- 🔴 12:05 Повітряна тривога в Харків.обл.
Труди Мазепи?EdDolg сказав(ла):Совершенно случайно вся история,ПРАВИЛЬНАЯ, базируется на трудах "патритов Украины" типа Грушевского,Мазепы и тому подобным![]()

Це щось на зразок "поезії Василя Бикова".

Навіть ваш їдкий коментар свідчить про Ваше повне невігластво у цьому питанні.
Зрозуміло. Гідної відповіді у Вас нема.EdDolg сказав(ла):Вы сами на этот вопрос себе ответите.
Про "базар ответить" это к своим соратникам или хозяевам![]()
Я не Ваш учитель географії.EdDolg сказав(ла):Просветите правильным знаниями.
Крім голослівних звинувачень є що сказати?EdDolg сказав(ла):Все эти Ваши слова одна сплошная попытка манипуляции.
EdDolg сказав(ла):Повторяюь на слабо будете своих прыщавых друзей в подворотне братьИли обратитесь к Трайтменту, у него недавно был 11 боевой выход, так что померяетесь с ним на слабо
![]()
Брехня. Не було ніякого результату в 30% і ніхто нічого такого не визнавав.EdDolg сказав(ла):Результат 30% признан и не оспорен.Это данность. Ваши утверждения про манипуляци не что иное, как Ваша манипуляция и подтвреждение того, что орнажевые умеют называть чёрное белым![]()
Та захищайте собі на здоров'я, але навчіться це робити аргументовано, а не голослівно. Інакше Ви нашкодите самі собі.EdDolg сказав(ла):С конца.Я никого не обвиняю.
Я не выкручиваюсь , азащищаю своё выбор, который не совпадает с оарнжевым Вашим.
1. Те що саме українську мову називали "маоросийским наречием" за часів Рос. Імперії. (Жодних фактів які б спростовували це Ви не навели)EdDolg сказав(ла):Очевидные факты в студию, которые я отвергаю.
2. Те що носії цієї мови складали більшість на Півдні нинішньої України. (Знову жодних протилежних фактів з Вашого боку).
3. Що прихильників другої державної мови в Україні менше половини. (Жодних посилань на дослідження, які б стверджували б протилежне Ви не навели).
Вам досить?
Ну так спробуйте навчитись визнавати очевидні факти, або аргументовано (з відповідними посиланнями) спростовувати те, що вважаєте неправильним.EdDolg сказав(ла):Пан Ак, Вы начинаете нервничать.Давайте без эмоциональных лценок, типа слабо
![]()
Якщо не вмієте це робити, то варто просто припинити дискусію.