Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

В чём причина успеха ВО "Свобода" на прошлых парламентских выборах?

• Автор теми Автор теми hussar
  • Дата створення Дата створення
Уліблені заняття свободівця Павла Зайця.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

9cEyO_VxWTo.webp

x_27ebc279.jpg

Это типа "цвет нации", сипасатели Отечества :іржач: :іржач:

Як він може приховувати бізнес, якщо сам всі цифри вказав у декларації, яка є у вільному доступі на сайті ЦВК, як і декларації будь яких інших депутатів?

Приписування володіння Мірошниченком ресторана De Kindrat та готелю NyvkyPLAZA притягнуте за вуха. Бо замість того, щоб привести офіційні дані з Єдиниого державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, автор будує докази на непідтверджених плітках та чутках. Це вже просто для *****ів та лохів розрахована стаття. :рл:

ПС: Закон забороняє мати бізнес членам сім'ї нардепа?

Так он вообще-то фактически являясь совладельцем, не указал это в своей декларации, т.е пытался скрыть это от общественности... в статье как раз выдержка из нее была приведена

Швайка написав у декларації нулі тому, що його бізнес приписаний до тещі і тестя.
А взагалі Швайка олігарх-мільйонер - за рік отримував прибутки по 500 тисяч гривень.

До чого тут це? Мене нудить від ПР і Бородавок однаково, як і від Швайок та ВО Свобода

Злочинні свободівці-фанатики вчиняють фізичну розправу над “інакомислячими”, хто піддав сумніву святість ТягниБОГА

О да, эти нацики из свободы только и могут что бить лежачих или нападать толпой на одного... *****оиды.....

Свобода слова по "Свободовски":

*********ы покрывают преступления своих предков-******ов... боятся правды!!

Так он вообще-то фактически являясь совладельцем, не указал это в своей декларации, т.е пытался скрыть это от общественности... в статье как раз выдержка из нее была приведена

Так, а де в статті копія відповіді на запит до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців щодо підтвердження прав власності Мірошниченка І.М. на певні комерційі структури?
Навіщо будувати доказову базу на чутках та плітках?

ПС: А що означає "фактически являясь совладельцем"? Це як? Фраза неоднозначна, поясніть докладніше.

Останнє редагування:
Швайка написав у декларації нулі тому, що його бізнес приписаний до тещі і тестя.
А взагалі Швайка олігарх-мільйонер - за рік отримував прибутки по 500 тисяч гривень.

Так оно и есть.... Типа чтобы выглядеть "своими" в глазах лохтората, пишут скромные цифры, а сами ворочают миллионами...
Но самое удивительное, лохторат ведется :)

Это типа "цвет нации", сипасатели Отечества :іржач: :іржач:

ну а что, помогает востанавливать популяцыю цементных белых мишек и деревянных зайчиков:D

Добре, припустимо, що це так. В чому ж порушення закону? З юридичної точки зору до нього немає жодних питань.
А взагалі не так вже й важко довести наявність комерційних структур у найближчіх родичів Швайки та й будь кого з політиків, а також привести офіційні документи щодо доходів цих структур.
Але ж для цього автор повинен бути журналістом, а не заказним інтернет-****оболом.

Останнє редагування:
Так, а де в статті копія відповіді на запит до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців щодо підтвердження прав власності Мірошниченка І.М. певних комерційних структур?
Навіщо будувати доказову базу на чутках та плітках?

ПС: А що означає "фактически являясь совладельцем"? Це як? Фраза неоднозначна, поясніть докладніше.

Видимо, пока эту копию еще не получили..... Но дыма без огня не бывает

То и значит, что он является совладельцем этого бизнеса, правда может он записан на родствеников.
У нас все депутаты по декларациям большие бедняки, зато жены и родственники у них богачи несусветные.

