Чим вони краще від нових китайців з салону?
Повірте мені (було 2 китайця один за одним

), китайці - це не ті авто, які варто купляти з салону. Іх є сенс купляти у "першого власника", який його купляв в салоні, але купляти вже в 2 рази дешевше

Звідси і основна причина, чому не варто купляти в салоні китайця: Ви його придбаєте за 13куо, а за 2 рочки захочете продати. І це вже буде максимум 10, а то і менше.
Конкретний приклад: я купляв свого другого китайця 5-річним, після першого власника. Він його купляв за 12, я купив за 5. Через 3 роки продав за 4,3 першому, хто подивився.
Якщо купите, як тут кажуть "старий мотлох", не важливо який, то десь через 2 роки продасте на 0,5-1куо дешевше, додасте щось та зможете купити "машину мрії" - якийсь там Ауді або Тойоту або VW для дівчаток.
Тобто профіт прямий

І їздити навчитесь, і продасте, якщо щось не влаштує, з мінімальними втратами в ціні.
А тігго2, звичайно, привабливий. Проте раджу почитати "реальні відгуки власників", і Ви там знайдете для себе багато цікавого

(теж розглядав його як свого потенціального "третього" китайця, але послухав "розумних людей" та придбав "старий мотлох", і ані трішечки не шкодую про це

)