Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Три небольших наблюдения

• Автор теми Автор теми ртфм
  • Дата створення Дата створення
Послушайте, мне Вас становится искренне жаль )))
Снова во всём у Вас виноваты мужики-козлы )))

Ти якась дивна.
Цьому мужику подобається стерва.
Так?
Так!
Інакше давно б вже послав.
Яке право має хтось вправляти йому мозок і забороняти робити те, що йому подобається?
Де тут написано, що мужики - козли?
Якась ти одноманітна і недалека

ну хорошо, давайте я начну учить китайский и что? куча поторянного времни и всё.
ну и всё остальное тудаже, я не понимаю почеу я должна заниматься какой-то не интересующей меня хернёй. чтоб комуто сказать что я самоусовершенстуюсь?

Та то заскок старих дівок - учіться - совершенствоваться-худєть-во вселенную запроси атправлять.

можно))) а можно и отдельную тему создать по этому поводу )))

королева "скобочок"?
Досить показово.
Ущипливі зауваження із 2-3 слів і десять "скобочок" на квадратний сантиметр

Читайте внимательно тему )))

Ну що ж - спробуй зосередитись (забудь на якийсь час про "скобочки") і поясни мені навіщо читати всю тему, щоб відповісти на стартопік?

А якщо напружиш мозок ще більше - то спробуй пояснити в чому саме і де саме я помиляюсь, (якщо можна без твого коронного "сама ****))))))"

Ну що ж - спробуй зосередитись (забудь на якийсь час про "скобочки") і поясни мені навіщо читати всю тему, щоб відповісти на стартопік?

А якщо напружиш мозок ще більше - то спробуй пояснити в чому саме і де саме я помиляюсь, (якщо можна без твого коронного "сама ****))))))"

сделаю над собой неимоверное усилие и постараюсь донести Вам простую вещь: потому что в теме есть развитие первого и третьего наблюдения )))
ЗЫ и не надо так нервничать )))

У женщин вообще нет логики

А вот логику мужчин, женившихся на таких женщинах я понять и сам не могу :незнаю:

Моя мама всегда говорила: «Жизнь как коробка шоколадных конфет: никогда не знаешь, какая начинка тебе попадётся»© )))

сделаю над собой неимоверное усилие и постараюсь донести Вам простую вещь: потому что в теме есть развитие первого и третьего наблюдения )))
ЗЫ и не надо так нервничать )))

хто нєрвнічаєт?))))

тобто, ти хочеш сказати, )))))))) що всі, хто писали відповідь )))))))) на перший пост))))))) не мали права цього робити, )))))))) поки не надійшло "развітіє"?))))

У женщин вообще нет логики

А вот логику мужчин, женившихся на таких женщинах я понять и сам не могу :незнаю:

какіх - такіх?

Тебе разом з автором залиш вдома на день з немовлям - ви завиєте вовком

хто нєрвнічаєт?))))

тобто, ти хочеш сказати, )))))))) що всі, хто писали відповідь )))))))) на перший пост))))))) не мали права цього робити, )))))))) поки не надійшло "развітіє"?))))

Вы передёргиваете )))
Читайте тему. Или продолжайте флудить ни о чём - это Ваш выбор )))

Вы передёргиваете )))
Читайте тему. Или продолжайте флудить ни о чём - это Ваш выбор )))

Це ти )))) пєрєдьоргіваєшь))))

То приписуєш мені слова, яких я зроду не казала і не писала))))
То приписуєш мені "нєрвнічаніє")))).
Потім сама ж мене "іскрєннє жалієш" за свої вигадки))))

Якщо ти хочеш заперечити )))) мені по суті)))) то можеш))) навести свої думки)))) якщо вони в тебе є))))
А поради )))) я і сама)))) можу )))) тобі дати)))))

Це ти )))) пєрєдьоргіваєшь))))

То приписуєш мені слова, яких я зроду не казала і не писала))))
То приписуєш мені "нєрвнічаніє")))).
Потім сама ж мене "іскрєннє жалієш" за свої вигадки))))

Якщо ти хочеш заперечити )))) мені по суті)))) то можеш))) навести свої думки)))) якщо вони в тебе є))))
А поради )))) я і сама)))) можу )))) тобі дати)))))

Вы снова нервничаете )))

Назад
Зверху Знизу