Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А в 2014-м они разве шли с такими моторами?Я взяв Джетту універсал 2.5 атмо 14-го року за $7800 на айсіні, при тому, що шукав авто днів 10. Вже наїздив 169 -> 184к, поки тьху-тьху все нормально. Думаю, при бажанні можна і за 7 знайти екземпляр або збільшити трохи бюджет.
Гарний варіант! Але дорожчий за бюджет.Я взяв Джетту універсал 2.5 атмо 14-го року за $7800 на айсіні, при тому, що шукав авто днів 10. Вже наїздив 169 -> 184к, поки тьху-тьху все нормально. Думаю, при бажанні можна і за 7 знайти екземпляр або збільшити трохи бюджет.
Так, 14-й був останнім роком для їх атмосферників наче.А в 2014-м они разве шли с такими моторами?
Ну я не обламався за нею за 500 км в Київ з'їздити.Гарний варіант! Але дорожчий за бюджет.
І ще треба враховувати "регіональні особливості"
В Харкові автівки в середньому на 10-15% дорожчі. Мабуть продавці жадібніші![]()
Джетта универсал, это Гольф 6 универсал с мотором 2,5л и айсином тоже себе хотел такой, хорошая цена за 14 год. У нас в Харькове за столько максимум 2011 возьмёшь. За 7к. будет где то 2008 год. Только расход там без газа какой, литров 13 бенза по городу?Я взяв Джетту універсал 2.5 атмо 14-го року за $7800 на айсіні, при тому, що шукав авто днів 10. Вже наїздив 169 -> 184к, поки тьху-тьху все нормально. Думаю, при бажанні можна і за 7 знайти екземпляр або збільшити трохи бюджет.
Хз, в наших реалиях очень рискованно, имхо, брать электричку. Может лучше просто гибрид?за 7-7.500 можно найти электролиф с
Там надо бы посмотреть по вину, что с этой джеттой было. Недавно относительно новый фьюжн попался на риа, цена хорошая была и пробег, но по повреждениям полный пздц был. До половины капота все раскурочено. Себе б такого не купил.Джетта универсал, это Гольф 6 универсал с мотором 2,5л и айсином тоже себе хотел такой, хорошая цена за 14 год. У нас в Харькове за столько максимум 2011 возьмёшь. За 7к. будет где то 2008 год. Только расход там без газа какой, литров 13 бенза по городу?
У него не одно авто, так что Лиф как второй авто норм, все себе никак не куплю, а хочется электричку попробовать)Хз, в наших реалиях очень рискованно, имхо, брать электричку. Может лучше просто гибрид?
На днях был в Молдове, в Кишиневе, по работе, неделю. У них каждый третий корч - гибрид или Приус гибрид.
У кого, у ТС? Я так понимаю, первое авто.У него не одно авто
Та ТС как я понял бот, мы его тему уже давно захватили себе))У кого, у ТС? Я так понимаю, первое авто.
Чого це бот?я все читаю. Так це моя перша машина тому я і створила цю тему бо не дуже в цьому знаюся і з надією, що може хтось порадить цікавий варіантТа ТС как я понял бот, мы его тему уже давно захватили себе))
Та ти ще й дівчина)))Чого це бот?я все читаю. Так це моя перша машина тому я і створила цю тему бо не дуже в цьому знаюся і з надією, що може хтось порадить цікавий варіант
2001що це за CR-V за 7к? Початку 2000-х?
все залежить від конкретної моделі та двигуна. Одна й та ж сама модель може мати надійні й ненадійні варіанти вузлів та агрегатів. Стан по пробігу дуже залежить від того, хто і як експлуатував автівку: буває з 200 000 км вже мотлох, а буває і з 350 000 в пристойному стані.А з яким максимальним пробігом слід дивитися?мені вилізла симпатична honda CR-V але з пробігом 275 тис я так розумію це зовсім хлам