Так оно и есть.... Типа чтобы выглядеть "своими" в глазах лохтората, пишут скромные цифры, а сами ворочают миллионами...
Но самое удивительное, лохторат ведется :)

Лохторат то у ПР, який вважає Януковича батьком та господом, а також свято вірять в те, що він все для них робить.
А я, наприклад, не маю щодо депутатів ВО Свобода ніяких наївних упереджень, тому наявність у їх родичів деякого бізнесу (доки закон це дозволяє) мені здається цілком виправданою.

Че не ясно написано было??? Этому клоуну уже прокуратура дала ответ. Слилось это нещастье, как гавно по трубам

Ты, наверное, имеешь в виду:

Через месяц прокуратура закрыла дело через отсутствие состава преступления.

Где "слив"? Или я что-то пропустил?

Или туземцам запрещено не любить всё исходящее от американских евреев?

Останнє редагування:
Че не ясно написано было??? Этому клоуну уже прокуратура дала ответ. Слилось это нещастье, как гавно по трубам

Что ты елозишь голой попой на еже? Я вполне четко задал тебе вопрос, что в программе Свободы говорится про кнопкодавство?? Или некоторые ее прыхильныки привыкли сливаться втихую? А бубнение очередных агиток от Свободы меня мало волнуют. Для начало на факты ответ дай, а уж потоми начинай тут басни разводить про то, как "бесплатно я иду на марше" и что все написано на сайте партии.
Я понимаю, что когда по сути вещей и приведенных фактов ответа нет, агитаторы Свободы сливаются даже не втихую,а при этом весьма громко квакая про рус. шовениз. Причем тут рус.шовенизм к тому, что я приводил??? Про русских и слова не было сказано, но рабы агиток лбами стукаются и кричат то, что написано заранее в текстах аля "Хероям сала...слява.."

А сначала был такой лощеныйюрыст..:іржач::іржач::іржач:

Где ответ ??? Вы ответили только по одному эпизоду и то...А про другие случаи где ответ? Я же его не буду по каждому в отдельности его задавать. А итог один, лицемерие Свободы прет со всех щелей. Бороться с тем, что сами же и используют регулярно. Вот это таки ни в какой агитке не напишут

Тоді повторіть, будь ласка питання, бо серед шквалу *****ьних зображень та постів-простирадл дуже легко щось пропустити.

Видимо, пока эту копию еще не получили..... Но дыма без огня не бывает.

Навіщо тоді було публікувати статтю, якщо на руках немає підтверджень? Тобто взагалі ніяких фактів немає!

То и значит, что он является совладельцем этого бизнеса, правда может он записан на родствеников.
У нас все депутаты по декларациям большие бедняки, зато жены и родственники у них богачи несусветные.
Я не зрозумів, ви просто заздрите його родичам чи що?

Лохторат то у ПР, який вважає Януковича батьком та господом, а також свято вірять в те, що він все для них робить.

Лохторат - те, кто ведутся на обещания парламентской шоблы, как ПР, так и Свободы, КПУ и пр.

Навіщо тоді було публікувати статтю, якщо на руках немає підтверджень? Тобто взагалі ніяких фактів немає!

Я не зрозумів, ви просто заздрите його родичам чи що?

Там есть очень весомые основания... А завидовать нечему

Так,
По словам генерал-лейтенанта милиции Геннадия Москаля, только в январе этого года в Украине совершена "годовая норма" убийств. Он подчеркивает цифру - 5 тысяч.

А это тут к чему?

А завидовать нечему

Ви ще й брехун до того ж. :D

Лохторат - те, кто ведутся на обещания парламентской шоблы, как ПР, так и Свободы, КПУ и пр.

Лохторат - це також і політичні нігілісти, як ви, наприклад.

Лица Свободы: руководитель криворожской организации трижды судимый бандит по кличке "Боксер"

“Януковичі” в ВО “Свобода”: тричі судимий свободівський лідер

кричат ******ские лозунги с флагами Свободы.

Це не є ініціативою чи розпорядженнями ВО Свобода. То були або провокатори, або члени ультрасів, яким забажалося потусити.
Це не є офіційною позицією Свободи, про що неодноразово повідомлялось офіційними особами.

Назад
Зверху Знизу