alabam4ik
Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 3
Повідом.: 3
Бредятина какая-то

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Бредятина какая-то

Ось коли тебе посадимо на мінімальну пенсію за твій життєвий паразитизм через люстрацію, коли теж саме зробимо за безвідповідальність пройдисвітів типу від Кравчука до Порошенка, тоді й перейдемо на "правильний курс". А то бач, деяким паразитам платять за їх бандитизм в Афганістані, забираючи гроші в людей, які дійсно створювали інфраструктуру України.А мне кажется что мы идём правильным курсом. На меня переключаться не стоит,
А ти і є приклад головної болячки України. Чи може ти в захист повідомиш нам про якийсь свій інноваційний проект, який хоч якось підніме харківський авіазавод?Но вы что нибудь об Украине напишите.
А може це професійне тріпло скаже, за що вони можуть відповісти?Вищі керівники не відповідатимуть за Іловайськ, - Маломуж
Ну і ****ото ж ти.Ось коли тебе посадимо на мінімальну пенсію за твій життєвий паразитизм через люстрацію, коли теж саме зробимо за безвідповідальність пройдисвітів типу від Кравчука до Порошенка, тоді й перейдемо на "правильний курс". А то бач, деяким паразитам платять за їх бандитизм в Афганістані, забираючи гроші в людей, які дійсно створювали інфраструктуру України.
А ти і є приклад головної болячки України. Чи може ти в захист повідомиш нам про якийсь свій інноваційний проект, який хоч якось підніме харківський авіазавод?
Де ти, ковбасний біженець, бачив чи чув, що я жалуюся на пенсію? Я жалуюся постійно лиш на те, що олігархи по суті стриножили потенціал України. Я в свої 71 рік здатен ще достатньо заробити, даючи потрібне суспільству.та все люблять ті місця, де водяться гроши вы ж тоже на пенсию жалуетесь ,хотите поболее
Це сопля мене, машинобудівника з 1961 року, буде вчити "структури виробництва". Коли твої батьки ще під стіл ходили, я вже був бригадиром на 20-тисячному заводі, а в кінці 70-х Москва попри мою безпартійність мене направляла старшим воєнпредом на найкрупніший танковим завод Союзу. Ти, неук, хоч уявляєш, що це за посада?Ти, мурло, хоч якусь уяву має про структуру виробництва?
Неук, а я можу проводити інноваційні розробки і без постороніх грошей. Хочеш навчу? Але при умові, що ти мені представиш хоч трійку патентів на твої винаходи.Потрібно десь шукати гроші на розробку, на комплектуючі, амортизаційні відрахунки.
Піжон з Журавлівки, твій опонент свої розробки поставляв на експорт в США. А ти свою "продукцію" хоч в Люботин протиснув? Хочеш, я тобі можу представити фото своїх розробок, якими постсовковий простір користується вже десятки років? А ти крім своїх какашок від життєдіяльності можеш щось представити?І скільки завдяки, таким як ти, виробила Україна.
То не мій склероз, а твоя повна відсутність логіки. Хоча це не дивина для москаля, якого "умом не понять". Де в тій фразі я жаліюсь на свою пенсію? До твого відома, я пенсію вже не отримував більше двох років, десь там ті злидні накопичуються в банку, пригодяться для фінансування чергового Майдану.склероз? п 2252(Ось коли тебе посадимо на мінімальну пенсію )![]()
Це сопля мене, машинобудівника з 1961 року, буде вчити "структури виробництва". Коли твої батьки ще під стіл ходили, я вже був бригадиром на 20-тисячному заводі, а в кінці 70-х Москва попри мою безпартійність мене направляла старшим воєнпредом на найкрупніший танковим завод Союзу. Ти, неук, хоч уявляєш, що це за посада?
Ти знаєш, раніш було одна техніка, зараз трохи відрізняється. Чи ти застряг в 70-х?Неук, а я можу проводити інноваційні розробки і без постороніх грошей. Хочеш навчу? Але при умові, що ти мені представиш хоч трійку патентів на твої винаходи.
