Подивіться назад і побачте звідки вийшли і ким являєтеся.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
"Тотальне панування" російської нацменшини в Харківській губернії це від 39.5% і до 2.6% населення по повітах вашої Харківської губернії.
Як хтось веде свою історію з козаків то хай тримається їх культури! А як по-нарожавших по наприїджало, то будьте культурними і не вякайте, що ви тут пупець землі! Доста вашого "*******тьского миру". Бачимо і Абхазію в порівнянні з Грузією, і Придністровя в порівнянні з Молдловою.
Хтось каже нащо нам історія і чом би не запровадити двомовність.
Вибачте, я не бажаю щоб культура мого народу внаслідок хитрощів і підступів скотилася до резервацій по типу корінних народів америки, чи еврейського автономного округу в си-ри-си-ри. Які тепер вважаються не прийнатними, але тоді ... вони таки були допустимі.
Є такий вираз "І рим не зразу будувався". Так що вибачайте що йдемо шляхом важким для когось. Але принаймі не стріляємо людей (хоча і треба, бо іншої мови не розуміють вони), як ваші пращури з енкаведе робили. УПА як УПА, але про Катинь ж то Європа знає!
Вельмишановні ВИкальщики
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Чи Святослав вже не ваш історичний князь? Як так, то вертайтеся у віру Тохтамищів. І не притирайтеся до Києва і до росів, ну про русичів, я так бачу вже і не чули деякі ось тут.
Хтось питав чому здали Крим. Нагадаю що під Черніговом стояли війська ніби на навчанні. І при пасивності наших гарантів на територіальну цілісність певно обрали шлях простіший. А справжня мета була:Київ, Миколаїв, Запоріжжя, Дніпро, Одеса, ХАРКІВ. луган і дон ... стояли лиш на шляху. Вони ж зараз мічуться, бо авіадвигунів у них немає і ніхто не виробляє. ПД14 ще робити і робити, а проекти по пд36 будуть опосля. Якого нікому з них не тре. Ну як завжди - пилили пилять і пилитимуть бюджети

як і у нас ... поки що
Наостанок про мову: Доля народу нерозривно зв'язана з долею мови. В свою чергу, мова народу є тим стержнем, на якому формується культурна самобутність цього народу. Нурмагомед Гаджиахмедов.
А яка мова була ... дивіться на початку мого посту.