Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

Сьогодні схопили за яйка мого знайомого, Тарасюка, керівника ДУСі в минулому, який водив мене за ніс десь з пів року, щоб відволікти мене від критики Ющенка.

піхуй
На тебя с пасечником піхуй тоже

Международный альянс интеллектуальной собственности включил Украину в Priority Watch List 2017 — список «пиратских» стран.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

мне нравится, как ты истеришь ибо крепенько ты язычком в трупик Гиви встряло
и СБУ боишься ты тоже правильно тебе есть за что

"доносчик" под прикрытием от ВВП, ты бы лучше
подумало , куда опосля бежать бушь. :D
мрак от подобных тебе - не вечен. уж поверь.)

в разговоры девочек

ты не девочка, а агент путина. :)

интриги, расследования, анналы
следствие ведут колобки)

Спостерігаючи наше сьогоднішнє життя, оту свору пройдисвітів, яка захопила багатства та владу в Україні, приходиш до висновку, що в силу інертності культури ми продовжуємо жити по канонах варварської імперії, в колоніальному режимі якої ми проживали. Хоча нами й керують вихованці яничара-манкурта Щербицького, глибину цього історичного процесу варто шукати набагато глибше. При сьогоднішній тягатині з тілом злодія Насірова чомусь згадася сюжет нашого земляка Глібова 150 річної давнини. Нічого за цей час не змінилося, хоча в нашого відсталого бидла й з'явилися мобілки, інтернети, гаряча вода. Попри попереднє культура відсталого суспільства збереглася з часів Гоголя. Навіть стала гірше, бо в нинішньому суспільстві вже немає Гоголів, Шевченків, Глібових.
На Щуку хтось бомагу в суд подав,
Що буцім би вона такеє виробляла,
Що у ставку ніхто життя не мав:
Того заїла в смерть, другого обідрала.
Піймали Щуку молодці
Та в шаплиці
Гуртом до суду притаскали,
Хоча чуби й мокренькі стали.
На той раз суддями були
Якіїсь два Осли,
Одна нікчемна Шкапа
Та два стареньких Цапа,-
Усе народ, як бачите, такий
Добрячий та плохий.
За стряпчого, як завсігди годиться,
Була приставлена Лисиця...
А чутка у гаю була така,
Що ніби Щука та частенько,
Як тільки зробиться темненько,
Лисиці й шле — то щупачка,
То сотеньку карасиків живеньких
Або линів гарненьких...
Чи справді так було, чи, може, хто збрехав
(Хто ворогів не мав!),-
А все-таки катюзі,
Як кажуть, буде по заслузі.
Зійшлися судді, стали розбирать:
Коли, і як воно, і що їй присудити?
Як не мудруй, а правди ніде діти.
Кінців не можна поховать...
Не довго думали — рішили —
І Щуку на вербі повісити звеліли.
— Дозвольте і мені, панове, річ держать,-
Тут обізвалася Лисиця.-
Розбійницю таку не так судить годиться:
Щоб більше жаху їй завдать
І щоб усяк боявся так робити, —
У річці вражу Щуку утопити!
— Розумна річ! — всі зачали гукать.
Послухали Лисичку
І Щуку кинули — у річку.
1858

На фоні нинішньої возні в суді з Насіровим згадую розгляд моєї справи в Печерському суді при Ющенку. Попередньо поясню причину мого попадання під суд. Я довго пікетував Банкову 11 з платами про зраду Майдану Ющенком. Мене довго терпіли там, доходило до того, що навіть Наливайченка я примусив допомогти мені розвішувати свої плакати. Балога лиш махав мені пальчиком. Та в однин з днів, коли я вранці прийшов за звичний свій пост пікетування, підходить до мене нач штабу полку міліції, який охороняв "порядок" там, і на вушко мені повідомив, що дана команда мене звідти "загребти". Я, звісно подякував підполковнику Савіну, але сказав, що тікати я звідти не буду, хай владоохоронці з Печерського райвідділу забирають мене. Ще мені він повідомив, що вказівка про мою екзекуцію поступила від престарілої комсомолочки Стайвнійчук. Ця сучка є зараз представником в Венеціанській комісії від України. Щоб бути лаконічнішим не буду повідомляти, як мене звідти загребли по волі майора Кукурудзи. Я майже добу провів в клітці райвідділку без їжі, а вранці мене під конвоєм повели в Печерський райсуд. Ніяких тобі адвокатів, ніяких бюрократичних процедур. Буквально за 5 хвилин суддя-сволота перекрив моє "право на мирний протест" якимось пунктом, що я своїми плакатами псував зовнішній вигляд столиці, і я вже "законно" відбув за грати на 3 доби з фіксацією "фас-профіль" та відбитками пальців. Навіть за гратами мене пробували експлуатувати, як безплатну робочу силу, вже в ізоляторі для різних бомжів та алкашів, але я їм скрутив фігу на це. До речі, плакати мої не конфіскували і їх з задоволенням читали менти по дільницях мого етапування.

