Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

уничижительным названиям других наций
Та люди вже заплуталися, як вас називати. То ваші предки мерянами були, потім москалями, потім татарами при монголах, потім пробували в римляни записатися своїм "3-м Римом", потім німці, які вами керували, вас до Русі примазалися білими нитками, бо вони гидували керувати народом без хоч якоїсь видатної історії... Мабуть варто вас знову називати так, як це робили жителі Русі до ваших предків - ЛІСОВІ ПЕЧЕНІГИ.

Меня называйте - космополит.
В українського народу таким є інша назва - без роду і племені. Хлопе, мене не твоя національність цікавить, а твоє імперське мислення. Ти хоч Карамзіна читав? А може щось розкажеш, в яких учбових закладах вчилися два бандюки - ПьотрІ та Мєньшіков?

В українського народу таким є інша назва - без роду і племені. Хлопе, мене не твоя національність цікавить, а твоє імперське мислення. Ти хоч Карамзіна читав? А може щось розкажеш, в яких учбових закладах вчилися два бандюки - ПьотрІ та Мєньшіков?
Это что-то типа такого
jefdf3.webp

Скоко можно это ****о жевать. Я не о себе.

Вы националист, я космополит.
Неуку, ти навіть слово космополіт не розумієш. Якби ти ним був, то вибрав би мову свого життя англійську. А так ти просто задрипаний імперець типу красноармєйця Сухова, який пробував вчити узбеків плов готувати.
а биться по-честному
З ким? В тебе геть маленька категорія для цього.

Та наче вын француз.
І що воно знає про тих французів? Мене дивує ось таке постколоніальне бидло, яке за своє життя нічого путнього для суспільства не зпробило, зате нахваталося для себе від цивілізації інтернети, мобілки, можливості притертися десь в ролі приймака в чужій хаті. І запитай в такого, для прикладу, історію походження тієї ж французької кухні чи чим відрізняється бретонець від корсіканця, то він почне очима кліпати і щось молоти про галлів та різну беліберду про класичний французький танок.
тему надо было назвать " в переломе"
Воно ще тільки вилупилося, а вже поради дає. Соплі спочатку витри під носом.

шо ты делал когда страдали простые балаклейцы
Я співчував непростим. Він мені нагадує одного тупого солдатика з моєї роти, Євдокімова на призвіще. На запитання до нього, чого він такий, він завжди відповідав - "Так ми ж твєрскіє". Охломон, ти теж з угро-фінських боліт?

Речь не о мне. Я "как то понял" что ты грязная ****ь,но как ты себя определил украинцем это вопрос номер 1. Ты наверное думаешь,что если у тебя отпали рога и тебе подрезали твой облезлый ***лостанский хвост то ты уже можешь себя считать украинцем?

болезный, я мову знаю краще за тебе, а для тебя это единственное достижение на старости лет? займись лучше физкультурой, глядишь -притормозишь старческие изминения.
А чого лиш на "старості лєт"? Я зарядку роблю з 1961 року, був чемпіоном ХПІ. А ти порахуй кількість граматичних помилок в своєму пуку, починаючи з "изминений".

Назад
Зверху Знизу