Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

Ще трохи і може порозумнієш. Так років через два.
Невже до твого рівня? Капець тоді діду, до маразму докотиться.

Про сьогодення. Такого бардаку та зігнаних владоохоронців я ще не бачив. Мурижили довго під осінньою мрякою зібравшуся масу гостей всілякими перепонами доступу до Майдану. Чомусь згадувався Хрущов зі своїм відкритим походом в маси. Самі хлопці з поліції не могли зрозуміти тієї організаційної дурі після від'їзду Пєті-генсека. Лиш під тиском народу доступ до Хрещатика та Майдану був відкритий. Та й сама погода розділила святкування на дві частини - з Пєтєю та без нього. Мряка почала стихати з його втечею звідти, потім пішла імпровізована демонстрація людей від Бесарабки до алеї Небесної сотні, а далі просто гуляння маси людей. На мій плакат з критикою влади негативно віднісся лиш один ряжений ***** з лампасами на штанях та жлобськими еполетами на плечах, який грав сучасного сурогатного "кізяка". Та й книгу мою, яку я взяв з півтора десятки, розкупили люди досить швидко. Найбільше мене втішила маса малечі в вишиванках, відсутність децибелів на Майдані та приємну добродушність гуляючих киян та гостей. До речі, пару книжок поїхало в окуповану зону, одна на Луганщину, друга в Крим, що тішить.

Останнє редагування:
С прозрением вас шановный пан! Бан вам явно пошёл на пользу.

В сепаратисты не записали, уже хорошо. Сегодня на всех кто критикует власть сразу вешают ярлык сепаратиста.

Я ж і кажу, що десь за два-три роки ось такі як воно почнуть писати про відновлення зв'язків з Росією. :пиво:

Я ж і кажу, що десь за два-три роки ось такі як воно почнуть писати про відновлення зв'язків з Росією.
Сопляк, коли ще ти й в проекті не був, коли твої батьки ще сновигали по комсомольських зборах, це "воно" боролося з більшовизмом і ніколи не було "одобрямс" до безвідповідальної влади, як ти. Поїдь на залишки з-ду ім. Малишева і попитай його робітників, що робив Пєтя Порошенко з часу свого перебування у владі (1998 рік), коли доруйновували це підприємство. Там тобі швиденько твої соплі "підітруть"... до крові...

Віддати ядерну зброю в обмін на Будапештський меморандум - злочин, - Іллєнко
А це *** разом з батьком та таким же братом хоч щось зробило для підняття економіки, яка б дозволила експлуатувати та зберігати цю зброю?

Останнє редагування:
Пенсіонер сказав(ла):
Сопляк, коли ще ти й в проекті не був, коли твої батьки ще сновигали по комсомольських зборах, це "воно" боролося з більшовизмом і ніколи не було "одобрямс" до безвідповідальної влади, як ти. Поїдь на залишки з-ду ім. Малишева і попитай його робітників, що робив Пєтя Порошенко з часу свого перебування у владі (1998 рік), коли доруйновували це підприємство. Там тобі швиденько твої соплі "підітруть"... до крові...

А це *** разом з батьком та таким же братом хоч щось зробило для підняття економіки, яка б дозволила експлуатувати та зберігати цю зброю?

Цікаво подивитися, як ти падло собаче, боровся з більшовизмом. Судячи з твоєї біографії, ти був стукачим в першому відділі.
Про завод ім.Малишева. Розвалили його завдяки таким ******ам як ти. І падлюко,я тебе скотиняко, не ображаю,тільки підтвержую факти. А про комсомол, не торкайся своїми брудними руками. Я пишу про звичайних комсомольців.
А тепер зараз ходиш як та *****, невйєбенною літературою торгуєш,чи роздаєш?
Падлюко, у мене дуже багато друзів з заводу ім.Малишева, які втратили роботу. Дехто зміг влаштуватися, дехто ні.
І зараз ти падло пишеш про Пецю. Та завдяки таким падлам як ти, Пеці і виникли. Гівно ти, гівном був, гівном зостався. Завдяки таким, як ти Україна в жопі.
І якого ти біса стояв за пецю, за юлю,за сеню на мандані? А зараз пишеш, що вони пройдисвіти.

