Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вибір бюджетного вживаного авто до 7 тис. $

Я взяв Джетту універсал 2.5 атмо 14-го року за $7800 на айсіні, при тому, що шукав авто днів 10. Вже наїздив 169 -> 184к, поки тьху-тьху все нормально. Думаю, при бажанні можна і за 7 знайти екземпляр або збільшити трохи бюджет.

Я взяв Джетту універсал 2.5 атмо 14-го року за $7800 на айсіні, при тому, що шукав авто днів 10. Вже наїздив 169 -> 184к, поки тьху-тьху все нормально. Думаю, при бажанні можна і за 7 знайти екземпляр або збільшити трохи бюджет.
А в 2014-м они разве шли с такими моторами?

Гарний варіант! Але дорожчий за бюджет.

І ще треба враховувати "регіональні особливості" :)
В Харкові автівки в середньому на 10-15% дорожчі. Мабуть продавці жадібніші :)

А в 2014-м они разве шли с такими моторами?
Так, 14-й був останнім роком для їх атмосферників наче.
Гарний варіант! Але дорожчий за бюджет.

І ще треба враховувати "регіональні особливості" :)
В Харкові автівки в середньому на 10-15% дорожчі. Мабуть продавці жадібніші :)
Ну я не обламався за нею за 500 км в Київ з'їздити.

Джетта универсал, это Гольф 6 универсал с мотором 2,5л и айсином тоже себе хотел такой, хорошая цена за 14 год. У нас в Харькове за столько максимум 2011 возьмёшь. За 7к. будет где то 2008 год. Только расход там без газа какой, литров 13 бенза по городу?

за 7-7.500 можно найти электролиф с
Хз, в наших реалиях очень рискованно, имхо, брать электричку. Может лучше просто гибрид?
На днях был в Молдове, в Кишиневе, по работе, неделю. У них каждый третий корч - гибрид или Приус гибрид.

Джетта универсал, это Гольф 6 универсал с мотором 2,5л и айсином тоже себе хотел такой, хорошая цена за 14 год. У нас в Харькове за столько максимум 2011 возьмёшь. За 7к. будет где то 2008 год. Только расход там без газа какой, литров 13 бенза по городу?
Там надо бы посмотреть по вину, что с этой джеттой было. Недавно относительно новый фьюжн попался на риа, цена хорошая была и пробег, но по повреждениям полный пздц был. До половины капота все раскурочено. Себе б такого не купил.
ПС. Не, ну может, с Джеттой там все в порядке было.

Хз, в наших реалиях очень рискованно, имхо, брать электричку. Может лучше просто гибрид?
На днях был в Молдове, в Кишиневе, по работе, неделю. У них каждый третий корч - гибрид или Приус гибрид.
У него не одно авто, так что Лиф как второй авто норм, все себе никак не куплю, а хочется электричку попробовать)

Та отож. Я когда себе покупал в такой бюджет, тоже тему создавал.
Но мне там хер кто что-то нормальное посоветовал.
"Бери Меган" :) и всё......

Та ТС как я понял бот, мы его тему уже давно захватили себе))
Чого це бот?я все читаю. Так це моя перша машина тому я і створила цю тему бо не дуже в цьому знаюся і з надією, що може хтось порадить цікавий варіант

Якщо підсумувати то це 1. VW Jetta 2. Skoda A5 3. renault laguna 4. Renault Megane 3 5. hundai sonata 6.ford fiesta

Чого це бот?я все читаю. Так це моя перша машина тому я і створила цю тему бо не дуже в цьому знаюся і з надією, що може хтось порадить цікавий варіант
Та ти ще й дівчина)))
На мой взгляд, нормальный вариант Меган 3, на ручке. За 7 косарей за автоматом во вменяемом состоянии нет смысла гоняться.
Ну, или что-то подобное.

А з яким максимальним пробігом слід дивитися?мені вилізла симпатична honda CR-V але з пробігом 275 тис я так розумію це зовсім хлам

А що це за CR-V за 7к? Початку 2000-х?

Для хондівського 2,4 це цілком нормальний пробіг. Треба дивитись загальний стан, особливо кузов на наявність корозії.
І всі іші авто, яки є в Вашому переліку, будуть із таким, або більшим пробігом. Можливо тільки за виключенням "американців", але вони будуть биті і з непрацюючою "безпекою" (тобто подушки безпеки - всьо :))

І пробіг 100 на 15-річному авто - це дууууже рідкий випадок. 99% буде "змотаний"

Останнє редагування:
Ще періодично вилазить grand Vitara 2006-2008 рік.Але за цю модель чомусь мало позитивних відгуків

А з яким максимальним пробігом слід дивитися?мені вилізла симпатична honda CR-V але з пробігом 275 тис я так розумію це зовсім хлам
все залежить від конкретної моделі та двигуна. Одна й та ж сама модель може мати надійні й ненадійні варіанти вузлів та агрегатів. Стан по пробігу дуже залежить від того, хто і як експлуатував автівку: буває з 200 000 км вже мотлох, а буває і з 350 000 в пристойному стані.
Якщо щось припало до ока, зверніться на профільні форуми конкретної марки/моделі та почитайте відгуки багатьох власників і ремонтників.
Запам'ятайте одну важливу річ: вживаний автомобіль мусить бути якомога більш ремонтопридатний, поширений та простіший, я не маю на увазі, що без кондіціонера, підсілювача керма, ABS та склопідьоймників.

Яка ваша думка щодо автопідбірників CarPoint чи CarFinder.може хто користувався? І ще хотілося б почути про пригін авто з закордону зрозуміло що там багато підводних каменів, але ж мабуть дешевше?

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу