Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вибір бюджетного вживаного авто до 7 тис. $

ТС рассматривает Сонату, какой Матиз? ))
:D Ну матиз она раньше рассматривала, при меньшем бюджете) Я отвечал по поводу того, что матиз на автомате существет. Чи то я сарказма не понял)

Чому?а якщо брати з салону?як раз міркую піти подивитися на тігго 2
То есть все-таки тянет к кроссоверу) Ну не будет его нормального за 7к, еще и на автомате, кроме китайцев. Точнее будет только один - рено сандеро-степвєй. Правда тогда можно будет с гордостью говорить - "не смотрите, что он небольшой, зато бензина жрет, как бмв Х5":D

еще вот аналог сонаты, ничо такой корабль:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

kia_magentis__494291689hd.webp

Так матиз на автомате есть, сотрудница ездит, не жалуется.
Так пишет же, тигго 2 миркуе посмотреть в салоне, они на палке. Вот думаю, когда планировался матиз, она и понятия не имела, что они на автомате бывают.

Тю! Я знаю место, где на Х5 можно смотреть и за меньшие деньги!
Наладим бизнес на пару ? Мне 30% с клиента достаточно :)
Ты хочешь, чтоб нас прокляли и мы жили в болячках и мучениях?

Так пишет же, тигго 2 миркуе посмотреть в салоне, они на палке. Вот думаю, когда планировался матиз, она и понятия не имела, что они на автомате бывают.
Не, тогда я ее не понял. Тигго 2 в салоне мало того, что на палке, так и еще почти в 2 раза дороже бюджета.

Не, тогда я ее не понял. Тигго 2 в салоне мало того, что на палке, так и еще почти в 2 раза дороже бюджета.
Ну так, как оно бывает. Особенно, первого корча когда выбираешь и начинается - а если чуть-чуть добавить, то можно ... Вот и дошел человек до того, что и в салон потянуло.

Ну так, как оно бывает. Особенно, первого корча когда выбираешь и начинается - а если чуть-чуть добавить, то можно ... Вот и дошел человек до того, что и в салон потянуло.
Это я так себе выбирал. Б/у за вменяемые деньги был шлак, нормальные экземпляры не намного дешевле машин из салона были. Пришлось докидывать и в салон идти....

Точнее будет только один - рено сандеро-степвєй. Правда тогда можно будет с гордостью говорить - "не смотрите, что он небольшой, зато бензина жрет, как бмв Х5":D
Хіба?у нього ж розход диз палива 6-7 л

До чого це?я знаю скільки коштують машини в салоні
если есть 15+ на новую тигго с салона, на палке, то за эти деньги можно взять шо-то б/у поприличнее. Например, Рено Каджар 2016-17 года с мотором 1.5 дизель к9к и роботом. Очень надёжные и долгоживущие агрегаты, да и внешний вид у неё интересный. Или можно взять Ниссан Рог американец в эти деньги, тоже 16-17 год. Тока он будет восстановленный после дтп или чего похуже.

Или можно взять Ниссан Рог американец в
Американці?це ж проблеми з ремонтом та запчастинами і хто зна чи був він утоплений чи може зовсім зварений з половинок.чому 15 тис? Начебто на тигго 2 ціна 11 я дивилася

цікаве починається після..
умовна мегана чи ауріс за 9к - надійні і безпечні авто, які через три-чотири роки продаються з невеликими втратами. І за ту ціну їх можна знайти як з двухдисковим роботом так і на гідроавтматі.
а китаєць за ті ж чотири роки добре якщо без дірок від корозії продається за півціни в кращому випадку. питання із зірочкою - чому в Європі нема черрі? :)

Хіба?у нього ж розход диз палива 6-7 л
Модель первого поколения выпуска, то есть так которая укладывается в бюджет 7к - 12,6 л на автомате в городском режиме. Это паспортное значение было тогда на сайте указано. На дизеле их тогда не было, да и потом дизель только с механикой вроде шел.

Останнє редагування:
Американці?це ж проблеми з ремонтом та запчастинами і хто зна чи був він утоплений чи може зовсім зварений з половинок.чому 15 тис? Начебто на тигго 2 ціна 11 я дивилася
477тыс грн, т. е 12,6 тыс дол плюс добавь пенсионный 5% кажется. Итого 13 с лишним выйдет. Причем механика.

Останнє редагування:
Чим вони краще від нових китайців з салону?
Повірте мені (було 2 китайця один за одним ;)), китайці - це не ті авто, які варто купляти з салону. Іх є сенс купляти у "першого власника", який його купляв в салоні, але купляти вже в 2 рази дешевше :)
Звідси і основна причина, чому не варто купляти в салоні китайця: Ви його придбаєте за 13куо, а за 2 рочки захочете продати. І це вже буде максимум 10, а то і менше.
Конкретний приклад: я купляв свого другого китайця 5-річним, після першого власника. Він його купляв за 12, я купив за 5. Через 3 роки продав за 4,3 першому, хто подивився.

Якщо купите, як тут кажуть "старий мотлох", не важливо який, то десь через 2 роки продасте на 0,5-1куо дешевше, додасте щось та зможете купити "машину мрії" - якийсь там Ауді або Тойоту або VW для дівчаток.
Тобто профіт прямий :) І їздити навчитесь, і продасте, якщо щось не влаштує, з мінімальними втратами в ціні.

А тігго2, звичайно, привабливий. Проте раджу почитати "реальні відгуки власників", і Ви там знайдете для себе багато цікавого :) (теж розглядав його як свого потенціального "третього" китайця, але послухав "розумних людей" та придбав "старий мотлох", і ані трішечки не шкодую про це :))

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу