Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
В грудні 2022 я сам пішов і взяв повістку у ТЦКшників, бо розраховував отримати обмежену придатність по слуху, а з нею і якусь відстрочку (тоді обмежених ще не брали практично). І ЛОР дала мені обмеження. Але його похєрила старший лікар ВЛК, перемалювавши "б" на "в". Так я опинився в ЗСУ.

Детально розповідав тут, в темі про мобілізацію, яку вже давно видалили.

В грудні 2022 я сам пішов і взяв повістку у ТЦКшників, бо розраховував отримати обмежену придатність по слуху, а з нею і якусь відстрочку (тоді обмежених ще не брали практично). І ЛОР дала мені обмеження. Але його похєрила старший лікар ВЛК, перемалювавши "б" на "в". Так я опинився в ЗСУ.

сорян, подвела память по поводу повестки.

Хорошо что все закончилось. Скоро лето ,море, Турция или Испания.

Хорошо что все закончилось. Скоро лето ,море, Турция или Испания.
Нічого ще не закінчилося;
Власне, процес демобілізації і не починався - відповідний рапорт я ще не подавав. Але планую зробити це в перших числах березня - в арті мені геть нічого не подобається

Х.з ,але я постійно це чую ,що в НГУ краще.Але є і в ЗСУ бригади на доброму забезпеченні.Це мабуть залежить від того наскільки потужна волонтерська підтримка.З голоду ніде не помреш , одяг теж видадуть задовбаєшься тягти.

Х.з ,але я постійно це чую ,що в НГУ краще.Але є і в ЗСУ бригади на доброму забезпеченні.Це мабуть залежить від того наскільки потужна волонтерська підтримка.З голоду ніде не помреш , одяг теж видадуть задовбаєшься тягти.
Волонтерку і гуманітарку дуже тяжко списувати(

та да..казлось бы халява, а как поставить на баланс или списать, то лучше ну его ***.

а как поставить на баланс или списать, то лучше ну его ***.
та без проблем. Відправляєш в свою управу погодження на отримання, складаєш акт приймання і ставиш на баланс. Списання - така ж хєрня, в кінці року подаєш на погодження план списання, і все. Те що знищено - за єдиним актом

та без проблем. Відправляєш в свою управу погодження на отримання, складаєш акт приймання і ставиш на баланс. Списання - така ж хєрня, в кінці року подаєш на погодження план списання, і все. Те що знищено - за єдиним актом
оно в целом выглядит просто, но реализовать-гемор еще тот. Например: если підрозділи раскиданые по локациям, то предстоит увлекательный квест.

До речі, на порталі Турбота внесли зміни в зразок рапорта на звільнення за станом здоров'я, за наявності інвалідності:
Раніше була вимога додавати ОРИГІНАЛ рішення МСЕК. Тепер все стало набагато простіше - може додаватися:
Копія довідки до акта огляду медико-соціальною експертною комісією, або копія витяг з рішення експертної команди з оцінювання повсякденного функціонування особи або посвідчення, яке підтверджує відповідний статус, або копія пенсійного посвідчення чи посвідчення, яке підтверджує призначення соціальної допомоги відповідно до Законів України “Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю”, “Про державну соціальну допомогу особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю”, в яких зазначено групу та причину інвалідності

До речі, на порталі Турбота внесли зміни в зразок рапорта на звільнення за станом здоров'я, за наявності інвалідності:
Раніше була вимога додавати ОРИГІНАЛ рішення МСЕК. Тепер все стало набагато простіше - може додаватися:
Копія довідки до акта огляду медико-соціальною експертною комісією, або копія витяг з рішення експертної команди з оцінювання повсякденного функціонування особи або посвідчення, яке підтверджує відповідний статус, або копія пенсійного посвідчення чи посвідчення, яке підтверджує призначення соціальної допомоги відповідно до Законів України “Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю”, “Про державну соціальну допомогу особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю”, в яких зазначено групу та причину інвалідності
Ну хоч якась, ***ха, Турбота.

481057104_565587796507298_323227748427214075_n.webp

За два роки ми, канєшно, трохи "вилюднилися", але довбойобів, нажаль, менше не стало.

Останнє редагування:
Тут задам питання, бо в Авто немає конструктиву.
Був приліт.
Мінус заднє скло і дірка від шрапнелі у двірці. Ланос.
Яке скло, де замовити і де поставити?
І що зробити з діркою у дверцяті, холодна зварка, скотч чи ...?

Заздалегідь вдячний за конструктив.

Тут задам питання, бо в Авто немає конструктиву.
Був приліт.
Мінус заднє скло і дірка від шрапнелі у двірці. Ланос.
Яке скло, де замовити і де поставити?
І що зробити з діркою у дверцяті, холодна зварка, скотч чи ...?

Заздалегідь вдячний за конструктив.
Лоск

Назад
Зверху Знизу