*******, ти правий. Україна рухається в строну цвинтаря, де поховає останнього спадкоємця Золотої Орди. Ти там підготуйся належно і тим, хто з ваших варварів їде до Донбасу, порадь відразу з собою брати труну. А своєму Скачку передай, що він звичайний постколоніальний жлоб.

провал майдана налицо: потеря территориальной целостности Украины, война, развал экономики, процветание коррупции, Европа отделилась как никогда от Украины, падение уровня жизни, гиперинфляция, космические коммунальные платежи, развал правовой системы и вакханалии на улицах, когда такие как Мосийчук сидят в Раде после того что сотворили, а агенты кремля блокируют железнодорожные пути на территории Украины
Ватное бинго! :trollface:

Забавно.
Я-украинец, и вы украинец.
Ти не українець, а колоніальний манкурт
Ведь Скачко, я , Мураев, Коцаба, Погребинский или Гройсман или Бузина не согласны с вами.
Они, мы- тоже украинцы.
Це є суміш з постколоніального бидла і засланих імперією Мураєвих.
Но вы считаете себя большим украинцем, чем тысячи , миллионы других
украинцев. Как я. Как мы.
По какому праву?...
Кто дал вам такое право?
Мені дала це право ця земля, яку колись називали Русь і яку ви з тим бидлом -зрадили в угоду Орді.
Это ещё раз подтверждает,
что на Украине идёт гражданская война.
Мауглі, якого виховали *******, наказання конституційних злочинців не є громадянською війною, а є наказання їх за зраду від Бога та України.
Раздраем общества.
Ми не Орда, де всі слухаються хана.
Пока мы, ВСЕ украинцы, а это русские, евреи, немцы, армяне, и пр
не будем в согласии, не договоримся и не постараемся понять друг друга,
война так и будет продолжаться.
Пока ти, падло імперське, не будеш підкорятися волі українського народу, доти ти будеш ізгоєм для українців типу Довгорукого, якого кияни і вбили за зраду.
не договоримся и не постараемся понять друг друга
Тебе вже всі давно зрозуміли і компромісу зі зрадниками ніколи не буде.
Украиной.
Её слабостью из-за продажной власти.
Ту слабкість влади народ зумів компенсувати своєю самопожертвою. А з владою ми ще не закінчили розбиратися, в нас хватить сил і для приведення її до конституційної норми і вам, імперцям, врізати по зубах. особливо ми видамо достойно такому імперському бидлу, як ти і Захарченко - за зраду народу.
Так що, Мауглі з чужої зграї, ти там краще вчи заповіт Чингіз-хана, який залишив забитим угро-фінам такий історичний спадок.

Типовий приклад постсовкового бидла. А ти хоч якусь конституцію читав? Та повернемося до України.
Найбільше мене вражають наші сурогатні журналісти. Вони сотнями чергують по вказівці начальства коло тіла Насірова, яке вперто не хоче розставатися з коритом. Цим нікчемам насправді варто чергувати коло АП на Банковій, де посилено бігають владні злодії від страху, що ящик Пандори під назвою "Насіров" відчиниться для загального огляду.

Ти, як я бачу бажаєш привести до влади Мураєва...

