Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Український націоналізм.

• Автор теми Автор теми Бродник
  • Дата створення Дата створення
Будуть! Як не завтра, то в через 20-30 років точно будуть. До влади прийде нова ґенерація, народжених вже у незалежній Україні, без отруєної совком свідомості. Сьогодні вони формують свою особистість, навчаються в європейських вишах, а за кілька десятків років прийдуть до влади. Ось тоді і почнеться розквіт України! Правда, не всі його побачать, особливо совки.
... Как там у вас говорят? Кто там думкою багатие? ...

Лише націоналізм зможе врятувати Україну від зникнення!
Ніщо не вічне під Місяцем: де початок - там кінець. Головне, щоб все розвивалось без насильства, без утиску - природньо. Ось за це варто боротись.
І ще: нічого не зникає безслідно, а приймає лише інші форми, стає складовою більш розвиненої системи. Не переймайтеся марно. Он Міхновський не міг сприймати життя філософськи і як сумно скінчив.

Останнє редагування:
Ніщо не вічне під Місяцем: де початок - там кінець. Головне, щоб все розвивалось без насильства, без утиску, природньо. Ось за це варто боротись.
І ще: нічого не зникає безслідно, а приймає лише інші форми, стає складовою більш розвиненої системи. Не переживайте марно. Он Міхновський не міг мислити філософськи і як сумно скінчив.

Лише патріотизм (націоналізм) здатний вплинути на якісний розвиток нації, народу, держави.

Лише патріотизм (націоналізм) здатний вплинути на якісний розвиток нації, народу, держави.
Я разом з націоналізмом лише до тієї межі, до якоі він бореться за рівні права. За нею, де націоналізм стає пригноблювачем інших, - мені не по дорозі.
Дуже шкода, але нинішній український націоналізм перейшов межу, й нічого вартого з нього не вийде.

Останнє редагування:
Я разом з націоналізмом лише до тієї межі, до якоі він бореться за рівні права. За нею, де націоналізм стає приноблювачем інших, - мені не по дорозі.
Дуже шкода, але нинішній український націоналізм перейшов межу, й нічого вартого з нього не вийде.

Ти бачу не розрізняєш націоналізм (вияв українського патріотизму) та шовінізм ( практично пряма назва російського патріотизму). За 20 років незалежності укр. націоналісти ні разу не закликали напади на Росію чи Польщу.

Ти бачу не розрізняєш націоналізм (вияв українського патріотизму) та шовінізм ( практично пряма назва російського патріотизму). За 20 років незалежності укр. націоналісти ні разу не закликали напади на Росію чи Польщу.
Чого бандерівці з Галичини українізують через державу Харків? Адже 20 років віз не зрушив змісця. Кому потрібен цей цирк, який не має реального підгрунття? Всякі штучні насильства, нерівність людей з часом прориваються.

Чого бандерівці з Галичини українізують через державу Харків? Адже 20 років віз не зрушив змісця. Кому потрібен цей цирк, який не має реального підгрунття? Всякі штучні насильства, нерівність людей з часом прориваються.

Бандерівцям Галичини Харків взагалі не здався! А за те, що харків"яни в числі окупантів були в 39-му треба відповідати.

Чого бандерівці з Галичини українізують через державу Харків?
Хлопче, скажи у тебе з головою все нормально? Які ще бандерівці з Галичинини через державу? іди проспись...

Галицийский десант наверное...

військові сили авсрійського генштабу

Хлопче, скажи у тебе з головою все нормально? Які ще бандерівці з Галичинини через державу? іди проспись...

Не зважай! Чоловік пересвяткував;)

Сам чув, як депутат Лілія Григорович (поєднання жіночої краси й розуму) на камеру казала: "Я обіцяла галичанам, що положу всі сили, щоб українська мова утверджувалась й на Луганщині".
Але я ні разу не чув, щоб депутати-східняки зазіхали на Галіцію взагалі.
От галичани в ВР й рвуть дупу, голосуючи проти рівних мовних прав. Це ж факт.

Сам чув, як депутат Лілія Григорович (поєднання жіночої краси й розуму) на камеру казала: "Я обіцяла галичанам, що положу всі сили, щоб українська мова утверджувалась й на Луганщині".
Але я ні разу не чув, щоб депутати-східняки зазіхали на Галіцію взагалі.

А те що Луганщина з Харковом вибрали зека президента для Галичини до уваги не береться?

Сам чув, як депутат Лілія Григорович (поєднання жіночої краси й розуму) на камеру казала: "Я обіцяла галичанам, що положу всі сили, щоб українська мова утведжувалась й на Луганщині".
А ле я ні разу не чув, щоб депутати-східняки зазіхали на Галіцію взагалі.
Если восточные украинцы приедут в Галицию обучать русскоговорящих украинскому языку, я думаю, галичане им только посодействуют.

Те що добре до Луганщини, те гидке для Галіції. Це лише свідчить наскільки ми різні.

Ну Яника ви вже обжерлися по самі вуха. Щось я не помітив щоб ви були задоволені та ситі.
Скоріше навпаки - голодні та обідрані. А галичани вас попереджали - не продавайтесь, не пропивайте свій розум

Ми, харків’яни, потомки славетного харківського роду Кернесів, разом з донецькими, потомками славетного донецького роду Януковичів, захищали і будемо захищати Схід України від української мови так, як захищали СССР славетні харківські і донецькі предки, тобто Кернеси і Януковичі, від ******ів.

круто!

Ми, харків’яни, потомки славетного харківського роду Кернесів, разом з донецькими, потомками славетного донецького роду Януковичів, захищали і будемо захищати Схід України від української мови так, як захищали СССР славетні харківські і донецькі предки, тобто Кернеси і Януковичі, від ******ів.
... За тобой уже поехали! ...

Назад
Зверху Знизу