Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Вставлю щє свій п'ятак. Якщо прямо не горить, то такий пиж через місяців 4 вартуватиме на півтори тисячі дешевше. І не тіки цей пиж. Всі авто будуть дешевше. Сезонні знижки.

Вставлю щє свій п'ятак. Якщо прямо не горить, то такий пиж через місяців 4 вартуватиме на півтори тисячі дешевше. І не тіки цей пиж. Всі авто будуть дешевше. Сезонні знижки.
В останній час, тільки сезонні подорожчання бувають!

1000046868.webp

Ось інфа по замінах від власника.
ГРМ не мінявся, свічки також. По заправці кондиціонера невідомо.

1000046868.webp

Ось інфа по замінах від власника.
ГРМ не мінявся, свічки також. По заправці кондиціонера невідомо.
а *** тебе сейчас кондиционер? для удобства расчётов считай, шо его нет.
диски и колодки под замену ... какие *** 200 тис. или я чего не понял. колодки 200 тиков отходили? о_О
тогда и диски ***
а по стойкам тебе на СТО скажут.

а *** тебе сейчас кондиционер? для удобства расчётов считай, шо его нет.
диски и колодки под замену ... какие *** 200 тис. или я чего не понял. колодки 200 тиков отходили? о_О
тогда и диски ***
а по стойкам тебе на СТО скажут.
То коли заміна проводилась, а нє рєсурс дісков колодок.

Та він робочий, дув збс, коли я дивився.
Торг на заміну ГРМ буде, бо по регламенту він вже давно мав бути замінений
Кузов дивись, щоб не гнилий та не шпакльований. Все інше можна поміняти

Ну шо ви,як малі діти.Від десятирічної машини,хочете,щоб вона була,як дівка незаймана.200К зараз, це дитячий пробіг,тим паче для дизеля.Як вище написали,дивись на кузов.Все інше зробиш.З часом.Зразу поміняєш всі ремні,роліки,помпу,рідини,фільтра.А там вже по ходу п'єси доведеш до ума і все інше.

По карвертікал все зелене. Авто з ..., там був один власник. Пробіг якщо і скрутили, то вже у нас, бо щось підозріло мало вона у нас за 4 роки наїздила.
Але якщо не скручений, то це навіть збс

Вкладення

• Capture.webp
    Capture.webp
    88.7 КБ · Перегляди: 28
По карвертікал все зелене. Авто з ..., там був один власник. Пробіг якщо і скрутили, то вже у нас, бо щось підозріло мало вона у нас за 4 роки наїздила.
Але якщо не скручений, то це навіть збс
99% крученый.
единственная нормальная версия - авто с 22-года тупо стоит( семью за бугром и тп.).
В остальном едь на сто и проверяй. и учти что если хозя говорит что например в ходовку никто не лазил - то лезть скорее всего прийдется тебе).
Смотри на хозяина тоже - если он на грм подзабил - то может и на другие моменты тоже забивал.
При осмотре Ищи что на подходе - и торгуйся.

в идеале я бы посидел в нескольких вариантах.
в твоем бюджете это : меган3, сценик, королла 150 и т.д. У каждой модели будут свои фишки.

Останнє редагування:
) Сериал прям :)
сезон четвертый: "как банщик машину покупал" :)
Ми всє пєрєживаєм. Мілфи клюють на бмв і мерседес. А он пижа купляє. Поддавшись простому сіюмінутному імпульсу.

Назад
Зверху Знизу