Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

В чём причина успеха ВО "Свобода" на прошлых парламентских выборах?

• Автор теми Автор теми hussar
  • Дата створення Дата створення
Ну, не знаю. Мені здається Ви глибоко помиляєтесь. А от багато вже юзерів помітили, що на ХФ з"явилося дуже багато найнятих Гепою юзерів, хворих на гепатит. ;)

гепатитом то ви страждаєте. І дупотитом. Ваш Швайка не раз особисто зустрічався з людьми Гепи та про щось домовлялися - це розповідали мені колишні свободівці.

А некоторые типа тебя не утруждают себя креативом и в тысячный раз повторяют то, что ты сейчас. В надежде, что оппонента стошнит от такой настойчивости..

А стоит человеку перейти на украинский язык, так у вас сразу противоположная песня "Я подивився історію його листування - він нещодавно російською мовою писав і російські пісні співав. А тут бац - став Тягнибокером і не терпить російську мову"

Так в тому ж і річ, що "Лихий" в житті нічого українського не має, як інші свободівці. Російськомовний панк-рокер, росіянин. Святкує свята, які свободівці не люблять:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
,
Але гроші роблять дива - за валюту він стає щирим тягнибоківцем. Так само він стане і щирим китайцем, аби гроші дали.

Останнє редагування:
Так в тому ж і річ, що "Лихий" в житті нічого українського не має, як інші свободівці. Російськомовний панк-рокер, росіянин. Святкує свята, які свободівці не люблять:
,
Але гроші роблять дива - за валюту він стає щирим тягнибоківцем. Так само він стане і щирим китайцем, аби гроші дали.

Тебе-то какое дело, до того, что делает в житті Лихий? Здесь важно, что он делает здесь. Вот ты здесь "талантливо" изображаешь украиноязычного совка, который даже представить не может, что кто-то может что-то делать без денег.

Вы сказали настолько очевидную ложь что кроме смеха других эмоций нет... .

Я запропонував зарегатися на офсайті ВОС та прийняти участь в акціях самостійно, щоб мати змогу переконатися в правдивості моїх слів на власному досвіді.
Ніхто не відреагував, вам же краще гнатина ВОС на відстані на підставі чутків та власних упереджень.

,
Типовий *******...:D...а зате,що "атеист" буде горіти в пеклі...:(

Останнє редагування:
Так и было. В один момент он замовкал. Причем тут много таких, тот же Климрос барыжит на русском, правда потихоньку подтирает барыжные темы. Некоторые даже не утруждают себя мовой и кричат - мова, мова, мова, по русски.

Я завжди на цьому форумі наголошував на своїй двомовності, але чув багато докорів, що захищаю українство російською мовою. Це одна з багатьох причин, за якими я вирішив у форумному спілкуванні перейти здебільшого на українську мову. Ще одною причиною стало бажання по можливості максимально відійти від хамства в спілкуванні (не зважаючи на розумовий стан опонентів), що українською мовою мені реалізувати значно легше.

Типовий *******...:D...а зате,що "атеист" буде горіти в пеклі...:(

:cranky:

Так в тому ж і річ, що "Лихий" в житті нічого українського не має, як інші свободівці.

По-перше, звідки ви взяли, що я нічого не маю українського, а по-друге, з чого ви вирішили, що я свободівець.

Російськомовний панк-рокер, росіянин.
Я не панк-рокер, ви зовсім не знаєтесь на музиці. Крім того наші пісні англомовні.

Святкує свята, які свободівці не люблять.
По-перше, я не свободівець, однак поділяю багато напрямків політичної діяльності ВОС, але маю свою точку зору на багато питань.
Я не святкую день перемоги, а 23 лютого як свято "День захисника Вітчизни" було впроваджено Кучмою в часи незалежності "з метою сприяння патріотичному вихованню молоді", тому лексичного зв'язку з радянською епохою уникнуто. А концертик дуже непогано було грати 23-го.

:іржач::іржач: Маячня ржачна!

"з метою сприяння патріотичному вихованню молоді"

Ну тут з вами все зрозуміло. Якби ти був Тягнибоківцем, то був би ним всюди. Добре, що ти атеїст. Але, щоб ти знав, ВО Свобода ненавидить атеїстів і вважає їх своїми ворогами на рівні з комуністами.

Не видел предложения, но и это не поможет, на всех нац форумах я уже давно в вечном бане... И на ВОС канале ютуба я в бане. И в ВОСовских группах соцсетей в бане. Правды там не любят...

