Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

а щодо ст. 65 Конституції України будуть міркування, чи громадянам її порушувати можна?
Є певна процедура, в рамках которої встановлюєть провина її ступень, там міра покарання. Звісно на цю процедуру "влада" положила великий та товстий, а нарід посиленно ховається за цю процедуру. В ітозі страждають законопослушні громадяни.

Останнє редагування:
а щодо ст. 65 Конституції України будуть міркування, чи громадянам її порушувати можна?
Це зветься достоєвщиною - якщо громадяни можуть порушувати одну статтю конституції, то ТЦКшники вирішили, що це є для них виправдовуванням. Але закон так не працює. В результаті закон порушують і ухилянти, і ті, хто їх затримує у незаконний спосіб. Виправдання нема для обох категорій.

Є певна процедура, в рамках которої встановлюєть провина її ступень, там міра покарання. Звісно на цю процедуру "влада" положила великий та товстий, а нарід посиленно ховається за цю процедуру. В ітозі страждають законопослушні громадяни.
Щось не пригадую вас дохуя таких ідєйних в 2022му, коли орки стояли в Циркунах, за Рузькою Лозовою та у Вільхівці. Ди ви такі потужні тоді були - треба було вийти і ****кам все пояснити. Чи сцикотно було, а щас від власного охуєнія ви стали потужним спротивом?

Щось не пригадую вас дохуя таких ідєйних в 2022му, коли орки стояли в Циркунах, за Рузькою Лозовою та у Вільхівці. Ди ви такі потужні тоді були - треба було вийти і ****кам все пояснити. Чи сцикотно було, а щас від власного охуєнія ви стали потужним спротивом?
Який спротив, ти вважаєш що не треба дотримуватись вимог законодавства?

У самій Руській вони стояли - село було окуповане. Лісне - сіра зона.

З Руської їх поперли аж 29 квітня 2022.
з Питомнику вони ***рили 2-3ма 2с19, піхота з калашами в самій рузькій мені була взагалі похєр)) Але мені це суті справи не міняє - де ці всі були потужні правники, котрі зараз на ТЦК стрибають? До речі, останній випадок, коли порізали 3х військових - це пацани списані з бойових бригад, котрі до лікування ще бігали піхотою по окопам. То в мене питаннячку - чи не охуїли люди, які схвалюють напад на них? Чи всі думають, що коли нас кілька десятків тисяч повернеться в місто поплавлених війною ми будемо спостерігати отак? Сподіваюсь суто з почуття самозбереження варто вже замислитись багатьом.

з Питомнику вони ***рили 2-3ма 2с19, піхота з калашами в самій рузькій мені була взагалі похєр)) Але мені це суті справи не міняє - де ці всі були потужні правники, котрі зараз на ТЦК стрибають? До речі, останній випадок, коли порізали 3х військових - це пацани списані з бойових бригад, котрі до лікування ще бігали піхотою по окопам. То в мене питаннячку - чи не охуїли люди, які схвалюють напад на них? Чи всі думають, що коли нас кілька десятків тисяч повернеться в місто поплавлених війною ми будемо спостерігати отак? Сподіваюсь суто з почуття самозбереження варто вже замислитись багатьом.
ухилесам ****а..они не хотят верить. ! Причина остановки с ветеранами ніхуя не прокатит.

Да, ЗСУ.
Сейчас это нормально.

Ненормально это резать мусоров при проверке документов.
если б мусора, а не ... что я , не видел этих неопрятного вида амбалов, вламывающихся в общественный транспорт среди бела дня и хамящих гражданским? - в том числе и водителю транспортного средства ОТ, который тоже при исполнении.....

а если те же амбалы, и в "22:15" ? и БЕЗ полицая. А эти счас как правило уже без полицаев хватанием "по подворотням" занимаются.

ps ПУшарику = те громадяне, которые в 22-м осаждали военкоматы "хотим захищати" - сейчас прячутся от *****, ибо тогда в 22-м они были "воевать непригодны, вы больные, ****уйте додому", = теперь их за милую душу хватают .

