Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Наступне питання: пристойні наколінники та налокітники, комплект або окремо.
Потрібні, бо вимагають щоб були в наявності у кожного бійця, навіть видають, але такі трешові, що і даром не потрібно! (А проїбеш - вирахують)

Основні вимоги: щоб були зручні і трималися добре, а не сповзали одразу як поповзеш
Про пристойні наколінники (виробника) зараз не скажу (раніше був дуже гарний виробник "Альта"). Як на мене важливіша форма самих наколінників. На мене краще така
Переглянути вкладення 13229055
, вона краще захищає колінний суглоб, ніж такі "хрест".
Переглянути вкладення 13229056
За підсумками будь-які наколінники при активній ходьбі з'їжджають вниз. Тому їх і носять спущеними на ікру. Найчастіше носять один на "опорній" нозі (на тій, на якій стають на коліно при стрільбі в положення "стрільба з коліна"). Налокотники взагалі носять лише "штурмовики" (всякі "Альфи" та "Гепарди") і то в міській забудові... бита цегла - це смерть колін і ліктів. Наколінники в штанах чудова річ ... але ... потрібно відразу штани підшивати\регулювати по висоті щоб вони "коректно" працювали, а то ті наколінники будут бовтатимуться під коліном або вище і ніякого сенсу в них.

А седня видел девушек нгу по форме,ну такие страшненькие,к ним в армии точно никто не будет домогаться)))

как по мне обое бояться ее
хоча вона тендитна
я и сам ее опасаюсь :збентежений:
Страху немає - немає грошей ((
Айсберг дама відная, при погонах і при машині. Мені, простому мобіку-солдату, до неї як куцому до зайця ;)

А могли по твоему примеру подать на ВПО и отсидеться.
Так они и так по сути отсиживаются,в части сидят бумажки перебирают. Они по окопам не прыгают. Там много гражданских тупо по форме просто.

кстати ТС наколенники если есть возможность то бери
то шо трут шо это для штурмовиков то эт не так
бывает шо выручает даже при работе
а еще часто бывает шо вроде и тыл
а писец как всегда подркрадывается незаметно
Буду брати, 100%
Знайшов навіть Alta. Недешеві, але, схоже, мають бути ок.

можно и покататься и пообщаться без денег
если так думать и причем тут тебе до нее

за страх то я стебался

ты автомат пристрелял свой?
Так і я стєбався))

АК не пристріляв. Після учєбки стрільб не було, і на учєнія мій підрозділ не виїжджав.
Зате бензопилу обкатав, комплектний ланцюг вже навіть порвати встиг, новий купив

Буду брати, 100%
Знайшов навіть Alta. Недешеві, але, схоже, мають бути ок.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вот, роблять харків'яни, як я зрозумів ....

Так і я стєбався))

АК не пристріляв. Після учєбки стрільб не було, і на учєнія мій підрозділ не виїжджав.
Зате бензопилу обкатав, комплектний ланцюг вже навіть порвати встиг, новий купив
***ха,а чим ви там 2 місяці займаєтесь? Стрільби потрібно кожен день,а так з'ясовується,що ото як в інтерв'ю у Золкіна *****и теж по ріжку стріляють і на фронт без підготовки. А де тактика,теорія,інструктора?

***ха,а чим ви там 2 місяці займаєтесь? Стрільби потрібно кожен день,а так з'ясовується,що ото як в інтерв'ю у Золкіна *****и теж по ріжку стріляють і на фронт без підготовки. А де тактика,теорія,інструктора?
Больше надо смотреть единый марафон. Там наших государство одевает как звездный десант и три месяца подготовки .
В реале все иначе . Чтоб не выглядеть как , чмобики, пацаны почти все за свои покупают . Или волонтёры .
И после все этого они ещё и за им режут (((

Больше надо смотреть единый марафон. Там наших государство одевает как звездный десант и три месяца подготовки .
В реале все иначе . Чтоб не выглядеть как , чмобики, пацаны почти все за свои покупают . Или волонтёры .
И после все этого они ещё и за им режут (((
Та ужє давно не смотрю це лайно. Є знайомі які в армії зараз. Так,самі купують кращі речі,бо начебто і видають усе що треба,але ж такого гатунку,що треш.
Але ж речі то таке,а от досвід,його ж не купиш,а з'ясовується,що підготовки як такової й нема. Може і є десь в ссо чи в нових бригадах наступу,а в звичайних ото ходять тиняються днями...

***ха,а чим ви там 2 місяці займаєтесь? Стрільби потрібно кожен день А де тактика,теорія,інструктора?
Ця тема - вважай, мій щоденник, від отримання повєстки на відправку і до сьогодення. Читай, все написано
Пусть усыновит тебя
Нічого що я старший? :)
А прі чем впо к службє?
І дійсно, ні до чого! У мене теж впо, цілком законно, я його не скасовував, і виплати досі отримую щомісяця - служба в ЗСУ не є підставою для анулювання.

Назад
Зверху Знизу