Не знаю, як таке взагалі могло трапитися навіть у москалів. У мене двоє дітей (7 та 10). Регулярно вожу їх у кіно (Познань, Дафі, Планета Кіно (Французький бульвар). У моєї малої, соррі, звичка завжди проситися в туалет посеред мультфільму. Тому я можу засвідчити. У нас з кінозалу ЗАВЖДИ можна вільно вийти й зайти. Окрім того, не тільки в мене ТАКА дитина. Не розумію, як могли ЗАКРИТИ кінозал з ДІТЬМИ у тому числі й зовсім малими (там у того *****а троє загинуло й найменшому - 2 роки). Чому батьки погодилися, щоб їх закрили? Москальська преса пише, що там не вистачало чергових, тому постійно закривали від безбілетників. Я фігею... Це значить я плачу гроші за себе й дітей, а потім ще повинна терпіти незручності, що в них не вистачає людей? Мені начхати на безбілетників, хай сидять, вони мені не заважають, а будуть заважати на те є поліція. Не розумію, як так могло статися. По ходу тут не бояри/царі тут люди самі також винні (що й не дивно, враховуючи на їхні крики про брата, який "воюет в Донбасе" прямо на мітінгу (не знаю, скидали сюди чи ні - що в голові в тих людей, невідомо...).
Завтра йду в Дафі на "Кролика Петрика". Спецом поцікавлюся, що робити, якщо пожежа. Увечері відпишуся.