Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Український націоналізм.

• Автор теми Автор теми Бродник
  • Дата створення Дата створення
Куди ти пропав, дурко?

О, дед пихто не спит. Чого?

О, класний **** пишов :)

Ану, два *****а против вояка. Усрались?

а якшо так: "Ганьба степанi бандерi"?

***** у твоеи Степанi якась не украинська. Не похожа ни на кого з картини Репина про козакив. Пидосланий? А ти його славиш.

Да он и без солдатчины бухал не меньше.. :D
Угу. И няню спаивал.:D:D:D

***** у твоеи Степанi якась не украинська. Не похожа ни на кого з картини Репина про козакив. Пидосланий? А ти його славиш.
А свою ты давно видел? Бритая?

Тюююю, дурко! розговор же не про мене, и не про тебе, и не про кепського. Про Степаню и його славу.

От я несмотря на ошеломляющу пропаганду Степанi в послидне время так тольком про його ничо и не знаю. Ну, знаю, шо бандеровець, гнида, людей убивав. За нимцив був. Думаю, шо молодежь ще менше знае - бандеровець и за нимцив був. Якай Сава, така й слава про його.

Логика пидсказуе, шо той, хто славе Степаню, тоже за нимцив и бандеровець. Оце и все в сухому остатку.

От я несмотря на ошеломляющу пропаганду Степанi в послидне время так тольком про його ничо и не знаю. Ну, знаю, шо бандеровець, гнида, людей убивав. За нимцив був. Думаю, шо молодежь ще менше знае - бандеровець и за нимцив був. Якай Сава, така й слава про його.

Логика пидсказуе, шо той, хто славе Степаню, тоже за нимцив и бандеровець. Оце и все в сухому остатку.
Последнее время для тебя слишком затянулось. На улице 21 век. А за красной лапшой - это к парсу.

Пидожди... Ну ти ж тут багато понаписував, т.е. россуждать хоть на такому уровни способен. я не знаю де ти живеш, якшо в Харькови, то вийди и спроси ЛЮБОГО про Степаню. Бильше того, шо я написав, нихто не скаже. Согласен?

Я от поражаюсь вам, бандеровцям. Слава Степани. Слава Упа. Слава ще комусь. Це ж пути слова для людей, яки не несут в соби ниякого рационального смисла. Ци слова не поняти и не восприняти. Т.е. нихто кроме вас не славе никого. и не може славити, бо смисла слов цих не понимае.

Пидожди... Ну ти ж тут багато понаписував, т.е. россуждать хоть на такому уровни способен. я не знаю де ти живеш, якшо в Харькови, то вийди и спроси ЛЮБОГО про Степаню. Бильше того, шо я написав, нихто не скаже. Согласен?

Я от поражаюсь вам, бандеровцям. Слава Степани. Слава Упа. Слава ще комусь. Це ж пути слова для людей, яки не несут в соби ниякого рационального смисла. Ци слова не поняти и не восприняти. Т.е. нихто кроме вас не славе никого. и не може славити, бо смисла слов цих не понимае.
Ну и какой смысл в капэССовском Славе каббалист форумный? :D:D:D

В Славе КПСС смисл в тому, шо ось вона КПСС, рядом, ось ии дила сьодняшни. Ось ии история, ось ии плани на будущее. Було багато партий, а, бач, победитель один получивсь - КПСС. Понятно?
А яка слава в Степанi и Упа? Думаю, тоже поняв :)

В Славе КПСС смисл в тому, шо ось вона КПСС, рядом, ось ии дила сьодняшни. Ось ии история, ось ии плани на будущее. Було багато партий, а, бач, победитель один получивсь - КПСС.
Да ну?! :eek: и шож то за такие партии были, соперницы Славы капэССовской?

Та колись, ще при Ленину. Це тоже вси школьники знали. Ти шо школьником не був, шо вопроси глупи задаеш?

Та колись, ще при Ленину. Це тоже вси школьники знали. Ти шо школьником не був, шо вопроси глупи задаеш?
Ну, то шо ты учебник истории даже своей партии в школе скурил, мне ясно. Иначе не городил бы такую чушь как капэСС при ленине.

От ви, бандеровци, дурни. Одне дило коли стари шаблони пиддавати сомнению, а друге, коли относитись до общеизвестних шаблонив як до чогось такого, шо вроди первий раз чуете. Чи ви и тут не допонимаете, шо це глупо?

Назад
Зверху Знизу