От в Люботині нема. Невдалося запровадити. В Мерефі є. В Кіровоградскій області є. Ще в деяких місцях є.Піжон з Журавлівки, твій опонент свої розробки поставляв на експорт в США. А ти свою "продукцію" хоч в Люботин протиснув? Хочеш, я тобі можу представити фото своїх розробок, якими постсовковий простір користується вже десятки років? А ти крім своїх какашок від життєдіяльності можеш щось представити?
С Салтовки.Я чё пропустил что-то?
s2691 ты с журавлёвки? Еб@ть-копать! Я с Шишковки, всех пацанов знал с Журавлёвки до Веснина, всё лето на речке пропадали с ними, чемпионаты по дебчику, Салтовку ходили вместе п%здить. ***, домик загородний дострою посидим в Старгороде.
У нас с тобой какая-то телепатическая связь, я только собрался постить, а ты всё уже написал о чём я думал.![]()

Имей ввиду : в Старгороде фейс контроль,тебя едва ли туда пустят... ***, домик загородний дострою посидим в Старгороде.
Хотя пока ты достроишь свой флигель то там уже будет торговый центр 
Он не купил главное! Самого себя.Щас у нас про Муравского по ВестиФМ говорят. Похоже, что путин ВашингтонПост купил![]()
Ладно скиглыты,- обычный рабочий день.они то может и порешали
Осталось по мелочам порешать
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Вот он - типичный житель Украины. А вот Гражданин поступит иначе.Подскажи с кем и против кого!? И я тебя возможно поддержу.
Пиво укачало, пойду диван придавлю. Ну я с тобой, если что. Борись!
Утром расскажешь мы победили или ********.
Это вам так кажется. Но Совку у нас осталось недолго.не вносите сюда идеологической компонент, все просто,по док-ам,житель Украины, имеющий укропаспорт- Гражданин Украины.не житель Украины, имеющий укропаспорт- тоже Гражданин Украины,,житель Украины, не имеющий укропаспорт-не Гражданин Украины,
и вся недолга![]()
Нет. В России он останется надолго,- а Бог даст - навсегда.Совку везде, не только у вас осталось недолго,
это как алхимия в ср века, с развитием науки была опровергнута
Насмешилне, у них он кончится ранее, чем у вас
І що воно знає про більшовицьку імперію?А те що ти був старшим воєнпредом,так до чого тут партийність?
Невже щось наподобі "дихлофос в пиво"? А може ти придумав цвяха без шляпки чи бюстгалтера без застібок?От в Люботині нема. Невдалося запровадити. В Мерефі є.
Думав, думав... китайці продають успішно нам вироби з наших розробок початку 80-х, передравши їх. А ще розроблену нами гамма-камеру ГКС-2 замінили на японські та американські.А ти не думав, що твої розробки вже замінені на більш фукціональні.
Невже евольвенту замінили чимось? а може кругле колесо - на квадратне?Ти знаєш, раніш було одна техніка, зараз трохи відрізняється.
Цікаво, а він хоч уявляє, що таке "тендер" і чи відгукнулася на нього зграя Порошенка? сидить на печі за лузанням насіння, всіх підряд критикує з сарказмом наподобі бабок коло під'їзду, а сам не видав ні ідеї, ні фізичного руху в напрямку побудови цивілізованої держави. І такого постколоніального бидла більше 90%, вони з трибун "вболівали" за подіями на Майдані та вчили молодих жити, не навчившись самому цивілізовано будувати життя. Цивілізована людина сама активно будує конструкцію свого життя, а жлоб може тільки пристосовуватися до створеного іншими.Я просто провожу политический тендер
Не знати про величезний вклад алхіміків в побудову сучасної науки - це вже занадто.это как алхимия в ср века, с развитием науки была опровергнута
Нічого. Розкажи. А ми послухаєм.І що воно знає про більшовицьку імперію?
