Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

Чувіха на фєні ботає. Давай єсчьо. А може щось мовиш про культуру річки Лопані?

*****. І ***** твоє прізвище. Ти своїм недолугим мозком не можеш уявити, що в Україні є дуже багато говорів та діалектів. А деякі мають переважну більщість(фонем, лексем і т ін.) з російською мови

Останнє редагування:
Мивина уже давно принадлежит швйцарской компании Nestlé.
Пор логіці цього неука від цього узкоокі в'єтнамці стали швейцарцями.
У меня дома вышиванок больше чем у всех "патриотов" ХФ.
Совок в своєму дусі - культуру міряє по кількості вишиванок та оперних театрів.
твою тему усрали сливки ***** ХФ
Та це невеличка біда, вони Україну добивають, а це вже серйозніше.

Пенсинер любит свинячие порады. ;)

Не владеете информацией. Мивина уже давно принадлежит швйцарской компании Nestlé.

У меня дома вышиванок больше чем у всех "патриотов" ХФ. А Вы всё на еврокультуру слюни пускаете? Шекспира перед сном читаешь?

Е-е-ех, он був у нас прєзік, прищавий, який так само міряв, що кількістю але геть не якістю. Ось вона - різниця духовного світу од матеріального: кількість в якість не переходить!

кількість в якість не переходить!
Це Теоретик про Золоту Орду та її спадкоємицю, Московію. Скільки ці промонгольські угро-фіни не захоплюють територій, а рівня маленьких родичів, які не переймали культуру з монгольськими кремлями, типу Естонії та Фінляндії не досягнуть.

*****. І ***** твоє прізвище. Ти своїм недолугим мозком не можеш уявити, що в Україні є дуже багато говорів та діалектів. А деякі мають переважну більщість(фонем, лексем і т ін.) з російською мови

комуняки не знают
Они только помнят, что :клас:молока не допили

більщість -*ш*:)

тебе пять за отличную работу.

что такое *ежеле*?
Да, *между прочим* обособить желательно

Куда катится наука:рл:))

....Или и дальше будете съезжать на личности? ...
Я очень люблю проехаться по личностям :D но в этой теме я вижу в основном ***лостанскую быдлоту. Я надеюсь ты себя с бабушкой-тролякой к личностям не осмелился причислить ?

Что осталось за кадром скрежета танков на Крещатике

Сателлиты США получили команду игнорировать Порошенко

Украина превратилась в государство-химеру. Михаил Павлив

Пенсионер не только белый но уже и горячий с пушистым зверьком на плече. ;)
Є така категорія людей, яких в суспільстві називають ПРОВОКАТОР. Вони по своїй суті підлі та боязливі, тому завжди проводять свої дії лиш при відчутті безнаказаності. Такі проявляються ще з дитсадка, коли когось провокують своєю підлістю та підступністю, а потім ховаються за спини більш сильних. При цьому вони в житті частенько отримують по пиці, але це не зупиняє їх цю ментальну суть. Зазвичай, такі особи ніколи не бувають лідерами, вони виступають ХЄроями лиш з-за чужої спини.
Перед вами і є такий тип, який по Фрейду навіть псевдо взяв відповідне - ЗЛО. Починав він з того, що в дитсадку-школі смикав дівчат за коси, коли вчитель-вихователь відвертався, потім він вже безнаказано штурхав більш слабших, добре він також практикувався в доносах в силу свого ЗЛА, але опускав свою голівоньку перед сильнішим, ставав в ролі А.Нєвського перед монгольським ханом. Через службу більш сильним ось таке жлобеня досягало певного кар'єрного росту, який був все ж обмежений в силу низького інтелекту та відсутності генів лідера в цих відходів людства.
То ж не варто дивуватися, що такі типи практикують лиш в соцмережах, бо "очі в очі" з опонентом десь на площі Свободи їм не підходить в силу присущої їм бздєловатості і боязні отримати за підлість по пиці. Таких Ніцше відносив до категорії, відповідній нашому знайомому БИДЛУ.

