики ...

Автор темы про огнетушители написал, что они получили боевые выплаты, скинулись и купили. На полмиллиона. Плюс-минус.
Ой , это в этой теме он написал, прошлая страница.
И , наверно, свою тему удалил.
Потім аффтар теми буде говорити, що їм ні хто не допомогає...

Назад
Зверху Знизу