Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

ты так часто это говоришь, как будто на передовой находишься. Не вижу в этом ничего геройского на данный момент.
ти, що, лайняр, із кураторами радився, як тобі відповідати на провокаційні запитання, коли ти обісрався? :іржач::іржач:

тебя развели в 19 что ли? Только дошло?
звичайно їх розвели. "зробили це ще раз". але лише свідомі та ті, хто із совістю мають мужність у цьому відверто зізнатися. інши будуть лише кукурікати "а ваш петя шоколадний кококо"...

а потом стал за пороха?
В 19? Да, а за кого надо было стать?

Знаешь такое что о дереве судят по плодам его, среди которых бывают и порченные но их меньше

Порох далеко не ангел в моем представлении но на тот момент я не видел другой кандидатуры

звичайно їх розвели. "зробили це ще раз". але лише свідомі та ті, хто із совістю мають мужність у цьому відверто зізнатися. інши будуть лише кукурікати "а ваш петя шоколадний кококо"...

да может и не развели, может он ждал такого, надеялся что *****ы опять табунами на барик поедут

ми у Харкові живемо
у Харкові.
у Харкові також треба?

я наче у Харкові вчора був.

а цей мудень не хоче у Харкові тиждень провести? вночі на Сортировці чи НБ?
я лише у Харкові
хватит?

ми у Харкові живемо
у Харкові.
у Харкові також треба?

я наче у Харкові вчора був.

а цей мудень не хоче у Харкові тиждень провести? вночі на Сортировці чи НБ?
чотири згадки про Харків від харків"янина за півроку це "часто"? та ти "петю" за сьогодні лише сім разів пригадав, вилупок. :D то мені вже слід тебе підозрювати у злістному порохоботстві?

чотири згадки про Харків від харків"янина за півроку це "часто"? та ти "петю" за сьогодні лише сім разів пригадав, вилупок. :D то мені вже слід тебе підозрювати у злістному порохоботстві?
****рус еще и онолитег самоучка

Назад
Зверху Знизу