Отвечу тебе чисто по мужски.
Есть пацаны конкретные, в армию так в армию, в Чернобыль так Чернобыль, в Афганистан так в Афганистан, в АТО так в АТО(бл@ть не взяли).
Ти до цих "пацанов" яким боком? Невже наркоту з Афгану в цинкових трунах переправляв? А може на 4 реакторі є твої сліди? А може в Іловайську своїх зустрічав? Я, на відміну від тебе, і ротою покомандував, коли ти ще під столом гуляв, і розроблену мною техніку здавав людям на рівні зам міністра оборони Союзу, навіть зібрався з духом і виступив проти вводу військ в Афганістан і відмовився від посади ст. воєнпреда на Нижнєтагільському танкозаводі всупереч ризику попасти за грати.
Повторюю, ти є звичайний дрібний провокатор з маси тих, хто калічить своїм малоінтелектуальним викладанням молодь України. В мене на таких нюх ще з часів, коли я був неодноразово керівником дипломного проектування в офіцерів з БТ академії. Гнати таких потрібно в три шиї без пенсії з навчальних закладів України.

Ти до цих "пацанов" яким боком? Невже наркоту з Афгану в цинкових трунах переправляв? А може на 4 реакторі є твої сліди? А може в Іловайську своїх зустрічав? Я, на відміну від тебе, і ротою покомандував, коли ти ще під столом гуляв, і розроблену мною техніку здавав людям на рівні зам міністра оборони Союзу, навіть зібрався з духом і виступив проти вводу військ в Афганістан і відмовився від посади ст. воєнпреда на Нижнєтагільському танкозаводі всупереч ризику попасти за грати.
Повторюю, ти є звичайний дрібний провокатор з маси тих, хто калічить своїм малоінтелектуальним викладанням молодь України. В мене на таких нюх ще з часів, коли я був неодноразово керівником дипломного проектування в офіцерів з БТ академії. Гнати таких потрібно в три шиї без пенсії з навчальних закладів України.

Щось зараз стало дуже багато десидентів.
А техніку ти сам один розробляв? Чи поряд щє хтось був?
Ну на рівні зам міністра оборони Союзу, то ти мабуть генерал?
Та ще й головний конструктор?
Та ти же писав, що в тебе пенсія 1200 грн.

Щось зараз стало дуже багато десидентів.
сам один розробляв?

)
правило *буравчика* знаешь?
Тот, кто что то реально делает/л - никогда на публику буровить не будет

по теме

Глави МЗС Німеччини, Польщі і Франції наполягають на деескалації конфлікту на Донбасі

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

что это значит?

Ты не представляешь как я рад за тебя. К стати, у меня там какие-то медальки валялись, тебе выслать пару штук? Тебе какие больше нравятся юбилейные или за выслугу?
Тебе по прежнему очень мало надо для веселья. Слушай,троляка: вышли мне свои значки новой почтой (оплата при получении) если мне не понравятся то я пенсу отошлю :D Или заднюю передачу включишь? Ты же как "реальный пацан" за базаром должен следить :D Вообщем я жду от тебя названия значков которые ты хотел отослать и если они дороже пересыла то я их встречу

Так это же пенсия дворника!? Теперь понятно почему пенсионер такой злой, на эту пенсию даже велосипед не купишь.
Жлоби все міряють по личках на погонах, по незаслужених грошах, по наявності засобів пересування. Таких я й називаю "постколоніальне бидло". Ці цивілізаційні потвори з комсомолу й марксизм спотворили, вгатили своєю імперією десятки мільйонів смертей через революції, Голодомори, криваві операції Жукових та Сталіних, добили своїм невіглаством більшовицьку імперію і довели до сурогату нинішню українську державу. Доки ми не влаштуємо суд над цими паразитами типу Зла, не посадимо їх на мінімальну пенсію без права совати носа в державні структури, доти з України толку не буде.

Назад
Зверху Знизу