Останнє редагування:
ps ПУшарику = те громадяне, которые в 22-м осаждали военкоматы "хотим захищати" - сейчас прячутся от *****, ибо тогда в 22-м они были "воевать непригодны, вы больные, ****уйте додому", = теперь их за милую душу хватают .
Хто хотів захищати, ті вже захищають.
Бо тоді давали зброю геть усим, хто був готовий.
Було ТРО, куди не брали тільки тих, хто не звертався.

Ти б мені міг розповідати, якби це не було в мене на очах.

если б мусора, а не ... что я , не видел этих неопрятного вида амбалов, вламывающихся в общественный транспорт среди бела дня и хамящих гражданским? - в том числе и водителю транспортного средства ОТ, который тоже при исполнении.....

а если те же амбалы, и в "22:15" ? и БЕЗ полицая. А эти счас как правило уже без полицаев хватанием "по подворотням" занимаются.

там було 3 військових з команди оповіщення і полісмен - 22,15 це що привід не показати свої документи, включно з військовими, котрі всі особи призивного віку зобов"язані носити? Я щось не пригадую обмежень окрім комендантської години -тоді нєхуй шастать, але якщо на вулиці - тим більше з всіма документами, бо шмаляти можуть без довгих попереджень.

не треба мені розповідати про 22, бо я в 22 поруч бачив тих, кого бачив у 1шу війну - з 14го. А от героя з 22 одного харківського знаю - так, повоював трошки слоном, а далі с2єбався у СЗЧ і в США зараз. ото так хотів захищати мабуть. І таке буває - мій меньший брат зараз в 46 рочків нормальний штурмовик з ПКМ - призвали в ДШВ і нічого, носить пару інгаляторів кругом, а в 22му вистачало таких як я - з досвідом, ото ми вам час і вигравали, щоб підготувались і навчились. Тож те що ти побачив під Добропіллям - готуйтесь бачите частіше, бо по 10 людей на 2км фронту оборону в одну нитку не втримають.
В полон чувачків притягли - наші вкраїнчики, Запорізька область... їх навіть не ****или, самі прийшли по виклику у військомат, аби не прийшли їх би просто на підвал посадили, дали би строки і в штрафбат вже з тюрми. Отак призивають братушки, коли не хочеш служити сам в своїй державі... ну а ми утилізуємо це сміття, кому фартить - той в полоні, але не всім таке щастя.

В полон чувачків притягли - наші вкраїнчики, Запорізька область... їх навіть не ****или, самі прийшли по виклику у військомат, аби не прийшли їх би просто на підвал посадили, дали би строки і в штрафбат вже з тюрми.
Ну, треба признати, що того фігуранта *****и таки на наркоті типу спіймали та оформили.
Та й ****ячки давали до того періодично, щоби не розслаблявся.

Тут свірєпиє тцк-шники поки ще хоч конопель не підкидають, ще не навчилися мабуть.

Принцип "жестче ТЦК - больше армия" - не работает. Депутаты и юристы называют цифры сзч уже в сотни тысяч. А за этот год цифры по нарастающей. Поэтому мечтать в режиме "свірєпиє тцк-шники поки ще хоч конопель не підкидають" это как "выстрелить себе в ногу".

1755595818210.webp

⚡️ Кабмін планує запуск «е-ТЦК» та цифровізацію ВЛК

Ключові ініціативи:
▪️ Створення e-Суд, e-Акциз, ЦНАП 2.0 та онлайн-моніторинг ліцензій для грального бізнесу.
▪️ Покращення умов служби для військових та масштабування центрів для ветеранів.
▪️ Підвищення кадрового забезпечення та умов роботи.
▪️ Реформа оплати праці педагогів.
▪️ Програма повернення українців: житло, робота та соціальна підтримка.

Принцип "жестче ТЦК - больше армия" - не работает. Депутаты и юристы называют цифры сзч уже в сотни тысяч. А за этот год цифры по нарастающей. Поэтому мечтать в режиме "свірєпиє тцк-шники поки ще хоч конопель не підкидають" это как "выстрелить себе в ногу".
сзчшник побегает, побегает, да возвращается. бо кушать хоцца. а с ухилянтов иногда получаются превосходньіе космодесантники. там же ж..либо тьі врьіваешьс в тему и рубишься, либо тебя забаранят. многие вьібирают первое. потому не надо про то что, ухьілян воевать не будет. куда денешься с подводной лодки?

Назад
Зверху Знизу