Знаючи ваш стиль спілкування, це недивно. Ви не кажете правду, а розплітаєте чутки, і з цим логічно боротися баном.
Якщо б ви відкинули емоції та почитали б програму, законопроекти Свободи проаналізували їх, взважено та аргументовано подавали б критичну до ВОС інформацію, спілкувалися б українською, то і відношення до вас було б іншим. Ви самі винні в цій ситуації. Дорослішайте та ставайте людиною, а не тулубом, що розмовляє.

Ну тут з вами все зрозуміло. Якби ти був Тягнибоківцем, то був би ним всюди. Добре, що ти атеїст. Але, щоб ти знав, ВО Свобода ненавидить атеїстів і вважає їх своїми ворогами на рівні з комуністами.

Щоб ТИ знав, ти маячню кажеш. Я особисто спілкувався з ними, та знаю їх настрої. Є й фанатики, але їх одиниці.

Не совсем. Свобода - это весьма удачный (на данный момент) проект ПР или олигархата (нашего или импортного), который и нашу ПР за веревочки дергает.

Я уже отвечал именно Вам, что сайт ВО Свобода - это пустое лизоблюдство. Мы уже давно (форумчане ОФ) проводили эксперимент с регистрацией и свободой слова по "свободовски". Результат один и тот же, посты трутся и следует бан или человек теряет смысл нахождения на том ресурсе

Ця партія згвалтувала поняття "свобода". Адже під поняттям "свобода" стоїть мегалібералізм, толерантність до всіх і всього. В Західній Європі організації з подібними назвами відстоюють легалізацію гомосексуалізму.

xIGMDJSFRkA.jpg

Я уже отвечал именно Вам, что сайт ВО Свобода - это пустое лизоблюдство. Мы уже давно (форумчане ОФ) проводили эксперимент с регистрацией и свободой слова по "свободовски". Результат один и тот же, посты трутся и следует бан или человек теряет смысл нахождения на том ресурсе

Ви писали або російською мовою (на сайті ВОС дозволена лише українська мова), або постили неперекладену інформацію з російськомовних сайтів. Вони власники ресурсу і мають право встановлювати такі правила.

Щоб ТИ знав, ти маячню кажеш. Я особисто спілкувався з ними, та знаю їх настрої. Є й фанатики, але їх одиниці.

Підійди до Швайки і скажи, що ти "в бога не віриш". Спробуй. Вмить станеш тавруватися "москалем", "СБУшним провокатором", "***ом". Адже ж сволотівці попа автокефального чи уніатського всюди тягають з собою.

Підійди до Швайки і скажи, що ти "в бога не віриш". Спробуй. Вмить станеш тавруватися "москалем", "СБУшним провокатором", "***ом". Адже ж сволотівці попа автокефального чи уніатського всюди тягають з собою.
:D:D:D

Ну вот, теперь еще лучше понятно что к чему. 9 Мая они не празднуют, а это таки День Победы над фашизмом(нацизмом), это не день СА, а 23 февраля..только потому что это Кучма там что-то сказал - Вы празднуете, а то, что это день СА (так горячо "любимой" многими) - это Вас не смущает. Вот и суть людей, абы пукнул кто-то с сине-желтым флагом (что - не важно), но лишь бы не мировая ценность (многих народов), но ТОГО периода

Я вважаю, що святкування 9 травня дуже політизовано, та на державному рівні це свято необхідно скасувати.

Так я же говорю, свободовские хомячки обладают стандартным рядом действий, реакций на происходящие и кричалок, что и доказывается одинаковым их поведением, как на ОФ,так и на ХФ.

Ага, вроде бы у тебя сплошной креатив.:іржач::іржач: И у твоей ПР ...

Чергова маячня.

Ви писали або російською мовою (на сайті ВОС дозволена лише українська мова), або постили неперекладену інформацію з російськомовних сайтів. Вони власники ресурсу і мають право встановлювати такі правила.

Ну у тебе вже готова відповідь, як завжди. Ти сам російськомовний.
Я свідок, що там видаляють теми і українською мовою, в яких відвідувачі задають питання, такі, як про судимість брата - Андрія Тягнибока.

Не видел предложения, но и это не поможет, на всех нац форумах я уже давно в вечном бане... И на ВОС канале ютуба я в бане. И в ВОСовских группах соцсетей в бане. Правды там не любят...

Это наверно какой-то особый вид мазохизма...:D Дуб или правдоруб?.. ;)

Свобода - это весьма удачный (на данный момент) проект ПР или олигархата (нашего или импортного), который и нашу ПР за веревочки дергает.

А ви можете це показати логічно на багатьох рівнях діяльності Свободи, особливо на законотворчому, що це проект олігархату ПР?

Назад
Зверху Знизу