Невже до твого рівня? Капець тоді діду, до маразму докотиться.Ще трохи і може порозумнієш. Так років через два.
Про сьогодення. Такого бардаку та зігнаних владоохоронців я ще не бачив. Мурижили довго під осінньою мрякою зібравшуся масу гостей всілякими перепонами доступу до Майдану. Чомусь згадувався Хрущов зі своїм відкритим походом в маси. Самі хлопці з поліції не могли зрозуміти тієї організаційної дурі після від'їзду Пєті-генсека. Лиш під тиском народу доступ до Хрещатика та Майдану був відкритий. Та й сама погода розділила святкування на дві частини - з Пєтєю та без нього. Мряка почала стихати з його втечею звідти, потім пішла імпровізована демонстрація людей від Бесарабки до алеї Небесної сотні, а далі просто гуляння маси людей. На мій плакат з критикою влади негативно віднісся лиш один ряжений ***** з лампасами на штанях та жлобськими еполетами на плечах, який грав сучасного сурогатного "кізяка". Та й книгу мою, яку я взяв з півтора десятки, розкупили люди досить швидко. Найбільше мене втішила маса малечі в вишиванках, відсутність децибелів на Майдані та приємну добродушність гуляючих киян та гостей. До речі, пару книжок поїхало в окуповану зону, одна на Луганщину, друга в Крим, що тішить.
Останнє редагування: