Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Это такое сравнение...?!dimas сказав(ла):Ну у меня от одного слова США начинается тоже самое
Про відсутність проблем я ніде не говорив. Я говорив і продовжую це стверджувати, що більшість проблем пов'язано не з законами, а з невмінням і небажанням людей відстоювати свої права. Ви - яскравий приклад такої людини:EdDolg сказав(ла):Я не хочу искать Ваши посты, сами найдёте, в которых Вы мне указывали на отсутсвие проблем с русским языком на основании закона о языках 1989 года.
Хоча неякісні закони теж бувають.EdDolg сказав(ла):Я повторюсь я не буду бороться с чиновниками, никогда.
Не тільки сказав, а й пояснив чому. Ви мені нічого не заперечили, лише сказали, що Ви у цих питаннях не розбираєтесь.EdDolg сказав(ла):Когда я Вам дал сноску на анализ дествующего законодательства, Вы мне сказали, что это манипулирование.
Вас це стосується більшою мірою. Ви не бажаєте шукати ніяких рішень, крім змін до Конституції, які провести нереально. Але це Ваші проблеми, які, як Ви правильно підмітили, мене ніяк не стосуються:EdDolg сказав(ла):Вы видите толлько своё решение проблемы , других не замечаете![]()
EdDolg сказав(ла):Мои проблемы Вас не касаются![]()
Звичайно, я на виконанні спецзавдання.EdDolg сказав(ла):Конечно же, я Вам не поверю: Вы здесь не случайно.
Те, що є інші думки мені було відомо давно. Я прийшов на цей форум, щоб спробувати зрозуміти логіку носіїв цих думок. І поки що ніякої логіки, на жаль, не помітив.EdDolg сказав(ла):Вам ,смотрю понравилась моя мысль про Ваши промытые мозгиПоживите с ней и дальше и поймёте, что кроме Вашего правильного мнения есть и другие.
Ну так, звичайно, підполковник СБУ.EdDolg сказав(ла):Я Вам привёл пример некачестенного законодательства, которое даёт повод чиновникам поступать как захочется.
У Вас, просто, мало опыта общения с чиновниками, либо, что более верятнее, Вы и есть чиновник![]()
Скільки я б не відкривав очі, це не змінить простого факту, що зміни до Конституції, яких Ви хочете, законним шляхом прийняти нереально.EdDolg сказав(ла):Нужны, нужны, пан АК. Откройте там у себя глаза и поймёте,что нужны.
Ну якщо все, що західніше Харкова - "Западенщина"EdDolg сказав(ла):Пан АК, Вы яркий представитель "Западенщины". Зачем отрицать очевидный факт?
І чим же я вас усіх так образив?Detonator сказав(ла):Заметь lavaget АК тебе на это не отвечает. Знаеш, а может АК росийский шпион, внушает нам так блевотное оторжение на все украинское? Заметь у него неплохо получается.
Так я давно зрозумів Ваше бажання. Добре було б якби ще й Ви зрозуміли, що реалізувати його законним шляхом нереально.EdDolg сказав(ла):Пан АК, в надцатый раз Вам повторяюпо-другому
- Русские, это не нацменьшинство типа болгар,армян и евреев или расплодившихся (в Харькове)вьетнамцев и т.п., русские это доминирующее население, по языку или культуре на Востоке и Юге Украины.
Поэтому, хочется чувствовать себя равным, а не братом меньшим у "Западенцев", тем паче, таких как ВыВ этом плане самое желаемое решение вопроса - внесение изменений в Конституцию.
Всё Ваше поведение показывает, что Вы, лично, или Ваши учителя/соратники, бегут от этого решения как от проказыи всячески пытаются, чтобы так (внесением изменений) вопрос даже и не ставился, а ставился посредством кидания кости под названием Хартия для убогих
![]()
EdDolg сказав(ла):Не знаю полковник Вы или нет, и СБу или нет. Я просто предполагаю.
Кстати тогда просветите, Вы чиновник?Где Вы работаете и кем?
Так я давно зрозумів Ваше бажання. Добре було б якби ще й Ви зрозуміли, що реалізувати його законним шляхом нереально.
