Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

И был ли он там вообще. Ну да

Я устал уже от ****ежа в адрес тцк.
Хай попробуют так *****деть на оккупированных территориях.
Нету сведений, что там кто-то недоволен, даже наоборот - охотно призываются в *****ское войско.
*****ы какой-то секрет знают, не иначе.
Тцк тоже массово нарушает закон. Моего сварщика тупо наебали, давай сейчас съездим в тцк, подпишешь бумажку и ****уй домой. А там отобрали телефон и "левая" ВЛК.

...
Если ты сбиваешь пешехода в неположенном для перехода месте и при этом находишься в состоянии алкогольного опьянения, то тебя не спасёт, что дело было не на пешеходном переходе и он выпал на дорогу неожиданно.
...
ТЦК и сбитые велосепидисты, пол интернета завалено видео. И тут еще один вопрос, а как же конституция, по которой военные не имеют права трогать гражданских? Как они вообще бусифицируют, если им запрещено это делать конституцией ст.17?

Останнє редагування:
ТЦК и сбитые велосепидисты, пол интернета завалено видео. И тут еще один вопрос, а как же конституция, по которой военные не имеют права трогать гражданских? Как они вообще бусифицируют, если им запрещено это делать конституцией ст.17?
Помимо этого много видосов, это конечно на мосфильмах снимали, где без проверки документов затягивают в бус. Конечно им верить нельзя, официально то они не подтверждены.

а щодо ст. 65 Конституції України будуть міркування, чи громадянам її порушувати можна?

а щодо ст. 65 Конституції України будуть міркування, чи громадянам її порушувати можна?
Є певна процедура, в рамках которої встановлюєть провина її ступень, там міра покарання. Звісно на цю процедуру "влада" положила великий та товстий, а нарід посиленно ховається за цю процедуру. В ітозі страждають законопослушні громадяни.

Останнє редагування:
Це зветься достоєвщиною - якщо громадяни можуть порушувати одну статтю конституції, то ТЦКшники вирішили, що це є для них виправдовуванням. Але закон так не працює. В результаті закон порушують і ухилянти, і ті, хто їх затримує у незаконний спосіб. Виправдання нема для обох категорій.

Є певна процедура, в рамках которої встановлюєть провина її ступень, там міра покарання. Звісно на цю процедуру "влада" положила великий та товстий, а нарід посиленно ховається за цю процедуру. В ітозі страждають законопослушні громадяни.
Щось не пригадую вас дохуя таких ідєйних в 2022му, коли орки стояли в Циркунах, за Рузькою Лозовою та у Вільхівці. Ди ви такі потужні тоді були - треба було вийти і ****кам все пояснити. Чи сцикотно було, а щас від власного охуєнія ви стали потужним спротивом?

Щось не пригадую вас дохуя таких ідєйних в 2022му, коли орки стояли в Циркунах, за Рузькою Лозовою та у Вільхівці. Ди ви такі потужні тоді були - треба було вийти і ****кам все пояснити. Чи сцикотно було, а щас від власного охуєнія ви стали потужним спротивом?
Який спротив, ти вважаєш що не треба дотримуватись вимог законодавства?

У самій Руській вони стояли - село було окуповане. Лісне - сіра зона.

З Руської їх поперли аж 29 квітня 2022.
з Питомнику вони ***рили 2-3ма 2с19, піхота з калашами в самій рузькій мені була взагалі похєр)) Але мені це суті справи не міняє - де ці всі були потужні правники, котрі зараз на ТЦК стрибають? До речі, останній випадок, коли порізали 3х військових - це пацани списані з бойових бригад, котрі до лікування ще бігали піхотою по окопам. То в мене питаннячку - чи не охуїли люди, які схвалюють напад на них? Чи всі думають, що коли нас кілька десятків тисяч повернеться в місто поплавлених війною ми будемо спостерігати отак? Сподіваюсь суто з почуття самозбереження варто вже замислитись багатьом.

з Питомнику вони ***рили 2-3ма 2с19, піхота з калашами в самій рузькій мені була взагалі похєр)) Але мені це суті справи не міняє - де ці всі були потужні правники, котрі зараз на ТЦК стрибають? До речі, останній випадок, коли порізали 3х військових - це пацани списані з бойових бригад, котрі до лікування ще бігали піхотою по окопам. То в мене питаннячку - чи не охуїли люди, які схвалюють напад на них? Чи всі думають, що коли нас кілька десятків тисяч повернеться в місто поплавлених війною ми будемо спостерігати отак? Сподіваюсь суто з почуття самозбереження варто вже замислитись багатьом.
ухилесам ****а..они не хотят верить. ! Причина остановки с ветеранами ніхуя не прокатит.

