Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

Чого ж Коновалюк з Януковичем не перезапустив економіку?

Некий Коновалюк говорит что мы медленно но уверенно катимся к состоянию
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
и численность наша скоро будет 30 миллионов. Кто знает что из себя представляет этот Коновалюк?

Вчорашнім розгоном блокадного пункту відбулася перша проба сил майбутньої бійні між владою та народом. Висновки - Порошенко, як дійсний бздєловатий лідер, підсовує для проби сил Авакова та СБУ, а лідери блокади проявилися, як нікчемні вожді протестних мас. Останні не тільки не прорахували економічні наслідки блокади, а й не розрахували той факт, що їх можуть, як котят, повикидати з тих блокпостів. Своїми діями ці сурогатні лідери лиш шкодять підготовці нового Майдану. Під гаслами цих Парасюків я ніколи не вийду на черговий Майдан.

Це відповідає масштабам здібностей нашого сурогатного президента
Президент Петро Порошенко підписав закон щодо заходів зі вшанування подвигу учасників "Революції гідності" та увічнення пам'яті "Героїв Небесної сотні".

Безмозглі гопники керують Україною. То малоосвічені Парасюки вирішили додушити металургію України своєю новітньою Гайдамаччиною. А тепер вже й Порошенки для збереження своєї влади вирішили теж без належних прорахунків зробити подібне ж. Нагадаю, що гітлерівська Німеччина в час війни для задоволення своїх потреб таємними економічними стежками закупляла деякі товари в Великобританії, бо німці вміють рахувати баланс втрат і здобутнків. А тут одним махом
РНБО прийняла рішення припинити переміщення вантажів через лінію зіткнення.

«Доборолась Україна до самого краю.
Гірше ляха свої діти її розпинають…» (Т.Шевченко)
Як це підходить до нашого нинішнього постколоніального мутанта. Ці Парасюки та Порошенки по суті за 25 років своїм невіглаством знищили промисловий потенціал України. Довівши бюджет держави до рівня відсталих африканських країн, який не в стані підтримувати пенсіонерів та дітей на належному рівні, вони одночасно "в штики" зустріли пропозицію міністра Реви самим утримувати своїх батьків. А в добавок вирішили своїми непродуманими блокадами донищити ще існуючу металургію. І все це ці гопники роблять начебто з патріотичних мотивів. Насправді Парасюки це роблять задля фігурування на екранах жлобського ТБ, а Порошенки йдуть на поводу в цих *****ів задля утримання на своїх добре годуючих посадах. І в обох таборах один лозунг - "а після нас хоч потоп".
Питання залишається лиш одне - дурнуватий народ додумається до суду над цими пройдисвітами чи буде продовжувати йти в них "на поводу"?

Як довго Савченко трималася в тіні свого конкурента по гопництву Парасюка. А тут вже проявилася заявою, що бити поліцаїв нєкарашо, що за це потрібно знімати недоторканість і судити і що вона пустить десантників в Верховну Раду. Ну прямо Наполеон в спідниці чи "звєзда", породжена сурогатними ЗМІ.

и пошла ***** гадить по всем темам! ***** кремлевский, иди лучше петушков из ****а лепи!

Як довго Савченко трималася в тіні свого конкурента по гопництву Парасюка. А тут вже проявилася заявою, що бити поліцаїв нєкарашо, що за це потрібно знімати недоторканість і судити і що вона пустить десантників в Верховну Раду. Ну прямо Наполеон в спідниці чи "звєзда", породжена сурогатними ЗМІ.

Вы несправедливы к Савченко. Она никогда не была гопницей. Это у вас мужской шовинизм взыграл. А бить полицейских, таки, нехорошо.

Вы несправедливы к Савченко. Она никогда не была гопницей.
По перше, вона вихована вулицею цілого гопницького району під назвою Троєщина.
По друге, те, що вона творила на фронті, що зараз витворяє має одну назву - ЖЛОБСТВО.
А бить полицейских, таки, нехорошо.
А я хіба захищав іншого гопника під призвіщем Парасюк?
можно видео этого интервью Савченко ?
Шукай - Савченко в программе FACE 2 FACE на телеканале Zik.

а что она вытворяе ?
Займається анархією, як той кіт, що гуляє сам по собі. це вона робила й на Майдані, бігаючи від беркутні до наших хлопців, це вона робила й на фронті, приймаючи самостійні рішення без дозволу командирів, це вона й зараз витворяє, ігноруючи свої обов'язки депутата та людини з суспільства. Розкусивши її натуру, ФСБ й дало команду її відпустити.

