Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Терміново! Відмінити субсидії!

• Автор теми Автор теми Mr. Vision
  • Дата створення Дата створення

Чи потрібно ліквідувати субсидії для працездатних людей?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    38
Пенсіонери також, і люди з інвалідністю також можуть працювати.
Проте я відношусь з розумінням що може так бути що їм досить складно заробляти гроші.

І я зовсім не розумію як здоровий злидень що має дві руки\дві ноги\голову та зір не може заробити 7-10 тис гривень на місяць.
может, но ему нужно отдать половину этого заработка за съемное жилье из-за того что все подорожало из-за субсидантов!

это все жалкие копейки с дырами в ПФ
у нас пенсов половина населения,это прорва которую надо кормить чем то
По єтому поводу єсть пропозиція, но нє всєм она понравіться.
Учи язык, мамкин реформатор, иначе со своей стройки не вылезешь:кручусь:

Учєньє - свєт, а нєучєнье чуть свєт і на арбайт.

А нахуя их кормить? Все беды от них, от пенсов. То Януковича нам выберут, то Порошенко.
я такого же мнения
в их любимом сысысер пенсии ввели только в 1956 году
и ниче
можно просто отменить их,пусть дети помогают
оставить только одиноким пенсионерам
а детям пенсионеров ввести уголовное наказание за неоказание помощи своим старикам

Вкладення

• photo_2019-03-07_20-45-06.webp
    photo_2019-03-07_20-45-06.webp
    21.4 КБ · Перегляди: 162
Не ****ьож - це рейтинги букмейкерів ;)

Там реальні бабки людей.

да *** с ним,я только за
президента который станет перед путиным на колени я не хочу
ради чего воевали 5 лет и положили 15 тысяч лучших сынов?
шоп обосратся на пол пути?
слопатоедов надо добивать полностью

может, но ему нужно отдать половину этого заработка за съемное жилье из-за того что все подорожало из-за субсидантов!

І що?
На пиво він 1000 на міс віддає, на цигарки по 400-500 грн віддає, а за комуналку йому маю я платити? Той хто працює щоб сплачувати отримане?

Згодом так.
Як перехідний період - ніт.

Це як пенсія чи пільги.
матери одиночки отменять точно
потому как две трети овуляшек живет в гражданском браке
а есть упоротые плодят как не в себя
я конечно понимаю что демография хуевая,но это не повод плодить нищебродов

матери одиночки отменять точно
потому как две трети овуляшек живет в гражданском браке
а есть упоротые плодят как не в себя
я конечно понимаю что демография хуевая,но это не повод плодить нищебродов

Всіх субсидіантів перевіряти обов'язково. З агентами під прикриттям.

І що?
На пиво він 1000 на міс віддає, на цигарки по 400-500 грн віддає, а за комуналку йому маю я платити? Той хто працює щоб сплачувати отримане?
Я тебе о том что мало 10 тысяч теперь из-за субсидантов, так как надо половину отдать этой суммы за съемное

Всіх субсидіантів перевіряти обов'язково. З агентами під прикриттям.

:Dшо вы говорите
ну двух овуляшек я знаю точно
да,типо проверяли
но живут с мужиками и получают бабос как и получали
это сложно доказать

Я тебе о том что мало 10 тысяч теперь из-за субсидантов, так как надо половину отдать этой суммы за съемное

Більшість людей живуть не одинаками, або з рідними або з парою.
10 чоловік +7 подруга\дружина - вже можна зводити кінці з кінцями якось.

В цілому я згоден що це дуже мало. Проте ніхто не обмежує і повно професій з вдвічі більшими зарплатнями. Йди і працюй. А не ходи на роботу і чекай що Гройсман за тебе заплатить.

Повністю погоджуюся з ТСом за відміну субсидій, але за умов:

- якщо буде дозвіл на відмову від центрального опалення, який буде легко оформлюватися, без додаткових витрат та вимог. На кшталт під'єднання/від'єднання інтернету.
- якщо людям дадуть реальну можливість встановлювати індивідуальні по квартирні лічильники тепла на кожен стояк, а не як зараз з купою неможливих до виконання перепон.

Якщо буде продовжуватися антиконституційне нав'язування послуги, яке не зважаючи ні на які умови та обставини у громадянина вимагає у нього кошти, та ставить людину на лічильник, та лишає його базової потреби - житла, я проти відміни субсидій.

Я не користуюся субсидією. І ніколи не користувався

- якщо буде дозвіл на відмову від центрального опалення, який буде легко оформлюватися, без додаткових витрат та вимог. На кшталт під'єднання/від'єднання інтернету.
- якщо людям дадуть реальну можливість встановлювати індивідуальні по квартирні лічильники тепла на кожен стояк, а не як зараз з купою неможливих до виконання перепон.

Якщо буде продовжуватися антиконституційне нав'язування послуги, яке не зважаючи ні на які умови та обставини у громадянина вимагає у нього кошти, та ставить людину на лічильник, та лишає його базової потреби - житла, я проти відміни субсидій

Ну такого вы тут накуевертите! А на Ахметовы и Фирташи жить будут? На ваши экономии? Елочку говорите, млять?:D

Якщо буде продовжуватися антиконституційне нав'язування послуги, яке не зважаючи ні на які умови та обставини у громадянина вимагає у нього кошти, та ставить людину на лічильник, та лишає його базової потреби - житла, я проти відміни субсидій
В цілому - погоджуюсь.

Проте вилазить одне питання.
Вартість послуг врахована саме за умови масовим споживанням послуги. "Оптом дешевше".
Якщо в будинку відключиться половина користувачів від центрального опалення - то для лишившихся дуже сильно зросте вартість послуг.
Також варто враховувати що будинки з центральним опаленням не спроектовані для встановлення індивідуального. Як мінімум не розрахована електропроводка та\або пропускна здатність газової труби.

Більшість людей живуть не одинаками, або з рідними або з парою.
10 чоловік +7 подруга\дружина - вже можна зводити кінці з кінцями якось.

В цілому я згоден що це дуже мало. Проте ніхто не обмежує і повно професій з вдвічі більшими зарплатнями. Йди і працюй. А не ходи на роботу і чекай що Гройсман за тебе заплатить.
Я сама на себя работаю и ещё мать одиночка

Назад
Зверху Знизу