Статус: Офлайн
Повідом.: 40854
Повідом.: 40854
Колись у мене був цікавіший знайомий. Той би може й добровільно пішов на війну, бо війна - це природно. Захист свого дому. Не знаю, чи живий він, бо старший за мене.дала б ему?
Вважав природне середовище важливішим для людини, ніж соціальне. До природного відносив і мову, тому розмовляв виключно мовою. Навіщо для України придумувати зайве, якщо вже є потрібне. Хоч мабуть знав і англійську. Закінчив фізмат у пристойному університеті швидже за все для загального розвитку. Стипендії при його світогляді вистачало. Світлі мізки. Міг допомогти будь-кому вирішити проблему, окрім начальника, бо це вже праця, а вона не вкладалась в його розуміння сенсу життя.
Тому ділив робочий час між будівництвами і колгоспами. Таку роботу вважав природною.
Як і життя за межами багатоповерхівок.

Це все було за лютого совка.
А этот танцор сальсы значит руководитель выша и сам определяет кому отсрочку дать. Интересно, а самокатчик Гончарук в его выше работает или свой забацал) Странно, что этот Жернаков не догадался, что можно свой вуз создать и самому себе справки выписывать. Ну или с Шабуниным на пару.