Цвяхи зі шляпками донизуНевже щось наподобі "дихлофос в пиво"? А може ти придумав цвяха без шляпки чи бюстгалтера без застібок?
Я не заперечую, що колесо винайшов ти.І за це тобі вдячний весь світ.Думав, думав... китайці продають успішно нам вироби з наших розробок початку 80-х, передравши їх. А ще розроблену нами гамма-камеру ГКС-2 замінили на японські та американські.
Невже евольвенту замінили чимось? а може кругле колесо - на квадратне?

По перше, від твого "служєнія Родінє" толку їй, як і від Яценюка. По друге, людей, які будують своє життя навколо свого "я", 2500 років назад давні греки назвали *****ами, а в Україні їх 200 років назад назвали жлобами.Теперь ни от кого ни чего не жду, строю себе домик, сыну квартиру купил. И активно благоустраиваю быт своих родных и близких для дальнейшего комфортного их проживания в Украине. Я для них сделал больше миллиона майданов. А если каждому украинцу будет хорошо, то и страна будет радоваться и государство процветать.
До тебе навіть не дійшло, що це ти обідрав цю бабцю. Вона, очевидь, створювала якісь національні багатства, на відміну від тебе, але частина її пенсії попала таким, як ти. Ти чимось мені нагадуєш Гелетея чи Кириленка, які теж наХВантазували про свою корисність суспільству.Вчера чисто зашёл в АТБ пивка купить, а на кассе передо мной бабуля копейки на батон три минуты насчитывала, так и не насчитала. Дал полтос бабуле, попросил чтобы она себе ещё что нибудь купила поесть и думаю про себе, до чего-же всякая *****асня страну довела.
Найбільш цікаво, що ви пишете про одне те саме. Особливо про партії. Може комусь вигідно, щоб ми були ворогами? Подумайте. Що це за партії:"Блок Петра Порошенка", "Блок Юлії Тимошенко"По перше, від твого "служєнія Родінє" толку їй, як і від Яценюка. По друге, людей, які будують своє життя навколо свого "я", 2500 років назад давні греки назвали *****ами, а в Україні їх 200 років назад назвали жлобами.
В третє, я навіть не уявляю, чому ти там вчив студентів, коли навіть не розумієш, що в нас партій та виборів в класичному варіанті ще не існувало. Для класичного "вибору" потрібні партії навколо чітких програм з певною відповідальністю перед народом та цивілізовані ЗМІ, які б служили запиту народу, а не примхам олігархів. Колись Ющенко при розмові зі мною в 2006 році навіть записав назву цього сурогату - вибори кращого серед непідходящих.
До тебе навіть не дійшло, що це ти обідрав цю бабцю. Вона, очевидь, створювала якісь національні багатства, на відміну від тебе, але частина її пенсії попала таким, як ти. Ти чимось мені нагадуєш Гелетея чи Кириленка, які теж наХВантазували про свою корисність суспільству.
Щоб заперечити все попереднє, назви мені якусь матеріальну користь, яку ти створив за своє "служєніє Родінє". А про "достойних учнів" не варто більше триндичити. Ти теж є таким "достойним учнем" від Щербицького-Брєжнєва.
Вас, паразитів, примусити жити по заслугах. Тобі, для прикладу, який за все своє життя суспільству не дав ніякої користі, поміняти пенсію з тією бабкою. А Петям, Льоням, Вітям з Сєнями за безвідповідальність теж присудити по 50 дол в місяць з анулюванням всіляких пільг і перспективою тюрми за свої "хєройства".чё вам ещё надо?
Порошенко відкриває центр адмінпослуг у Маріуполі
Порошенко: немає альтернативи "нормандському формату"
Брехня від москалів. Це заявили представники антонівців.Украина продала в Китай все права на самолет Ан-225 «Мрия»