Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Веха в языковой политике?

• Автор теми Автор теми Сева
  • Дата створення Дата створення

Что должно быть в Украине?

• Гос.Двуязычие

Голосів: 239 46.4%
  • Моно язычие с защитой языка меньшинств

Голосів: 59 11.5%
  • Оставить как есть...

Голосів: 85 16.5%
  • Тотальная украинизация!

Голосів: 112 21.7%
  • Пофиг или свой вариант

Голосів: 20 3.9%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    515
  • Опитування закрито .
Для Сходу росія є братнім народом, з яким вона стала космічною, ядерною, научною, культурною.
Для бандерівців, які воювали проти УРСР на боці Гітлера, росія є, природньо, окупантом. З їх точки зору це вірно, й Бандера є дійсним національним Героєм Галичини, а не лицем українського колабораціонізму. Але для цього треба закінчити логічний ланцюжок: признати себе окремим (від українського) народом. Тоді все становиться на свої місця.
Не можна водночас бути колаборантом й патріотом.

Останнє редагування:
"Українців" в Вашому розумінні, як політично орієнтованих в певному напрямі людей, більше в Галіції - заказнику необандерівщини.
Я спитав? Ви відповіли. Можу сказати, що Бандера розпочинав свою боротьбу проти поляків. Ось не можу зрозуміти тільки, чому після того, як прийшла Радянська влада його випустили із в"язниці й він опинився раптом у Польщі? Чи не для того, щоб він продовжити боротьбу проти поляків? Та й радянські війська зустрічали у 1939 р. з квітами, як таких, що звільнили західну Україну від польскої окупації. Але, коли на практиці радянська влада розпочала знущання над українцями ще гірше. ніж вчиняли поляки, ставлення до радянської влади стало таким же самими, як до поляків. Через це західняки продовжили національно-визвольну боротьбу на своїх землях. На сході України вже панувала 30 років радянська влада й вже був Голодомор, який поселив в душі українців рабську психологію, плоди якої відчуваються досі. Та до того ж, радянський режим замість замордованих під час Голодомору українців став заселяти Україну мешканцями Росії. Думаю, що в цьому різниця, національна самосвідомість західняков є не радянською. А як Ви вважаєте?

1zytsmt.webp

Стихи сам сочинял?
Нескладушка совсем.
Брось, не твое это.;)

Для Сходу росія є братнім народом, з яким вона стала космічною, ядерною, научною, культурною.
Для бандерівців, які воювали проти України на боці Гітлера, росія є, природньо, окупантом. З їх точки зору це вірно, й Бандеоа є дійсним національним Героєм, Галичини, а не лицем обличчям українського колабораціонізму. Але для цього треба закінчити логічний ланцюжок: признати визнати себе окремим від укрїнского народом народом, окремим вiд українського. Тоді все становиться стає на свої місця.
Неможна Не можна в одночас водночас бути колаборантом й патріотом.
Неплохая проба пера на государственном языке как для нацмена :клас:
Твердая тройка...

буде іспитивать до нєї нєпріязнь, з усіма наслідками від цього.
Намагання опанувати державною мовою схвальне! зауваження-"відчувати" а не "іспитивать"А що до історії - УНР що по вашому? А 4 Універсал від 22 січня 1918 року?

Для бандерівців, які воювали проти УРСР на боці Гітлера, росія є, природньо, окупантом. З їх точки зору це вірно, й Бандеоа є дійсним національним Героєм Галичини, а не лицем українського колабораціонізму. Але для цього треба закінчити логічний ланцюжок: признати себе окремим (від українського) народом. Тоді все становиться на свої місця.
Не можна водночас бути колаборантом й патріотом.
Якщо говорити про колаборціанізм. то заради справедливості треба хоча б зазначати, що Бандера просидів у німецьких концтаборах до кінця війни. Як Ви поясните це?
Тоді ж давайте говорити й про те, чому російських колаборціоністів було набагато більше
https://ru.wikipedia.org/wiki/Русский_коллаборационизм_во_Второй_мировой_войне
А деяким, навіть, в Росії споруджені пам"ятники (атаману Краснову, наприклад)?
Поясніть мені це явище?

Якщо говорити про колаборціанізм. то заради справедливості треба хоча б зазначати, що Бандера просидів у німецьких концтаборах до кінця війни.

... где пристрастился к хорошему кофе?

в идеале, русский будет восстановлен в метро, на вокзалах, автовокзалах и т д

Или дублироваться...

И вот характерный нюанс!... Не нравятся результаты голосования?
Сайт атакуют с помощью ботнета. Админы делают всё возможное, но среди атакующих машин много с Харьковскими ай-пи, что не дает возможность блокировать подсети Харьковского Триолана и Укртелекома
Никаких требований или угроз небыло.

в идеале, русский будет восстановлен в метро, на вокзалах, автовокзалах и т д

Не будет. Для этого надо, чтобы общественность затребовала. А голос одинокого нацмена, сидящего в Торонто, мало кого тут волнует, поверь...
Кстати, у нас сейчас в метро все дублируется на английском. Коряво, конечно, но начинание правильное. Надо активнее внедрять общепризнанные международные языки, а не нацменские наречия.

