Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

А мне кажется что мы идём правильным курсом. На меня переключаться не стоит,
Ось коли тебе посадимо на мінімальну пенсію за твій життєвий паразитизм через люстрацію, коли теж саме зробимо за безвідповідальність пройдисвітів типу від Кравчука до Порошенка, тоді й перейдемо на "правильний курс". А то бач, деяким паразитам платять за їх бандитизм в Афганістані, забираючи гроші в людей, які дійсно створювали інфраструктуру України.
Но вы что нибудь об Украине напишите.
А ти і є приклад головної болячки України. Чи може ти в захист повідомиш нам про якийсь свій інноваційний проект, який хоч якось підніме харківський авіазавод?

Вищі керівники не відповідатимуть за Іловайськ, - Маломуж
А може це професійне тріпло скаже, за що вони можуть відповісти?

Пройдисвіт Ложкін пішов на посаду іншого пройдисвта, Каськіва. Нічого не змінилося з часів Януковича, ці жлоби люблять ті місця, де водяться гроші.

Ось коли тебе посадимо на мінімальну пенсію за твій життєвий паразитизм через люстрацію, коли теж саме зробимо за безвідповідальність пройдисвітів типу від Кравчука до Порошенка, тоді й перейдемо на "правильний курс". А то бач, деяким паразитам платять за їх бандитизм в Афганістані, забираючи гроші в людей, які дійсно створювали інфраструктуру України.

А ти і є приклад головної болячки України. Чи може ти в захист повідомиш нам про якийсь свій інноваційний проект, який хоч якось підніме харківський авіазавод?
Ну і ****ото ж ти.
Україну розвалили не скільки такі як Кравчук та ін. Хоча і вони також.
Насамперед Україну розвалили такі як ти. І як вже тут писали, вас таких дуже багато.
Але останнім манданом ви наробили такого, що і нашим онукам вистачить.
Ось ти тут щось вякаєш про авіазавод.
Ти, мурло, хоч якусь уяву має про структуру виробництва? Що треба зробити для того, щоб авізавод виробляв конкурентноздатну продукцію?
Коли все завдяки, таким я ти все, було зруйновано.
Все працювало. І літаки випускались. Зараз ця ніша вже заповнена.
А ти ****и про агресора, про культуру рашен та ін.
Почитай в інеті, скільки ***лостан, Білорусь, Казахстан виробили продукції(Тепловозів, літаків, автомобілів та ін.. І скільки завдяки, таким як ти, виробила Україна.
Завдяки тій політиці, яку веде той уряд, який такі падлюки, як ти привели, власне виробництво в країні неможливе.
Потрібно десь шукати гроші на розробку, на комплектуючі, амортизаційні відрахунки. Збут продукції, коли купівельна спроможність дорівнює нулю.

та все люблять ті місця, де водяться гроши вы ж тоже на пенсию жалуетесь ,хотите поболее
Де ти, ковбасний біженець, бачив чи чув, що я жалуюся на пенсію? Я жалуюся постійно лиш на те, що олігархи по суті стриножили потенціал України. Я в свої 71 рік здатен ще достатньо заробити, даючи потрібне суспільству.

Ти, мурло, хоч якусь уяву має про структуру виробництва?
Це сопля мене, машинобудівника з 1961 року, буде вчити "структури виробництва". Коли твої батьки ще під стіл ходили, я вже був бригадиром на 20-тисячному заводі, а в кінці 70-х Москва попри мою безпартійність мене направляла старшим воєнпредом на найкрупніший танковим завод Союзу. Ти, неук, хоч уявляєш, що це за посада?
Потрібно десь шукати гроші на розробку, на комплектуючі, амортизаційні відрахунки.
Неук, а я можу проводити інноваційні розробки і без постороніх грошей. Хочеш навчу? Але при умові, що ти мені представиш хоч трійку патентів на твої винаходи.
І скільки завдяки, таким як ти, виробила Україна.
Піжон з Журавлівки, твій опонент свої розробки поставляв на експорт в США. А ти свою "продукцію" хоч в Люботин протиснув? Хочеш, я тобі можу представити фото своїх розробок, якими постсовковий простір користується вже десятки років? А ти крім своїх какашок від життєдіяльності можеш щось представити?

склероз? п 2252(Ось коли тебе посадимо на мінімальну пенсію ):D
То не мій склероз, а твоя повна відсутність логіки. Хоча це не дивина для москаля, якого "умом не понять". Де в тій фразі я жаліюсь на свою пенсію? До твого відома, я пенсію вже не отримував більше двох років, десь там ті злидні накопичуються в банку, пригодяться для фінансування чергового Майдану.

Це сопля мене, машинобудівника з 1961 року, буде вчити "структури виробництва". Коли твої батьки ще під стіл ходили, я вже був бригадиром на 20-тисячному заводі, а в кінці 70-х Москва попри мою безпартійність мене направляла старшим воєнпредом на найкрупніший танковим завод Союзу. Ти, неук, хоч уявляєш, що це за посада?

