"Наблюдение второе:
Семья из трёх человек. Он работает, она сидит дома с младенцем. При чем приходя с работы он забирает ребенка и идёт с ним гулять, затем кормит его, купает, играет с ним, укладывает спать, ночь встаёт к нему (она сцеживается чтоб ночью спать спокойно), готовит еду себе и ей - и так до утра, когда он уходит на работу. Такой распорядок завела она, т.к. "Я за день устаю с ребёнком и мне нужно отдыхать". На выходных он обычно берет ребенка и едет с ним или гулять, или к своим родственникам - она в это время уделяет время себе: косметолог, маникюр-педикюр, солярий, шопинг и т.д." (с)
Оце прочитать - виходить вона спить 24 години на добу.
Хто мав маленьких дітей - знає скільки сплять обоє.
Всі нормальні чоловіки гуляють вечорами з дитиною.
Бо прогулянка - то тяжкий труд - зтягнуть/затягнуть коляску, намотать 5-10 км з нею по парку.
Жінка в цей час готує, пере, прибирає.
Просто сльози навертаються на очі, коли я бачу, як здоровий молодий хлопець, бідолашненький, гуляє з останніх сил з колясочкою, задихається і синіє від перенапруження.
От коли він відра для офроуда готує щовечора (як в першому прикладі) - тоді номально. Це не тяжко.
А з колясочкою - рученьки терпнуть - злипаються ніженьки.
А потім - йоксєль-моксєль - вночі встать треба.
Це ж не нічний клуб, де до ранку можна не спать. Це тяжьолийтрудврагунєпаєлаєшь - до своєї дитини встать.
А жінка повинна спати, щоб молоко було. Бо материнське молоко безцінне.
Та і на вихідних він гуляє!!!
Ну треба ж таке.
Не на офроуді ***рить - джипи з грязюки виштовхує, а , оймамочкинеможучитатьбоплачу- з колясочкою гуляє.
Захеканий, знесилений, змарнілий, вчорнілий сидить в парку і час від часу падає під лавку від виснаження.
А вона, сабака, на шопінг.
А в голову не приходить, що дитині, яка росте , потрібно 1000 речей, крім того в хату все купити, продукти.
Ні?
Чи вона лише Прадо міряє кожного вихідного?