добавлю, дабы постараться завершить Ваш поток сознания (хотя и очень в этом сомневаться):
по первому и третьему наблюдениям у Вас вопросов больше не возникает? Вы таки удосужились прочесть тему?)))
по второму наблюдению - я был в похожей ситуации. более того я много лет сам воспитываю своего ребенка. многие форумчане знают меня лично и могут подтвердить мои слова, если у Вас возникнут в этом сомнения. так что не надо МНЕ рассказывать какой это неимоверно тяжелый труд и как при этом устаёшь.)))
и для окончательного прояснения: автор темы и я - один и тот же человек. не спешите бежать жаловаться на клонов - администрация форума в курсе этого.
а Вас я помимо всего ранее сказанного считаю еще и хамкой. посему дальнейшее общение с Вами прекращаю - бисер нынче дорог.
))))
Оу!
Інтєрєснєнько.
Добре, доводиться змиритись з тим, що ти дійсно чоловік, хоч і з жіночими рисами характеру.
Тепер таке питання - ти запропонував три випадки в стартопіку.
Я, як і кожен форумчанин, можу написати свої роздуми саме по стартопіку.
Я їх і написала.
А виявляється - цього робити не можна було, не прочитавши попередньо 30 сторінок теми , не з"ясувавши твій сімейний стан і кількість клонів, не поспілкувавшись в лічці з людьми, які тебе знають особисто і.... ще що?
Пройти очну співбесіду в скайпі на прєдмєт - гідна я писати в твоїй темі чи ні.
Ти не навів жодного заперечення, жодного факту моїх помилок.
Тільки заунивне "****, ****, мнє вас жаль, па сєбє, па сєбє, ****, па сєбє, "все мужікі - казли" , мне вас жаль".
Зрештою я точно визначила, що ТС і ти - два однакові дурні.
От так воно і вийшло - як у воду дивилась.
Ну і насамкінець - ти завдав мені нищівного удару, припинивши спілкування зі мною.
Не знаю як я переживу цю твою черствість і жорстокість...
З місяць поплачу, потім доведеться походити до психолога, зібрати всю волю в кулак і продовжувати якось жити без спілкування з тобою...
Тільки ж і ти не забудь свою обіцянку.
А то знаю я вас... скобочних