Усе про "Свободу" в одній темі.

• Автор теми Автор теми Honest Injun
  • Дата створення Дата створення
Ой, а расскажите мне, о шановни адвокати украинських националистив, о чудной инициативе обсуждаемого в теме ВО про квоты для украинцев в руководстве органов власти. Ну там как это должно быть сделано -
1. например везде где голосуем там должно быть по национальности украинцев большинство, да?
2. А если кто-то только наполовину по национальности украинец - ну там папа украинец а мама русская то что?
3. Как собираются проверять национальную принадлежность - я слышал, в обсужаемом объеднанни хотят вернуть графу национальность в паспорт, да?

Все вірно, росіянин! Пам'ятай, чужинець, тут господар - українець!

Юначе, ЯКУ ПАБЄДУ? А чому після цієї ПАБЄДИ українців було більше знищено ніж ******ами у другій світовій війні??????? ПРО ЯКУ ПАБЄДУ ЙДЕ МОВА ????? ПРО ПАБЄДУ комуністів?? Або Ви думаєте, що прийшла червона армія, всіх звільнила і всі концтабори розпустила?! Якби ж то! Тільки замість колишніх в'язнів помістила українських та інших бунтівників. АСВАБАДІТЄЛІ !
Мається на увазі побєда Колими над Бухєнвальдом.

Я не курю. Алкоголю також не вживаю.

Стоп, стоп!
Вы что, укол утренний пропустили?
Откуда тексты берете?..

А чому Ви так від правди сіпаєтесь?! Все рівно здоровий ґлузд переможе, як і історична і національна і соціяльна справедливість. Я вірю в Україну і я вірю в ДОБРО.

Собако *****ська, припни язика!

Какой высокий слог...

Скажіть мені, а в чому суть цієї ПАБЄДИ, за яку ДЄДИ ВАЄВАЛІ,

А твои воевали на чьей стороне? :trollface:

А чому Ви так від правди сіпаєтесь?!

А где там правда? Там только истерика и лозунги.

А твои воевали на чьей стороне?
Мій дід, нажаль, воював у рядах червоної армії. Але я не маю права його засуджувати, як і тих інших українців, які теж за них воювали, бо така ситуація була: Україна окупована, держави немає, два голодомори, та ще така шаленна пропаганда комуно-фашизму. Я немаю нічого проти тих дідусів, які залишились, але героями я їх не вважаю ! Я вважаю героями тих, хто воював на два фронти - і проти ******ів, і проти НКВДистів ! До речі це факт, що українські повстанці воювали саме з КГБістами-НКВДистами, і дуже-дуже рідко траплялися сутички з червоною армією. ГЕРОЯМ СЛАВА !!!!!!!!!!!

только в свидомитском мозгу могла возникнуть мысль отменить празднование Дня Победы

Сто пудово..... но у свидомых это траур, а не праздник т.к их идейных предшественников разгромили

Мій дід, нажаль, воював у рядах червоної армії. Але я не маю права його засуджувати, як і тих інших українців, які теж за них воювали, бо така ситуація була: Україна окупована, держави немає, два голодомори, та ще така шаленна пропаганда комуно-фашизму.

Не дай бог таких внуков.

А про вашу правду я взагалі мовчу! Знаємо: як путін написав в підручниках, так і було. Пособники комуністичні!

А что, если написать путин с маленькой буквы можно стать хэроем Украины?

Кстати, а причем здесь путин?

Юначе, ЯКУ ПАБЄДУ?

День перемоги московських ******ів над німецькими ******ами українцям не свято !!!

Победу народа над фашизмом, ибо это народная победа, одержанная вопреки сталинизму.
Не расписывайтесь за всех украинцев, вас никто не уполномочил на это. Значительное число украинцев думают иначе чем вы

Победу народа над фашизмом, ибо это народная победа, одержанная вопреки сталинизму.
Не расписывайтесь за всех украинцев, вас никто не уполномочил на это. Значительное число украинцев думают иначе чем вы
Так, ми разом премогли ******ів, але ліпше від того не стало! ******ська окупація змінилася комуно-******ською окупацією, від якою загинуло більше українців ніж від попередньої окупації. Чим одна окупація краща за іншу ?

uhKLnIYhAk0

В Луганске шикарно спародировали Фарион...... причем все ее высказывания взяты именно с ее оригинальных речей

Вот только не надо ваших голозадых вояков к нашей победе приписывать.
Саме завдяки відважним бандерівцям, які теж внесли значний внесок у вашу перемогу, ви зараз взмозі взагалі вихвалятися пабєдаю. А потім, після 45-го ми ще Європу захищали. І саме через несамовитий опір бандерівців у волинських лісах, радянські окупанти зупинилися на Україні. Якщо б не бандерівці, Польща, Словаччина, Угорщина також би попала до окупації.

Так, ми разом премогли ******ів, але ліпше від того не стало! ******ська окупація змінилася комуно-******ською окупацією, від якою загинуло більше українців ніж від попередньої окупації.

Ну да ну да......
Только под "комуно-******ской оккупацией" численность населения возросла и к 1991 г. составляла 52 млн человек.......

Якщо б не бандерівці, Польща, Словаччина, Угорщина також би попала до окупації.

Точно что-то куришь или нюхаешь

Ну да ну да......
Только под "комуно-******ской оккупацией" численность населения возросла и к 1991 г. составляла 52 млн человек.......
А росіяни яких завозили до України, навіщо Ви їх до українців записуєте?

Саме завдяки відважним бандерівцям, які теж внесли значний внесок у вашу перемогу, ви зараз взмозі взагалі вихвалятися пабєдаю.

Взять хотя бы знаменитые рейды бандеровцев под Москву или затяжные бои УПА в Сталинграде. Мы помним.:confused:

А потім, після 45-го ми ще Європу захищали.

И чем же платит неблагодарная Европа своим захысныкам?:confused:
0_d1eff_f7ce8a2d_orig

І саме через несамовитий опір бандерівців у волинських лісах, радянські окупанти зупинилися на Україні. Якщо б не бандерівці, Польща, Словаччина, Угорщина також би попала до окупації.

Ничего себе силища в землянках пряталась.

И чем же платит неблагодарная Европа своим захысныкам?
Бугага )))
Португальские клоуны повеселили. Это где ж такие украинцы, на чукч похожих, обитают?
А португальцы похожие на светлого скандинава?
Да они же темнокожие жгучие брюнеты.
У португезов какой-то комплекс. Плакат аццки жгет своей тупорылостью.
*****.

Назад
Зверху Знизу