"
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин заявив, що вчорашнє голосування за мовний законопроект відбулося за домовленістю між опозицією і парламентською більшістю.
Литвин відкинув усі звинувачення на свою адресу / АР
Про це Литвин заявив на засіданні парламенту, коментуючи звинувачення на свою адресу з боку деяких народних депутатів у тому, що він вчора порушив регламент при голосуванні за цей законопроект.
Спікер наголосив, що ніякої норми регламенту не порушував. "Ви виконали між собою взаємні домовленості, а потім для прикриття перед людьми, виборцями своїх домовленостей ви хочете перекласти всю провину на голову парламенту", - сказав Литвин.
"Шановні колеги, це не робить вам честі, тому що деякі ваші дії нагадують курку, яка тікає від півня і думає, чи не занадто швидко я біжу", - додав він.
Литвин також закликав опозицію і парламентську більшість працювати над законопроектом щодо мовного питання під час підготовки до другого читання."
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Но, когда его спросили, кто и когда договоаривался, Литвин пошел на попятную ...
" Литвин публічно погрожує? Когось шантажує? Кого саме і за що? Каже, готовий розкрити кулуарні домовленості в Раді при розгляді законопроекту про мову-язык? Прекрасно! Погрожувати не треба - усі карти на стіл, публічно і негайно!
Литвин каже, що "всі це прекрасно знають"? Неправда! Сам Литвин і ще кілька людей, мабуть, знають. Я - не знаю. Десятки мільйонів людей - теж не знають про жодні домовленості фракцій чи їхніх лідерів.
Йдеться про питання виключної важливості, яке сколихнуло усю країну. Після такої заяви-погрози далі мовчати Литвин не має права! Він повинен чітко публічно заявити: хто, з ким, коли і про що домовився? Суспільству потрібна повна і правдива інформація. Якщо після цих погроз, Литвин такої інформації не оприлюднить, тоді йому краще піти - і з крісла спікера, і з народних депутатів."
И здесь подробности:
А разве не всех современных героев Украины в концлагере приучили к хорошему кофе? Я то думал это в порядке вещей...всем кто с немцами не сотрудничал, в подарок хороший кофе. А оно вот как...

не всем выходит.
namelesess, это при советской власти было выгодно и удобно прикидываться дурачком, простым советским человеком. Сейчас уже совсем не так...