Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Три небольших наблюдения

• Автор теми Автор теми ртфм
  • Дата створення Дата створення
По тем, которых Вы знаете?)))
Тогда вынужден Вас расстроить - у Вас в знакомых не совсем мужчины )))

О! то ти - мушшіна?:рл:)))

А стать свою вказать - розуму не вистачило?))))

Поведінка в тебе))) чисто бабська))))

О! то ти - мушшіна?:рл:)))

А стать свою вказать - розуму не вистачило?))))

Поведінка в тебе))) чисто бабська))))

Вы снова судите по себе )))
ЗЫ И Ваш суржик просто ужасен((( Не стоит портить красивый и певучий украинский язык.

так, деякі риси мені притаманні.)))
Уїдливість))) наприклад)))

Чоловіки так))) не поводяться)))

А оці скобочки і тупість )))) - це не "по сєбє"))))
Коротше кажучи))) не вірю що ти)))) - чоловік))))
Баба детектед))))!!!!

давай сконцентруйся))) і спробуй)))) щось по стартопіку)))) написать)))).

А то як платівка))))) - по сєбє-нєрвнічаєтє)))-по сєбє-нєрвнічаєтє)))-мнє вас жаль-нєрвнічаєтє))))-посєбє-по сєбє))))

Збери волю в кулак, підіжми яйця і видай хоч одну думку.
Давай!
)))))))))))))))

Когда жена родила - после родов она месяц пролежала в больнице. Все это время ребенок был со мной и я полностью месяц заботился о нем. Так что можете обломаться :незнаю:

ііііі.... як воно?
Нормально?
Чи те, що мовчки робить кожна жінка для тебе був героїзм Матросова?
І "со мной" - це лише з тобою, чи дві бабусі дитину нянчили, а ти на роботу ходив?

но вы и дальше считайте что только вы офигенная мать-героиня, а мужики только и способны пиво пить и диван пролеживать :незнаю:

де я таке написала?
Навпаки я писала, що нормальний чоловік нянчиться з дітьми, бо на одну жінку звалить все - то дуже тяжко.

А ви з зєльонкою чогось з жордочок позіскакували і розкудкудахтались.

если проанализировать наши с вами аватарки, то кудачхет тут точно не я :D

ну я точно курка.

А ти піди та поясни автору теми як то воно - "целий дєнь жєна с ребенком сідіт - нічєго нє дєлаєт"

а что обьяснять? в каждой семье по-разному: в одной может и пашет, а в другой может и ничего не делает

дивись - курка я, а дурниці городиш ти.
Як можна "нічєго нє дєлать" коли немовля в хаті?:confused:

например когда живут с бабушками и все делают бабушки :незнаю:

думайте прежде чем радостно кудахтать что все вокруг *****и :рл:

а чи не будеш ти так ласкавий, пояснити оцю думку - що саме я думаю, де я кудахтаю про *****ов.

А то ви з зельонкою маєте похвальну особливісь - спочатку приписати мені якісь дурниці , типу "все вокруг *****і" чи "все мужікі казли", а потім мене в тому разубєждать, або ще краще - як зєльонка - "іскрєннє жалєть"

Я написала не "всє вокруг *****і", а автор теми і зєльнка.
А це, дякувати Богу, нє всє.

О! Зельонка))))
Ти куди пропала?))))

аргумєнтіруй і обосновуй свої прикрі випади!

Я Вам уже сказал что о Вас думаю. Добавить мне больше нечего. Мне Вас искренне жаль...
ЗЫ И да, мой ник пишется несколько иначе, чем Вы интерпретируете. Вы дурно воспитаны. Или, что скорее, совсем не воспитаны. Ну и Ваш суржик - это просто ужас.

О! Зельонка))))
Ти куди пропала?))))

аргумєнтіруй і обосновуй свої прикрі випади!

добавлю, дабы постараться завершить Ваш поток сознания (хотя и очень в этом сомневаться):
по первому и третьему наблюдениям у Вас вопросов больше не возникает? Вы таки удосужились прочесть тему?)))
по второму наблюдению - я был в похожей ситуации. более того я много лет сам воспитываю своего ребенка. многие форумчане знают меня лично и могут подтвердить мои слова, если у Вас возникнут в этом сомнения. так что не надо МНЕ рассказывать какой это неимоверно тяжелый труд и как при этом устаёшь.)))
и для окончательного прояснения: автор темы и я - один и тот же человек. не спешите бежать жаловаться на клонов - администрация форума в курсе этого.

а Вас я помимо всего ранее сказанного считаю еще и хамкой. посему дальнейшее общение с Вами прекращаю - бисер нынче дорог.
))))

Я Вам уже сказал что о Вас думаю. Добавить мне больше нечего. Мне Вас искренне жаль...
ЗЫ И да, мой ник пишется несколько иначе, чем Вы интерпретируете. Вы дурно воспитаны. Или, что скорее, совсем не воспитаны. Ну и Ваш суржик - это просто ужас.

Тю.
Я ж просила аргументи і факти, а не "сама ****"

Ну і - скобочок цей раз не наліпила - молодець!

добавлю, дабы постараться завершить Ваш поток сознания (хотя и очень в этом сомневаться):
по первому и третьему наблюдениям у Вас вопросов больше не возникает? Вы таки удосужились прочесть тему?)))
по второму наблюдению - я был в похожей ситуации. более того я много лет сам воспитываю своего ребенка. многие форумчане знают меня лично и могут подтвердить мои слова, если у Вас возникнут в этом сомнения. так что не надо МНЕ рассказывать какой это неимоверно тяжелый труд и как при этом устаёшь.)))
и для окончательного прояснения: автор темы и я - один и тот же человек. не спешите бежать жаловаться на клонов - администрация форума в курсе этого.

а Вас я помимо всего ранее сказанного считаю еще и хамкой. посему дальнейшее общение с Вами прекращаю - бисер нынче дорог.
))))

Оу!

Інтєрєснєнько.

Добре, доводиться змиритись з тим, що ти дійсно чоловік, хоч і з жіночими рисами характеру.

Тепер таке питання - ти запропонував три випадки в стартопіку.
Я, як і кожен форумчанин, можу написати свої роздуми саме по стартопіку.
Я їх і написала.

А виявляється - цього робити не можна було, не прочитавши попередньо 30 сторінок теми , не з"ясувавши твій сімейний стан і кількість клонів, не поспілкувавшись в лічці з людьми, які тебе знають особисто і.... ще що?

Пройти очну співбесіду в скайпі на прєдмєт - гідна я писати в твоїй темі чи ні.
Ти не навів жодного заперечення, жодного факту моїх помилок.
Тільки заунивне "****, ****, мнє вас жаль, па сєбє, па сєбє, ****, па сєбє, "все мужікі - казли" , мне вас жаль".
Зрештою я точно визначила, що ТС і ти - два однакові дурні.
От так воно і вийшло - як у воду дивилась.

Ну і насамкінець - ти завдав мені нищівного удару, припинивши спілкування зі мною.
Не знаю як я переживу цю твою черствість і жорстокість...
З місяць поплачу, потім доведеться походити до психолога, зібрати всю волю в кулак і продовжувати якось жити без спілкування з тобою...

Тільки ж і ти не забудь свою обіцянку.
А то знаю я вас... скобочних

Назад
Зверху Знизу