Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вибір бюджетного вживаного авто до 7 тис. $

Я взяв Джетту універсал 2.5 атмо 14-го року за $7800 на айсіні, при тому, що шукав авто днів 10. Вже наїздив 169 -> 184к, поки тьху-тьху все нормально. Думаю, при бажанні можна і за 7 знайти екземпляр або збільшити трохи бюджет.
какой расход в среднем?только честно.10-12?

Та ти ще й дівчина)))
На мой взгляд, нормальный вариант Меган 3, на ручке. За 7 косарей за автоматом во вменяемом состоянии нет смысла гоняться.
Ну, или что-то подобное.
ЗА 7 и меган в хорошем состоянии еще нужно поискать.

Доброго дня спільното! Маю намір придбати своє перше авто, але зовсім в цьому не розуміюсь. Бюджет на покупку складає до 7 тис $. З побажань хотілось би коробку автомат та низьку вартість комплектуючих до цієї моделі. Придивляюсь до cherry tiggo або Hyundai Tucson .Що порадите?
Доброго ! Тільки долучився. Здається що середні паркетники за 7 тис будуть ледве животіти.
Тут або планку до 10куо підіймати, або брати якийсь універсал, шкоду, опеля, і тренуватися на ньому.
*
Ми своїй малій до війни придбали Сузукі SX4 за 7.5тис і то вона його покоцала навкруги на парковках, дівчата вони такі... :)

..... хоча є і такі, на Ваше побажання, до 7тис, але що там всередині та внизу, ніхто не знає.
*
Я такий собі шукав, відкинув шість варіантів, були биті, гніли, гнилі та биті.
Зрештою купив трохи битий за 9,5.Ще за часів Порошенка :)

До речі, ось фото авто, що колись придбав знайомий. Гнила, штукатурки 3-5мм, куди дивилися його очі......?

Зрештою купив трохи битий за 9,5.Ще за часів Порошенка :)
А я наївно думала спочатку взяти собі матіза за 3 тис тепер поступово підняла бюджет до 7 тис і все одно нема нічого путнього так і до салону недалеко 😂😂

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Типа такого не хотите?

А я наївно думала спочатку взяти собі матіза за 3 тис тепер поступово підняла бюджет до 7 тис і все одно нема нічого путнього так і до салону недалеко 😂😂
Ото ж бо і воно. Так можна підвищувати бюджет аж до нового авто, а потім - до ще кращого нового авто і так далі :)
Я коли шукав собі, маючи схожий бюджет, передивився багато варіантів і зрозумів, що треба додавати грошей. Потім передивився те, що дорожче і зрозумів, що воно однаково не нормальне, бо з підняттям суми першими з'являються авто з "низу ринка", тобто найгірші :)
Тому після роздумів подивився назад та купив найкращий варіант тієї моделі, яка була дешевше, про що зовсім не жалкую.

Тобто алгоритм такий:
Бюджет 7к. Дивимось що є за 7 - розуміємо, що все не те, треба 8, а краще 9
Потім дивимось що є за 5-6к. І обираємо з того найкращий варіант десь за 6-6,5к

Тоді почекайте з пів року, може на таке зголоситися....

Ото ж бо і воно. Так можна підвищувати бюджет аж до нового авто, а потім - до ще кращого нового авто і так далі :)
Я коли шукав собі, маючи схожий бюджет, передивився багато варіантів і зрозумів, що треба додавати грошей. Потім передивився те, що дорожче і зрозумів, що воно однаково не нормальне, бо з підняттям суми першими з'являються авто з "низу ринка", тобто найгірші :)
Тому після роздумів подивився назад та купив найкращий варіант тієї моделі, яка була дешевше, про що зовсім не жалкую.

Тобто алгоритм такий:
Бюджет 7к. Дивимось що є за 7 - розуміємо, що все не те, треба 8, а краще 9
Потім дивимось що є за 5-6к. І обираємо з того найкращий варіант десь за 6-6,5к
Так понятно. Одновременно с бюджетом поднимается хотелка.

Акцент-Рио нужно смотреть 2011-13 годов, а не динозавров))
Полностью согласен. Авто будет простое, более менее свежее и недорогое в обслуживании.

Лучший выбор для начинающего водителя в этом бюджете.

Правильно он говорит. Многие почему-то свято верят, что у дизеля рабочие обороты - это 1500.
Ну EDC в рено теж вірить в 1.5к і k9k з ним нормально живе. Інші роботи так само постійно намагаються скинутись на 1.5-2..
А дизель, якщо не с лайнозаправок, у нас такий самий як в європі..

А що це за CR-V за 7к? Початку 2000-х?

Для хондівського 2,4 це цілком нормальний пробіг. Треба дивитись загальний стан, особливо кузов на наявність корозії.
І всі іші авто, яки є в Вашому переліку, будуть із таким, або більшим пробігом. Можливо тільки за виключенням "американців", але вони будуть биті і з непрацюючою "безпекою" (тобто подушки безпеки - всьо :))

І пробіг 100 на 15-річному авто - це дууууже рідкий випадок. 99% буде "змотаний"
у меня родной 134 на корыте 2007 года.

Назад
Зверху Знизу