Не може меншість нав'язувати свою думку більшості. А як показують результати перепису, соціологічних досліджень і останніх виборів, Ви і ваші однодумці перебуваєте у меншості.
Звичайно, інтереси меншості у демократичному суспільстві повинні бути враховані. І я особисто не проти цього. Та й більшість україномовних громадян, як показують соціологічні дослідження, теж не проти урахування Ваших інтересів на регіональному рівні. (За моїх "вчителів" розписуватись не бути, оскільки вони існують лише у Вашій уяві.)
Ні, я не чиновник. Я науковий працівник, займаюсь фізикою високих енергій.
Але навіщо це Вам? Ви ж все одно не повірите.![]()
Бажаю успіхів.EdDolg сказав(ла):Стремится надо к идеалу, мне так кажется. Законный путь для этого есть.
Я тут приводив лінк. Можете почитати там подробиці про соц. дослідження.EdDolg сказав(ла):На Востоке и Юге русского не меньшинство. По поводу соцопросов я Вам говорил: было бы желательно увилеть КАК были составлены опросники и КАКИЕ вопросы были, это-первое.
EdDolg сказав(ла):Второе, ещё дядюшка Сталин сказал про статистику: Неважно как , а Важно ктокажется так.
Например в приведённом Вами статданных про состав населения Украины меня умилило, что в Николаевской области проживает 77% украинцев и это при том, что до завовевания Крыма россией там вообще никто не жил, практически , а при освоении этих территорий туда крёстным ходои бежали крепостные со всей россии,но никак не ,так называемые, украинцы![]()
Дивлячись де на Сході і Півдні. Зустрічав досить багато україномовних людей з Харківщини і Дніпропетровщини.EdDolg сказав(ла):Вы всё равно гнёте свою линию, что русские это нацменьшинствоПан Ак, на Востоке и Юге украинцы не доминируют, просто свыкнитесь с этой мыслью.
Вам потрібно захистити російську, чи знищити українську мову?EdDolg сказав(ла):Я Вам не зря приводил пример про Закон с рекламой. Если отменить требование к рекламе на "державной" языке, то поверьте, через пять-шесть лет на Востоке и Юге, про украинский никто и не вспомнит![]()
Бажаю успіхів.![]()
Я тут приводив лінк. Можете почитати там подробиці про соц. дослідження.
Якщо не вірите соціології, можете просто взяти результати останніх виборів і порахувати скільки голосів сумарно набрали ті партії, які декларували державний статус рос. мови у своїх програмах. У Вас вийде менше половини.
Тому факт є фактом. Вцілому по Україні прихильники державного статусу рос. мови - у меншості.
Інша справа - на регіональному рівні.
Я з Вами не погоджуюсь, але починати дискусію на історичну тему не збираюсь.
Подивіться результати перепису 2002 року. Ви дійсно вважаєте що вони фальсифіковані? Тоді подивіться результати переписів радянського періоду. Там теж побачите, що в Миколаївській області українці складають більшість.
Можете ще подивитись мовний склад Херсонської губернії до революції:
Великорусский 575375
Малорусский 1462039
Посилання видалено
Якось не стикується все це з Вашим уявленням про історію.
Дивлячись де на Сході і Півдні. Зустрічав досить багато україномовних людей з Харківщини і Дніпропетровщини.
Крім того, залежить ще у містах чи в селах.
Але в цілому згоден, що на Сході й Півдні є підстави для надання рос. мові регіонального статусу.
Вам потрібно захистити російську, чи знищити українську мову?
Не против, если я скажу?EdDolg сказав(ла):Лично мне, желательно ,чтобы украинский язык действовал на Юго-востоке в рамках региональногоЯ про Хартию
Это в идеале.
А серъёзно, чтобы снять всё напряжение с русским и украинским я за присуждение русскому статуса второго госязыка, сразу все спекуляции исчезнут, и у всех (в том числе и используемые и на Западе Украины, только наоборот)
У цих регіонах - так. Уцілому по Україні - ні.EdDolg сказав(ла):Я про тоже самое. Только Региональный уровень Востока и Юга очень большой, и если взять сторонников русского языка Востока и Юга, то их будет больше, чем противников.