Не будет. Для этого надо, чтобы общественность затребовала. А голос одинокого нацмена, сидящего в Торонто, мало кого тут волнует, поверь...
Кстати, у нас сейчас в метро все дублируется на английском. Коряво, конечно, но начинание правильное. Надо активнее внедрять общепризнанные международные языки, а не нацменские наречия.

Ваш заказ услышан!...:іржач: Ждите!...:yahoo:

Вам должно быть известно, что русский в числе международных..

:D:D:D:D:D Хлопчик, це вже не з цієї опери....:D:D:D:D:D

А разве не всех современных героев Украины в концлагере приучили к хорошему кофе? Я то думал это в порядке вещей...всем кто с немцами не сотрудничал, в подарок хороший кофе. А оно вот как... :незнаю: не всем выходит.

Вам должно быть известно, что русский в числе международных..
Сева, я ничего не могу поделать. Усилиями товарищей Колесниченко и Кивалова со вчерашнего дня на территории Украины русский язык - это язык нацменьшинства. Наравне с цыганским и крымчакским.

Сева, я ничего не могу поделать. Усилиями товарищей Колесниченко и Кивалова со вчерашнего дня на территории Украины русский язык - это язык нацменьшинства. Наравне с цыганским и крымчакским.

Вот и ладненько!...:пиво:

А до того он каким был? Языком несуществующих людей? Которых, больше чем полстраны при этом.

"
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин заявив, що вчорашнє голосування за мовний законопроект відбулося за домовленістю між опозицією і парламентською більшістю.

Литвин відкинув усі звинувачення на свою адресу / АР
Про це Литвин заявив на засіданні парламенту, коментуючи звинувачення на свою адресу з боку деяких народних депутатів у тому, що він вчора порушив регламент при голосуванні за цей законопроект.

Спікер наголосив, що ніякої норми регламенту не порушував. "Ви виконали між собою взаємні домовленості, а потім для прикриття перед людьми, виборцями своїх домовленостей ви хочете перекласти всю провину на голову парламенту", - сказав Литвин.

"Шановні колеги, це не робить вам честі, тому що деякі ваші дії нагадують курку, яка тікає від півня і думає, чи не занадто швидко я біжу", - додав він.

Литвин також закликав опозицію і парламентську більшість працювати над законопроектом щодо мовного питання під час підготовки до другого читання."
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Но, когда его спросили, кто и когда договоаривался, Литвин пошел на попятную ...
" Литвин публічно погрожує? Когось шантажує? Кого саме і за що? Каже, готовий розкрити кулуарні домовленості в Раді при розгляді законопроекту про мову-язык? Прекрасно! Погрожувати не треба - усі карти на стіл, публічно і негайно!

Литвин каже, що "всі це прекрасно знають"? Неправда! Сам Литвин і ще кілька людей, мабуть, знають. Я - не знаю. Десятки мільйонів людей - теж не знають про жодні домовленості фракцій чи їхніх лідерів.

Йдеться про питання виключної важливості, яке сколихнуло усю країну. Після такої заяви-погрози далі мовчати Литвин не має права! Він повинен чітко публічно заявити: хто, з ким, коли і про що домовився? Суспільству потрібна повна і правдива інформація. Якщо після цих погроз, Литвин такої інформації не оприлюднить, тоді йому краще піти - і з крісла спікера, і з народних депутатів."

И здесь подробности:

А разве не всех современных героев Украины в концлагере приучили к хорошему кофе? Я то думал это в порядке вещей...всем кто с немцами не сотрудничал, в подарок хороший кофе. А оно вот как... :незнаю: не всем выходит.

namelesess, это при советской власти было выгодно и удобно прикидываться дурачком, простым советским человеком. Сейчас уже совсем не так...

Сьогодні помаранчеві остаточно злилися з бандервіщиною. В Раді етнічний ***** Кожем*якін (начальник Б*ЮТівської фракціїї у Раді) після виголошення заяви в дусі Бандери, вигукнув "Слава Укараїні!", на що бандеро-помаранчева частина зали відповіла - "Героям Слава!"
В Б*ЮТі багато *****ських бізнеменів, та й сама лідерка Б*ЮТу Йуля - не українка, а "дитя різних народів". Налице ми бачимо політично-бізнесово-бандерівський конгломерат інтересів, де єдиними справжніми-щирими є одиниці, представники Галичини, "справжність" яких йде не з переконливості, а з особливостей їх психіки. Єдине , що їх всіх об*єднує на цей момент, це - ненависть до Януковича, за яким щонайменше пів-України. А ненависть не може бути довгостроковим об*єднуючим фактором. Так що, нас чекають веселі часи.

Про "пів країни" за Януковичем можна докладніше?Або хочаб дайте обгрунтовану відповідь, з якого дива 10% тих, хто на данний момент часу, все ще підтримує Януковича після всіх його покращень - рахується як "пів країни"?:))))))))))

Зачекайте до жовтня, нова коаліція буде чисельніша за нинішню більшість - згадаєте мене. Б*ЮТ втратить на Сході дуже багато.

Назад
Зверху Знизу