На мій позов до держави Україна в особі президента через Вищий адмінсуд прийшла перша ухвала, в якій залишають позов "без руху", видаючи мені масу своїх юридичних вихиляс з подальшою метою уникнути розгляд справи. В відповідь я підготував наступного листа:
"Отримав Ухвалу від ВАС і не здивувався. Сурогатна державна машина під назвою «Україна», від імені якої виступає суд, повністю стала незалежною і від Конституції, і від «головного носія влади» по ній. Та пройдемося по суті. По перше, я співчуваю судді Вербицькій, що їй клятий комп’ютер видав для розгляду такий нестандартний для постсовкового судді позов. По друге, я керуюся частиною 4 статті 18 Кодексу адміністративного судочинства, в якому Вищому адміністративному суду України як суду першої інстанції підсудні справи щодо дій та бездіяльності Президента України. В третє, в Позовній заяві чітко вказано докази неправомірних дій та бездіяльності «гаранта прав і свобод громадянина», які й привели до запроторення позивача в безправне та злиденне гетто попри його конституційні права. В четверте, по причині попереднього Позивач пробує відновити свої права через передостанню інстанцію, якою є суд. А останньою буде черговий Майдан, де будуть більш дієвими методами громадяни реанімовувати свої права в стосунках з сурогатною державною машиною, яка всупереч ст. 5 Конституції узурпувала владу. В п’яте, нагадую суду, що моє право на судовий захист є вищим за оті юридичні вихиляси, які приведені в Ухвалі від 21.02.2017 року. Згідно ст. 8 та 55 Конституції суд ЗОБОВ’ЯЗАНИЙ прийняти позов до розгляду, лиш в процесі якого він може затвердити чи відхилити позовні вимоги. В шосте, в Позивача по вині сурогатної держави є пенсія лиш в 1300 грн, по якій він не має можливості найняти зграю юридичних шакалів, як це зробив злодій Насіров, для гри в ваші юридичні вихиляси, тим паче він не збирається ще й доплачувати в вигляді судового збору позивачеві, по вині якого він і став злиднем. До того ж в позивача є певна освіта, щоб зрозуміти суть закону «Про судовий збір», який є вищим за різні підзаконні акти, якими пробує маніпулювати суд в своїх Ухвалі, і в якому чітко виписано ст. 2 – «Судовий збір не справляється за подання позовної заяви про відшкодування шкоди, заподіяної …органами державної влади».
Виходячи з попереднього, рекомендую судді зібрати залишки своїх честі та совісті і приступити до розгляду позову. Позивач трошки цивілізованіший та освіченіший за депутатів Парасюків, тому перед тим, як реанімовувати оту гармату біля метро Арсенальна, він пробує вияснити стосунки з державою в більш цивілізований спосіб. Хоч маса наших постколоніальних громадян з соціальних мереж, які слідкують за моєю цивілізованою спробою, сприймає цей позов за дон-кіхотство та я не звик за свої 71 рік до стадної культури і тому заспокоюся лиш тоді, коли зрозумію, що я по правилах Європейського суду з прав людини використав всі цивілізовані внутрішні ресурси для реанімації свого громадянського «я». З надією на розуміння Позивач..."

Результат гопництва Парасюків вже є. Цікаво, а на заблокованій території теж підняли ціни? Навряд чи.
Тариф на електроенергію для теплової генерації у лютому зріс до рівня 1,82 грн/кВт-год у порівнянні з 1,39 грн/кВт-год на кінець січня.

Сьогодні постсовок святкує свій "жіночий день". Нагадаю історію цього "свята". В часи Вавілонського полону іудеї вибрали найгарнішу свою дівку і відправили її для "задобрювання" правителя Вавілону. Звали цю дівку Есфір, в честь якої і втілили своє свято Пурим. Сто з лишнім років назад Клара Цеткін пересла це свято на проблеми фемінізму, а більшовики, в керівництві яких було повно ашкеназі, в свою чергу почали прививати його своєму бидлу. Ось і сьогодні в силу інертності культури багато продовжують вшановувати жінок, хоча в цивілізованому суспільстві це потрібно робити кожен день.

Вища міра сучасного *****изму, який нагадує хрущовське "нынешее поколение будет жить при коммунизме".
ГУ Нацполіції в Донецькій області заборонило ввезення на територію області зброї, навіть якщо є дозвіл на її володіння.

Колись в далекі 50-ті роки покійний тато примусив вивчити напам'ять ці рядки
У всякого своя доля
І свій шлях широкий:
Той мурує, той руйнує,
Той неситим оком
За край світа зазирає,—
Чи нема країни,
Щоб загарбать і з собою
Взять у домовину.
Той тузами обирає
Свата в його хаті,
А той нишком у куточку
Гострить ніж на брата.
А той, тихий та тверезий,
Богобоязливий,
Як кішечка, підкрадеться,
Вижде нещасливий
У тебе час та й запустить
Пазурі в печінки,—
І не благай: не вимолять
Ні діти, ні жінка.
А той, щедрий та розкошний,
Все храми мурує;
Та отечество так любить,
Так за ним бідкує,
Так із його, сердешного,
Кров, як воду, точить!..
А братія мовчить собі,
Витріщивши очі!
Як ягнята; «Нехай,— каже,—
Може, так і треба».

Ось ще один приклад з тієї категорії, коли злодій теж несамовито кричить "Держи злодія". Нагадаю, що Порошенко був при владі з 1998 року, цей тип був зам нач Генштабу при Януковичу і прослужив в армії всі 25 років незалежності. В ті часи ці поци не кричали "Караул, армію дорозвалюють", зате зараз вони кричать, що вони її реанімували.
Муженко: під час захоплення Криму був бій на материку

Зовсім оборзєл наш сраний гарант Конституції. Попри ст 25 її про неможливість позбавити громадянство він пропонує не змінювати цю статтю головного закону, а створити підзаконний акт, який би суперечив головному закону.
Порошенко пропонує позбавляти громадянства тих, хто припас інші паспорти

Назад
Зверху Знизу