Статус: Офлайн
Повідом.: 5928
Повідом.: 5928
Юначе, ЯКУ ПАБЄДУ? А чому після цієї ПАБЄДИ українців було більше знищено ніж ******ами у другій світовій війні??????? ПРО ЯКУ ПАБЄДУ ЙДЕ МОВА ????? ПРО ПАБЄДУ комуністів?? Або Ви думаєте, що прийшла червона армія, всіх звільнила і всі концтабори розпустила?! Якби ж то! Тільки замість колишніх в'язнів помістила українських та інших бунтівників. АСВАБАДІТЄЛІ !
День перемоги московських ******ів над німецькими ******ами українцям не свято !!!
это для "свидомитов" не свято, а для всех прочих украинцев это один из святых праздников
Я не курю. Алкоголю також не вживаю.
нюхаеш? тыб с этим завязывал, этож вредно, особенно для мозга
А твои воевали на чьей стороне?![]()
та кто там воевал, на печи лежали, "незалежности" ждали

Мій дід, нажаль, воював у рядах червоної армії. Але я не маю права його засуджувати, як і тих інших українців, які теж за них воювали, бо така ситуація була: Україна окупована, держави немає, два голодомори, та ще така шаленна пропаганда комуно-фашизму. Я немаю нічого проти тих дідусів, які залишились, але героями я їх не вважаю ! Я вважаю героями тих, хто воював на два фронти - і проти ******ів, і проти НКВДистів ! До речі це факт, що українські повстанці воювали саме з КГБістами-НКВДистами, і дуже-дуже рідко траплялися сутички з червоною армією. ГЕРОЯМ СЛАВА !!!!!!!!!!!
что то он таки упустил в воспитании

А хто у внутрішні справи України полюбляє втручатися?
больше всего "свидомиты", а вы что не знали