Воно за голову взялося від інформації, яку не сприймає його обмежений телебаченням мозок. Ти хоч сам в армії служив, ти хоч можеш зрозуміти, за що комісовують з армії та ще й за кордоном? Та хіба можна в людей з зашореним поглядом розвіяти міф про Путіна чи про Савченко, коли вони до цих пір в ХЄроях мають Жукова, Святослава Хороброга та Івана Сірка.

Скоро жлоб і за сраку візьметься. Як він мені нагадує одну викладачку "Истории КПСС" з ХПІ всередині 60-х років по призвіщу Ломова. Та теж схватилася за голову, потім за сраку, а потім побігла в деканат жалітися, що я перехрестився зі словами "Слава Богу, що я вже здихався вас і ваш предмет". Хоча в шоці були й більшість комсомольчиків в аудиторії. Ти, хлопче, не син чи онук від тієї Ломової, що за голову хватаєшся від елементарних речей? А від таблиці Піфагора в тебе шоку не було?
Хлопче, я тобі раджу не заходити в цю тему, а то тебе ще інфаркт хапоне від несподіваного для твого мозку.

Більше його обмежений мозок не може видавити нічого. Він мені нагадує одного мого небожа, до речі, з Харкова. Цей ХЄрой отримав сурогатний диплом юракадемії, не навчився писати без маси помилок, з цим дипломом мив унітази десь а Польщі, схильний до показухи любові класичної музики і до клептоманії, за останню ніколи не розраховувася, але в своїй мізках себе підніс вже до аристократії, бо в Харків привіз зароблені за унітази гроші.
Напівдохла кішка під псевдо "гепард", видави з себе хоч якусь думку для оцінки суспільства.

О, це вже прогрес! Воно щось почало вижимати зі свого мозку. Так що там про жлобиху Савченко хотів сказати?

В чём её "жлобство" я так и не поняла. Анархией могут казаться её самостоятельно принятые решения, коль она видит, что иные не приводят к положительным результатам.

В чём её "жлобство" я так и не поняла. Анархией могут казаться её самостоятельно принятые решения, коль она видит, что иные не приводят к положительным результатам.
Да не решается это отсюда. И тем более с ее уровня. Бгггг....

Для початку варто визначитися з суттю слова "жлоб" - це людина, яка на першій сходинці виходу з рабства. Савченко знаходиться вже на другій сходинці, без належної освіти, але з гіпертрофованим гонором. Те, що вона боролася за свою долю і життя за гратами - честь їй та хвала. Але в суспільство вона не вписується з дитинства своєю анархією та дикуватістю. По хлопчачому полізла в армію, яка триається з печерних часів на дисципліні. Звідти її вигнали за п'янство, жорстокість та неуправність. На Майдані я її бачив на барикадах вулиці Грушевського, де вона тинялася між хлопцями на барикадах та беркутнею, пробуючи всіх чомусь повчити і не роблячи ніяких інших дій. Конкурентом їй там був тріпач Яворівський, який теж пробував агітувати повсталих хлопців. На фронті вона теж натворила своїм некерованим характером дурі, по якій і хлопці загинули і вона попала в полон. Після виходу з московських застінків я їй два рази писав, умовляв хоч місяць відсидітися в тіні, адаптуватися психологічно до вільного життя, вивчити ази політичного життя та проблем України. Не послухалася дівка, вирішила, що вона зі своїм куценьким розумом розумніша за всіх і почала діяти самостійно, без узгодження з багатьма силами та інстанціями. А, як відомо, війна є колективною справою, потребує певної координації суспільства та виконання певних правил, тому походи в стан ворога з показовими стрільбами там є вершиною маразму. До того ж звільнення полонених в стані війни не є першочерговою задачею для народу. Навіть Сталін свого сина Якова не поміняв на Паулюса, бо знав ціну такого обміну для психології керованого ним народу. Одне слово ****, в якої гонору набагато більше за розуму, за надання якій "хєроя" в цивілізованих державах президент та глава СБУ добровільно б пішли в відставку за цей "професійний ляп".
Повторюю - війна є суто колективною справою і бездар, які плутаються під ногами в цього колективу, потрібно просто викидати з-під цих ніг, як погане кошеня.

Назад
Зверху Знизу