Я ж і кажу, що десь за два-три роки ось такі як воно почнуть писати про відновлення зв'язків з Росією. :пиво:

ото вже та росія росія.
ніби комусь вона здалася?
що доброго вона тобі зробила що ти так плачеш за нею?
мобілку вона тобі зробила? ні
інтернет вона тобі зробила? ні
Київ спалила? Так і не один раз!!!
Батурин спалила? Так, щей землю наших предків козаків переорала.
Історію вкрала? Звісно ж, і продовжує красти!
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Оковиту на наші голови завезла!
Мільйони душ в нещадних котлах, соловках і магаданах згноїла.
а ти кажеш ... "відновлення":плачу::ганьба: тьху на тебе і твоє відновлення!!!:україна:

Поїдь на залишки з-ду ім. Малишева і попитай його робітників, що робив Пєтя Порошенко з часу свого перебування у владі (1998 рік), коли доруйновували це підприємство. Там тобі швиденько твої соплі "підітруть"... до крові...
та все нормально на заводе им Малышева.

ото вже та росія росія.
ніби комусь вона здалася?
що доброго вона тобі зробила що ти так плачеш за нею?
мобілку вона тобі зробила? ні
інтернет вона тобі зробила? ні
Київ спалила? Так і не один раз!!!
Батурин спалила? Так, щей землю наших предків козаків переорала.
Історію вкрала? Звісно ж, і продовжує красти!
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Оковиту на наші голови завезла!
Мільйони душ в нещадних котлах, соловках і магаданах згноїла.
а ти кажеш ... "відновлення":плачу::ганьба: тьху на тебе і твоє відновлення!!!:україна:
От цікаво: "А звідки Буковина бере ліпіздтричество, щоб заряджати мобіли?"

вах!
неплохо мовой владеешь:)

Дякую, кома западає
Хоча до 8-ми років я не знав, що таке українська мова
Ми не знали, що Юрко -єврей, а Ромка - татарин, і його звати не Роман, а ****д

Мо ровери?

Останнє редагування:
І падлюко,я тебе скотиняко,

неплохо мовой владеешь
Та то ж не мова, а суржик по Журавльовськи
Хоча до 8-ми років я не знав, що таке українска мова
Жлоби ж тебе виховували, тому й не знав.
А вона, неуку, продає туземцям з Сургуту свої яблука, а ті взамін ...
Ми не знали, що Юрко -єврей, а Ромка - татарин, і його звати не Роман, а ****д
Тому ти, жлоб в н-ному поколінні, до цих пір не знаєш і свою національність. А пол хоч вже визначив?

Давай я не буду згадувати про газопровід дружба який викачав газ і нафту з Буковини!

На Буковині є Дністровська ГЕС побудована вже Україною!
Тай відновлювальні джерела на кшталт вітрової можна реалізувати елементарно!
Ну і не треба забувати що Україна експортує електроенергію в Польшу ще за радянськими договорами!!! І якщо в 2005 році вартість квт.ч в єуропі була 7 євроцентів Україна продавала по 2.3 євроцента Польші. За що отримала збитків в 900млн грн по тому курсу.

Тому ти, жлоб в н-ному поколінні, до цих пір не знаєш і свою національність. А пол хоч вже визначив?

Стать - чоловіча.
Національність - українець
Живу в Харкові, на Салтівці.
В побуті спілкуюсь переважно російською.

Національність - українець

Хоча до 8-ми років я не знав, що таке українська мова

В побуті спілкуюсь переважно російською.
Всі ознаки постколоніального мутанта, який живе десь коло яру на вул. Бучми, пардон, ком. Убарєвіча. А до турецької мови тебе там не привчили? а може до тюркської?

Такие как Пенсионер срали на нашу великую культуру
На твою жлобську культуру я точно срав.
высококультурного промышленного центра Украин
В твоєму "висококультурному" на розвалинах заводів в'єтнамці роблять свою "Мівіну".
Чугуїв - місто жлобське
Так буде вірніше.

На твою жлобську культуру я точно срав.

В твоєму "висококультурному" на розвалинах заводів в'єтнамці роблять свою "Мівіну".
Так буде вірніше.

дідю
Ви тіко кийом не махайте, цоб кіндратко не фатьнув
А так се сидіть на вечорницях, чом нє

дідю
Ви тіко кийом не махайте, цоб кіндратко не фатьнув
А так се сидіть на вечорницях, чом нє
Чувіха на фєні ботає. Давай єсчьо. А може щось мовиш про культуру річки Лопані?

Слушай пенс: ти людина літня і не нездара,тому я дам тобі пораду- твою тему усрали сливки ***** ХФ. Не реагируй на них (хотя бы какое то время) по тому как это самые прокаженные особи данного форума и твои высказывания они не воспринимают как тебе хотелось бы. Надеюсь тебе хватит ума не комментировать мои слова написанные языком оккупанта.
На будущее: это слишком умная тема для данной публики.Здесь надо быть ближе к "народу"

Назад
Зверху Знизу