Да, ЗСУ.
Сейчас это нормально.

Ненормально это резать мусоров при проверке документов.
если б мусора, а не ... что я , не видел этих неопрятного вида амбалов, вламывающихся в общественный транспорт среди бела дня и хамящих гражданским? - в том числе и водителю транспортного средства ОТ, который тоже при исполнении.....

а если те же амбалы, и в "22:15" ? и БЕЗ полицая. А эти счас как правило уже без полицаев хватанием "по подворотням" занимаются.

ps ПУшарику = те громадяне, которые в 22-м осаждали военкоматы "хотим захищати" - сейчас прячутся от *****, ибо тогда в 22-м они были "воевать непригодны, вы больные, ****уйте додому", = теперь их за милую душу хватают .

Останнє редагування:
ps ПУшарику = те громадяне, которые в 22-м осаждали военкоматы "хотим захищати" - сейчас прячутся от *****, ибо тогда в 22-м они были "воевать непригодны, вы больные, ****уйте додому", = теперь их за милую душу хватают .
Хто хотів захищати, ті вже захищають.
Бо тоді давали зброю геть усим, хто був готовий.
Було ТРО, куди не брали тільки тих, хто не звертався.

Ти б мені міг розповідати, якби це не було в мене на очах.

если б мусора, а не ... что я , не видел этих неопрятного вида амбалов, вламывающихся в общественный транспорт среди бела дня и хамящих гражданским? - в том числе и водителю транспортного средства ОТ, который тоже при исполнении.....

а если те же амбалы, и в "22:15" ? и БЕЗ полицая. А эти счас как правило уже без полицаев хватанием "по подворотням" занимаются.

там було 3 військових з команди оповіщення і полісмен - 22,15 це що привід не показати свої документи, включно з військовими, котрі всі особи призивного віку зобов"язані носити? Я щось не пригадую обмежень окрім комендантської години -тоді нєхуй шастать, але якщо на вулиці - тим більше з всіма документами, бо шмаляти можуть без довгих попереджень.

не треба мені розповідати про 22, бо я в 22 поруч бачив тих, кого бачив у 1шу війну - з 14го. А от героя з 22 одного харківського знаю - так, повоював трошки слоном, а далі с2єбався у СЗЧ і в США зараз. ото так хотів захищати мабуть. І таке буває - мій меньший брат зараз в 46 рочків нормальний штурмовик з ПКМ - призвали в ДШВ і нічого, носить пару інгаляторів кругом, а в 22му вистачало таких як я - з досвідом, ото ми вам час і вигравали, щоб підготувались і навчились. Тож те що ти побачив під Добропіллям - готуйтесь бачите частіше, бо по 10 людей на 2км фронту оборону в одну нитку не втримають.
В полон чувачків притягли - наші вкраїнчики, Запорізька область... їх навіть не ****или, самі прийшли по виклику у військомат, аби не прийшли їх би просто на підвал посадили, дали би строки і в штрафбат вже з тюрми. Отак призивають братушки, коли не хочеш служити сам в своїй державі... ну а ми утилізуємо це сміття, кому фартить - той в полоні, але не всім таке щастя.

В полон чувачків притягли - наші вкраїнчики, Запорізька область... їх навіть не ****или, самі прийшли по виклику у військомат, аби не прийшли їх би просто на підвал посадили, дали би строки і в штрафбат вже з тюрми.
Ну, треба признати, що того фігуранта *****и таки на наркоті типу спіймали та оформили.
Та й ****ячки давали до того періодично, щоби не розслаблявся.

Тут свірєпиє тцк-шники поки ще хоч конопель не підкидають, ще не навчилися мабуть.

Принцип "жестче ТЦК - больше армия" - не работает. Депутаты и юристы называют цифры сзч уже в сотни тысяч. А за этот год цифры по нарастающей. Поэтому мечтать в режиме "свірєпиє тцк-шники поки ще хоч конопель не підкидають" это как "выстрелить себе в ногу".

Назад
Зверху Знизу