Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Хлоп-жлоб зі зграї Януковича, бувший совковий охвицер-тиловик з липовою довідкою про доХТУрство в економіці.Кто знает что из себя представляет этот Коновалюк?
Президент Петро Порошенко підписав закон щодо заходів зі вшанування подвигу учасників "Революції гідності" та увічнення пам'яті "Героїв Небесної сотні".
РНБО прийняла рішення припинити переміщення вантажів через лінію зіткнення.
Як довго Савченко трималася в тіні свого конкурента по гопництву Парасюка. А тут вже проявилася заявою, що бити поліцаїв нєкарашо, що за це потрібно знімати недоторканість і судити і що вона пустить десантників в Верховну Раду. Ну прямо Наполеон в спідниці чи "звєзда", породжена сурогатними ЗМІ.
По мові та культурі помітно, що його ******* довго "використовували".***** кремлевский
По перше, вона вихована вулицею цілого гопницького району під назвою Троєщина.Вы несправедливы к Савченко. Она никогда не была гопницей.
А я хіба захищав іншого гопника під призвіщем Парасюк?А бить полицейских, таки, нехорошо.
Шукай - Савченко в программе FACE 2 FACE на телеканале Zik.можно видео этого интервью Савченко ?
Займається анархією, як той кіт, що гуляє сам по собі. це вона робила й на Майдані, бігаючи від беркутні до наших хлопців, це вона робила й на фронті, приймаючи самостійні рішення без дозволу командирів, це вона й зараз витворяє, ігноруючи свої обов'язки депутата та людини з суспільства. Розкусивши її натуру, ФСБ й дало команду її відпустити.а что она вытворяе ?
Більше його обмежений мозок не може видавити нічого. Він мені нагадує одного мого небожа, до речі, з Харкова. Цей ХЄрой отримав сурогатний диплом юракадемії, не навчився писати без маси помилок, з цим дипломом мив унітази десь а Польщі, схильний до показухи любові класичної музики і до клептоманії, за останню ніколи не розраховувася, але в своїй мізках себе підніс вже до аристократії, бо в Харків привіз зароблені за унітази гроші.маразм крепчает.
О, це вже прогрес! Воно щось почало вижимати зі свого мозку. Так що там про жлобиху Савченко хотів сказати?так он - точная копия тебя !
О, це вже прогрес! Воно щось почало вижимати зі свого мозку. Так що там про жлобиху Савченко хотів сказати?
Да не решается это отсюда. И тем более с ее уровня. Бгггг....В чём её "жлобство" я так и не поняла. Анархией могут казаться её самостоятельно принятые решения, коль она видит, что иные не приводят к положительным результатам.
Для початку варто визначитися з суттю слова "жлоб" - це людина, яка на першій сходинці виходу з рабства. Савченко знаходиться вже на другій сходинці, без належної освіти, але з гіпертрофованим гонором. Те, що вона боролася за свою долю і життя за гратами - честь їй та хвала. Але в суспільство вона не вписується з дитинства своєю анархією та дикуватістю. По хлопчачому полізла в армію, яка триається з печерних часів на дисципліні. Звідти її вигнали за п'янство, жорстокість та неуправність. На Майдані я її бачив на барикадах вулиці Грушевського, де вона тинялася між хлопцями на барикадах та беркутнею, пробуючи всіх чомусь повчити і не роблячи ніяких інших дій. Конкурентом їй там був тріпач Яворівський, який теж пробував агітувати повсталих хлопців. На фронті вона теж натворила своїм некерованим характером дурі, по якій і хлопці загинули і вона попала в полон. Після виходу з московських застінків я їй два рази писав, умовляв хоч місяць відсидітися в тіні, адаптуватися психологічно до вільного життя, вивчити ази політичного життя та проблем України. Не послухалася дівка, вирішила, що вона зі своїм куценьким розумом розумніша за всіх і почала діяти самостійно, без узгодження з багатьма силами та інстанціями. А, як відомо, війна є колективною справою, потребує певної координації суспільства та виконання певних правил, тому походи в стан ворога з показовими стрільбами там є вершиною маразму. До того ж звільнення полонених в стані війни не є першочерговою задачею для народу. Навіть Сталін свого сина Якова не поміняв на Паулюса, бо знав ціну такого обміну для психології керованого ним народу. Одне слово ****, в якої гонору набагато більше за розуму, за надання якій "хєроя" в цивілізованих державах президент та глава СБУ добровільно б пішли в відставку за цей "професійний ляп".В чём её "жлобство" я так и не поняла. Анархией могут казаться её самостоятельно принятые решения, коль она видит, что иные не приводят к положительным результатам.