або вовка свою тищу взад потихеньку забираєє-Кономiя, сєр.
Сказали, що з січня вже й тридцятку будуть по днях вираховувати, так що, більшість отримає вже двадцятку. Тре ж бідолах кабінетних годувати(Чергова зрада прийшла звідки не очікували. Основне довольствіє за січень 2025 сьогодні всі отримали менше, ніж за грудень 2024. Я отримав на 250 грн менше
тре булгахтершу йти їбсти
Отдєльно взяті дойобуватєлі до мишей вже давно цим успєшно займаються, без всяких окремих вводних зверхуз січня вже й тридцятку будуть по днях вираховувати
А она в части находится?)охтижсукаблятьнахуй.... а я й уваги не звертав... За грудень на 122,29 більш ніж за листопад, жовтень (далі не дивився). А за січень, дійсно на 250,54 меньше... тре булгахтершу йти їбсти
нас ще в минулому травні аудит намагався за це дрючити. Пацани через сутки на варту заступають, а той аудитор - ну вони ж після варти відпочивають... А то шо після варти хлопці в "підсиленні" чи мвг - піхуйСказали, що з січня вже й тридцятку будуть по днях вираховувати
Така пані сама виїбе кого завгодно!
"Хулі ти от мене хош? Це не я - це МО!"
ну да... цілий штат: і главбух і просто бухи... Я ж не якийсь там батальйонний развєчік, а пісарішка штабнойА она в части находится?)
а чого так? Де ж обіцяні 100+ тис. чи зараз на ротації?Нам в грудні за листопад взагалі дали 17700,в січні начебто повернули дали27800,зараз прийшло 21800 ,що лібо вирахувати важко.Яка повинна бути не знаю.В военике написано гол.сержант , командир танку.
Это основное довольствие .Боевые так сказать отдельно были.а чого так? Де ж обіцяні 100+ тис. чи зараз на ротації?
Та нє! Видно ж - доброзичливо посміхається і очі добріТака пані сама виїбе кого завгодно!
I взагалi!Та нє! Видно ж - доброзичливо посміхається і очі добрі
тобі одразу, ще в січні, казали ПФ тебе наїбав, але тобі сподобались тьоті в пенсійному приємні і ти вважав що все нормально.ПФ вже рівно три тижні розглядає моє звернення щодо пенсії і посвідчення інваліда. Обіцяли за тиждень.
В ПФ все добре - без черг і затягів, дуже приємні, понімающі і гарно пахнущі тьоті!
ще можеш провести роз'єбос в ПФ на підставі чого в тебе запитують купу ідіотських довідок, якщо вся інформація надається до ПФ від інших інституцій як в електронному так і в паперовому вигляді. наприклад той же наказ МОЗ №2067 від 10.12.2024 передбачає що один аркуш твоєї інвалідності вже надіслано до ПФ, є окремий Витяг з рішення експертної команди з оцінювання повсякденного функціонування особи, що надсилається до територіальних органів Пенсійного фонду України. і чому в ПФ в папірці який тобі видали вказують неіснуючі державні органи військового комісаріату (замість ТЦКСП).
що там в тебе відбувається? ти вже більше місяця маєшь статус інваліда. тебе коли збираються списувати, може влітку? чи шо?сюрреалізм це Пенсійний фонд України. хтось взагалі замислювався що вони фондують? це не фонд, а звичайна фінансова піраміда Понці
тільки приїхав, після посиденьок, з пивасом звичайноА на лісапєді катаісся, чи доверху пузом ?
треба було в морпіхи йти - там 23 з чимось даютьЧергова зрада прийшла звідки не очікували. Основне довольствіє за січень 2025 сьогодні всі отримали менше, ніж за грудень 2024. Я отримав на 250 грн менше
Военный сбор уже 5% с декабря⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
порахуйте свої зп. там все сходиться.
наприклад у танкістів теж НОПС більший. і тд
хоча у я жодного разу не отримала точно таку сумму як в інші місяці. якісь копійки відрізнялись. чому так не знаю, може там у бухгалтеров є ще якісь ньюанси.
військовий збір 1,5% для військовослужбовцівВоенный сбор уже 5% с декабря