Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
я,думаю.что если человек на пенсии-значить пусть отдыхает!молодым везде у нас дорога,старикам везде у нас почет!
В некоторых странах (Австрии ?) за неучастие в выборах грозит штраф...
Голосовать - с 21 года до 71 , при наличии семьи/детей, места проживания,военного билета и источника дохода. Исключения допускаются
Пенсионерам нужна достаточная для нормального проживания пенсия. Но чтобы она у них таковой была, работники должны получать достойную ЗП и платить с неё налоги. Значит и голосовать должны ты кто работает и их что-то устраивает или не устраивает.
Обидно что голоса наших пенсионеров покупают за кило сахара и кило гречки и они голосуют за ХЗ кого.
Виключення це наприклад академік Патон, або курсант ВУ спасший потопаючих дітей. Право голосу потрібно заслужити.Виключення - це хто?
Виключення це наприклад академік Патон, або курсант ВУ спасший потопаючих дітей. Право голосу потрібно заслужити.
Пенсионер живет за счет работоспособного населения и не ему решать как этому населению строить экономику и политику.
Мое мнение.
А хто і за яким правом та нормами визначатиме ці виключення?
Хлопець врятує потопаючого. Добре. А хлопцю ще 14 років. Що далі? Дати йому право голосу? А чи варто? Може й нагородою обійдеться?
Мене хвилює одна річ. Де взяти стільки потопаючих. Чи потопаючі будуть призначатися додатково ...
Це поки не вийшли на песію так думаєтеПенсионер живет за счет работоспособного населения и не ему решать как этому населению строить экономику и политику.
Мое мнение.
Судячи з того, як з 91-го влада змінювалась, у всіх треба право голосу голосу позабирати![]()
Ну шо, свидомые - подурковали?
Не хватает клэпки, понять что и в 15 и в 90 лет можно быть личностью способной участвовать в государственном строительстве.
Багато чого змінилось. Мене чогось абсолютно не напружує присутність старих комуністів, а більше хвилююсь за те, що повертаються старі-добрі 90-ті з мерсами, рожевими піджаками, золотими ланцюжками, бритоголовими і вогнепальною зброєю, тільки дещо модифіковані і в крокодилячих капцяхА вона змінювалася з 1991? Майже не помітив. Як були в більшості комуняцькі виродки, так і залишилися. Спроба була в 2004 змінити стан речей, так викрутилися - вони ж звикли все життя за крісло триматися.
Блатняк за державні гроші за підтримки президента і міністра культури...В минувшее воскресение, 15 августа, на центральной площади Севастополя прошел гала-концерт завершившегося международного фестиваля «ШансонЪ у моря», на котором выступили лауреаты и гости трехдневного песенного форума.
Ага. Посижу трохи и пойду подрастать.Так тобі шовіністу печерному лише 15.І вся твоя щуряча возня лише через комплекс малолітства.
Ну підрости, зачекай ще трішечки, до 18 вже скоро
![]()