Про те, що ти був бригадиром,ще нічого не говорить. Мій батько також був бригадиром, хоча мав освіту 6 класів і був безпартійним.
А те що ти був старшим воєнпредом,так до чого тут партийність?
Неук, а я можу проводити інноваційні розробки і без постороніх грошей. Хочеш навчу? Але при умові, що ти мені представиш хоч трійку патентів на твої винаходи.
Ти знаєш, раніш було одна техніка, зараз трохи відрізняється. Чи ти застряг в 70-х?
Я вже читав твого листа до Яценюка.
Піжон з Журавлівки, твій опонент свої розробки поставляв на експорт в США. А ти свою "продукцію" хоч в Люботин протиснув? Хочеш, я тобі можу представити фото своїх розробок, якими постсовковий простір користується вже десятки років? А ти крім своїх какашок від життєдіяльності можеш щось представити?
От в Люботині нема. Невдалося запровадити. В Мерефі є. В Кіровоградскій області є. Ще в деяких місцях є.
А ти не думав, що твої розробки вже замінені на більш фукціональні. Чи ти один один тут Едісон?

Я чё пропустил что-то?
s2691 ты с журавлёвки? Еб@ть-копать! Я с Шишковки, всех пацанов знал с Журавлёвки до Веснина, всё лето на речке пропадали с ними, чемпионаты по дебчику, Салтовку ходили вместе п%здить. ***, домик загородний дострою посидим в Старгороде.

У нас с тобой какая-то телепатическая связь, я только собрался постить, а ты всё уже написал о чём я думал. :пиво:
С Салтовки.:пиво:
А телепатичний зв'язок у всіх адекватних людей є. :D

... ***, домик загородний дострою посидим в Старгороде.
Имей ввиду : в Старгороде фейс контроль,тебя едва ли туда пустят :D Хотя пока ты достроишь свой флигель то там уже будет торговый центр :D

Щас у нас про Муравского по ВестиФМ говорят. Похоже, что путин ВашингтонПост купил:D
Он не купил главное! Самого себя.

они то может и порешали
Осталось по мелочам порешать

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ладно скиглыты,- обычный рабочий день.

Подскажи с кем и против кого!? И я тебя возможно поддержу.
Пиво укачало, пойду диван придавлю. Ну я с тобой, если что. Борись!
Утром расскажешь мы победили или ********.
Вот он - типичный житель Украины. А вот Гражданин поступит иначе.

не вносите сюда идеологической компонент, все просто,по док-ам,житель Украины, имеющий укропаспорт- Гражданин Украины.не житель Украины, имеющий укропаспорт- тоже Гражданин Украины,,житель Украины, не имеющий укропаспорт-не Гражданин Украины,
и вся недолга:yahoo:
Это вам так кажется. Но Совку у нас осталось недолго.

А те що ти був старшим воєнпредом,так до чого тут партийність?
І що воно знає про більшовицьку імперію?
От в Люботині нема. Невдалося запровадити. В Мерефі є.
Невже щось наподобі "дихлофос в пиво"? А може ти придумав цвяха без шляпки чи бюстгалтера без застібок?
А ти не думав, що твої розробки вже замінені на більш фукціональні.
Думав, думав... китайці продають успішно нам вироби з наших розробок початку 80-х, передравши їх. А ще розроблену нами гамма-камеру ГКС-2 замінили на японські та американські.
Ти знаєш, раніш було одна техніка, зараз трохи відрізняється.
Невже евольвенту замінили чимось? а може кругле колесо - на квадратне?
Я просто провожу политический тендер
Цікаво, а він хоч уявляє, що таке "тендер" і чи відгукнулася на нього зграя Порошенка? сидить на печі за лузанням насіння, всіх підряд критикує з сарказмом наподобі бабок коло під'їзду, а сам не видав ні ідеї, ні фізичного руху в напрямку побудови цивілізованої держави. І такого постколоніального бидла більше 90%, вони з трибун "вболівали" за подіями на Майдані та вчили молодих жити, не навчившись самому цивілізовано будувати життя. Цивілізована людина сама активно будує конструкцію свого життя, а жлоб може тільки пристосовуватися до створеного іншими.

это как алхимия в ср века, с развитием науки была опровергнута
Не знати про величезний вклад алхіміків в побудову сучасної науки - це вже занадто.

І що воно знає про більшовицьку імперію?
Нічого. Розкажи. А ми послухаєм.
Невже щось наподобі "дихлофос в пиво"? А може ти придумав цвяха без шляпки чи бюстгалтера без застібок?
Цвяхи зі шляпками донизу
Думав, думав... китайці продають успішно нам вироби з наших розробок початку 80-х, передравши їх. А ще розроблену нами гамма-камеру ГКС-2 замінили на японські та американські.
Невже евольвенту замінили чимось? а може кругле колесо - на квадратне?
Я не заперечую, що колесо винайшов ти.І за це тобі вдячний весь світ.
Але про евольвенту, ні не повірю. А то проясниться, що ти працював з Леонардом Ейлером, а він, чи то німецький *******, чи москальський німець.