EdDolg сказав(ла):Социология штука интересная. Вопросы в студию, по которым составлены, указанные Вами результаты, и я либо посмеюсь, либо соглашусь.
Варіанти відповіді:Якою повинна бути державна політика стосовно російської мови в Україні?
Посилання видаленоЇї потрібно усунути з офіційного спілкування по всій Україні
Її потрібно зробити другою офіційною мовою тільки в тих областях, більшість населення яких цього бажає
Її потрібно зробити другою державною мовою
Великороси - ні. А малороси - офіційна назва українців у Російській Імперії.EdDolg сказав(ла):Я тоже не имею желания на исторические темы спорить, скажу лишь только, что велокоруссы и малороссы это не украинцы![]()
Навряд чи це сподобається людям, якщо доведеться дублювати на російську мову усі постанови влади там, де російськомвоних мешканців менше ніж 5-10%. Але цього все одно не буде. Хоча Ви можете мати іншу думку. Справа Ваша.EdDolg сказав(ла):Вопрос в точку.
Лично мне, желательно ,чтобы украинский язык действовал на Юго-востоке в рамках региональногоЯ про Хартию
Это в идеале.
А серъёзно, чтобы снять всё напряжение с русским и украинским я за присуждение русскому статуса второго госязыка, сразу все спекуляции исчезнут, и у всех (в том числе и используемые и на Западе Украины, только наоборот)
gxash сказав(ла):Не против, если я скажу?
Просто существует немаленькая опасность того, что после утверждения русского языка вторым гос. языком (ну, вдруг такая фантастика случится!) то украинский может попросту исчезнуть...
Ведь ни для кого не секрет сколько % радио-теле вещания и СМИ на русском языке... Вот и все. Такая лично моя позиция. =)
Ну так вот. Лично мне этого ОЧЕНЬ бы не хотелось.EdDolg сказав(ла):я ж не владелец темы, это же форум
У меня тоже такое мнение, что в этом случае украинский исчезнет ( не совсем, но в общем где-то так).
У цих регіонах - так. Уцілому по Україні - ні.
Варіанти відповіді:
Посилання видалено
Великороси - ні. А малороси - офіційна назва українців у Російській Імперії.
А більш свіжим переписам ви що не вірите? А то якось промовчали на цю тему.
Навряд чи це сподобається людям, якщо доведеться дублювати на російську мову усі постанови влади там, де російськомвоних мешканців менше ніж 5-10%. Але цього все одно не буде. Хоча Ви можете мати іншу думку. Справа Ваша
gxash сказав(ла):Ну так вот. Лично мне этого ОЧЕНЬ бы не хотелось.
И мне кажется, лучше будет, если оставить все, как есть, и не делать волны.
EdDolg сказав(ла):А почему тогда эта проблема вызывает такой резонанс в обществе?
gxash сказав(ла):ПОТОМУ ЧТО ВЫБОРЫ. =)))
Не половина, а 39%.EdDolg сказав(ла):Так из этих данных ,я так понимаю, половина населения за статус государственного для русского языка.
Саме так. Частина Слобідської України відійшла до Росії.EdDolg сказав(ла):Тогда, получается, что белгородская, часть курской и воронежской области тоже Украина![]()
Ні, Кучма тоді ще не народився.EdDolg сказав(ла):Помнится, такой тезис первым(из политиков) выдвинул ,так любимый Вами, господин Кучма![]()
Учіть історію та етнографію.EdDolg сказав(ла):Украинцы, это украинцы, Пан Ак, а малороссы, это малороссы.
Не вірте!EdDolg сказав(ла):Когда пишут, что на Юге Украины подавляющее большинство населения Украинцы, то не верю.![]()
Навряд чи запропонвана Вами політика знищення української мови має більший потенціал для досягнення згоди:EdDolg сказав(ла):Эти люди будут работать на единство и согласие Украины. Политика в русле :"у кого длиннее" к согласию не приведёт.
EdDolg сказав(ла):У меня тоже такое мнение, что в этом случае украинский исчезнет ( не совсем, но в общем где-то так).
Вот это вряд ли случиться. Это раз.EdDolg сказав(ла):это мне понятно
так надо же решит её раз и навсегда, как говорится одним росчерком 300 карточек![]()