:D

Теперь ни от кого ни чего не жду, строю себе домик, сыну квартиру купил. И активно благоустраиваю быт своих родных и близких для дальнейшего комфортного их проживания в Украине. Я для них сделал больше миллиона майданов. А если каждому украинцу будет хорошо, то и страна будет радоваться и государство процветать.
По перше, від твого "служєнія Родінє" толку їй, як і від Яценюка. По друге, людей, які будують своє життя навколо свого "я", 2500 років назад давні греки назвали *****ами, а в Україні їх 200 років назад назвали жлобами.
В третє, я навіть не уявляю, чому ти там вчив студентів, коли навіть не розумієш, що в нас партій та виборів в класичному варіанті ще не існувало. Для класичного "вибору" потрібні партії навколо чітких програм з певною відповідальністю перед народом та цивілізовані ЗМІ, які б служили запиту народу, а не примхам олігархів. Колись Ющенко при розмові зі мною в 2006 році навіть записав назву цього сурогату - вибори кращого серед непідходящих.
Вчера чисто зашёл в АТБ пивка купить, а на кассе передо мной бабуля копейки на батон три минуты насчитывала, так и не насчитала. Дал полтос бабуле, попросил чтобы она себе ещё что нибудь купила поесть и думаю про себе, до чего-же всякая *****асня страну довела.
До тебе навіть не дійшло, що це ти обідрав цю бабцю. Вона, очевидь, створювала якісь національні багатства, на відміну від тебе, але частина її пенсії попала таким, як ти. Ти чимось мені нагадуєш Гелетея чи Кириленка, які теж наХВантазували про свою корисність суспільству.
Щоб заперечити все попереднє, назви мені якусь матеріальну користь, яку ти створив за своє "служєніє Родінє". А про "достойних учнів" не варто більше триндичити. Ти теж є таким "достойним учнем" від Щербицького-Брєжнєва.

По перше, від твого "служєнія Родінє" толку їй, як і від Яценюка. По друге, людей, які будують своє життя навколо свого "я", 2500 років назад давні греки назвали *****ами, а в Україні їх 200 років назад назвали жлобами.
В третє, я навіть не уявляю, чому ти там вчив студентів, коли навіть не розумієш, що в нас партій та виборів в класичному варіанті ще не існувало. Для класичного "вибору" потрібні партії навколо чітких програм з певною відповідальністю перед народом та цивілізовані ЗМІ, які б служили запиту народу, а не примхам олігархів. Колись Ющенко при розмові зі мною в 2006 році навіть записав назву цього сурогату - вибори кращого серед непідходящих.

До тебе навіть не дійшло, що це ти обідрав цю бабцю. Вона, очевидь, створювала якісь національні багатства, на відміну від тебе, але частина її пенсії попала таким, як ти. Ти чимось мені нагадуєш Гелетея чи Кириленка, які теж наХВантазували про свою корисність суспільству.
Щоб заперечити все попереднє, назви мені якусь матеріальну користь, яку ти створив за своє "служєніє Родінє". А про "достойних учнів" не варто більше триндичити. Ти теж є таким "достойним учнем" від Щербицького-Брєжнєва.
Найбільш цікаво, що ви пишете про одне те саме. Особливо про партії. Може комусь вигідно, щоб ми були ворогами? Подумайте. Що це за партії:"Блок Петра Порошенка", "Блок Юлії Тимошенко"
А щодо бабусі, він просто їй допоміг. А те що до мандану, хліб коштував в три рази менше, він не винен.

Останнє редагування:
Вас, паразитів, примусити жити по заслугах. Тобі, для прикладу, який за все своє життя суспільству не дав ніякої користі, поміняти пенсію з тією бабкою. А Петям, Льоням, Вітям з Сєнями за безвідповідальність теж присудити по 50 дол в місяць з анулюванням всіляких пільг і перспективою тюрми за свої "хєройства".
Військова промисловість в 30-х роках витягла Німеччину з економічної кризи, як і США, які запрацювали на фронти ІІ світової війни. А наші Пєті-Гройсмани-Яценюки лиш прикривають своє невігластво словом "війна", до речі, як і Путін.

Рівень турбот президента 45 млн держави, яка веде війну, в якої ВВП на рівні Анголи та більше половини населення безробітні, а також є рекордсменом в Європі по кількості скарг в Європейський суд по правах людини. які цей президент зобов'язаний охороняти.
Порошенко відкриває центр адмінпослуг у Маріуполі

Небагата ХВантазія в нашого сурогатного президента. Він навіть думає, що й ому альтернативи немає.
Порошенко: немає альтернативи "нормандському формату"

Останнє редагування:
да перелом все ближе - идет полная распродажа технологий.
Украина продала в Китай все права на самолет Ан-225 «Мрия»

а говорят Янык вор...

к стати это уже не первая продажа технологий нашего славного производства.
Помниться с полгода назад *****енко говорил о сделке с одной из арабских стран - которая по сути сводилась к продаже технологии

Останнє редагування:
Украина продала в Китай все права на самолет Ан-225 «Мрия»
Брехня від москалів. Це заявили представники антонівців.
на фоні такого відношення до промисловості від Пєть та Сєнь і ця брехня приймається за правду. Та й справа йде не про технологію, якої якраз в нас не вистачає для свого виробництва, а про пакет КД.

Назад
Зверху Знизу