Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Горбенко бачив такий закон?

Права і свободи людини "можуть бути" обмежені", згідно конституції, але, повинен бути прийнятий закон.
На зараз - такого закону немає.
Але, армія не може бути використана проти мирного населення України (та і будь-якого, згідно міжнародного права). Тобто, будь-який напад військового на цивільного - є військовим злочином.
ТЦК, коли бусіфіцирує, відмінило статтю 17 конституції:
....Збройні Сили України та інші військові формування ніким не можуть бути використані для обмеження прав і свобод громадян або з метою повалення конституційного....

Останнє редагування:
хто тобі збрехав, що я дивлюсь? санітари? чи твій бацка вуссатий?
Пересмотрел вчера фильм "Брат-2". Любимая фраза "русские на войне своих не бросают"
хорошо, будем считать что ты пересмотрел с закрытыми глазами
кто заставляет тебя врать?правду ты говоришь только на русском, а врешь на украинском, ты против мови?
вот любимый фильм биомехольда, который он с удоольствием пересматривает и который не считает антиукраинским

Останнє редагування:
хорошо, будем считать что ты пересмотрел с закрытыми глазами
кто заставляет тебя врать?правду ты говоришь только на русском, а врешь на украинском, ты против мови?
але ж ти таки довбойоб, чи ти курсиву не бачиш? чи у твоії гомельскій школі не казалося, що курсивом відокремлюють непряму мову, цитати чи чиїсь висловлювання?
ааа, який же ти невчений *****! просто відчуваю твій рівень комахи...
чергового разу за сьогодні ***докацп відкуштував лайна... :іржач::іржач::іржач:

цитата взята тут...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ще щось нарив на мене, їбанутий пінкєртон?

але ж ти таки довбойоб, чи ти курсиву не бачиш? чи у твоії гомельскій школі не казалося, що курсивом відокремлюють непряму мову, цитати чи чиїсь висловлювання?
ааа, який же ти невчений *****! просто відчуваю твій рівень комахи...
чергового разу за сьогодні ***докацп відкуштував лайна... :іржач::іржач::іржач:

цитата взята тут...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ще щось нарив на мене, їбанутий пінкєртон?
ты не смотрел брат 2 и не понимаешь о чем речь? я правильно понимаю?

тоесть ты не смотрел брат 2 и не понимаешь о чем речь?
звичайно, дивився. і першу частину дивився і майнкапф читав. і цоя слухав. далі що, їбонутий? в сбу побіжиш? давай вже одразу до прокурора, він у 5 палаті, де раніше наполеон був.

ты нас хочешь запутать?
як можна намагатися заплутати довбойоба із суттєвими розладами конгнітивного мислення? і кого "вас"? вас обох, чи скільки там в тебе вигаданих друзів?

як можна намагатися заплутати довбойоба із суттєвими розладами конгнітивного мислення? і кого "вас"? вас обох, чи скільки там в тебе вигаданих друзів?
ты каждый раз врешь, то ты смотрел, то ты не смотрел, зачем врать?

звичайно, дивився. і першу частину дивився і майнкапф читав. і цоя слухав. далі що, їбонутий? в сбу побіжиш? давай вже одразу до прокурора, він у 5 палаті, де раніше наполеон був.
сейчас мы пытаемся понять где ты врешь, а где правду говоришь.
ты знаешь немецкий язык ? читал первую часть или вторую?

Запрещено редактировать чужие посты в цитате. Тем более полностью по смыслу
от насмішив. А я думав, що тут на форуме це "гарна" традиція - перекручувати цитати. Постійно із цим стикаюся.

Жми жалобу, админ не экстрасенс, все увидеть не может
вайкрана а самому слабо нажать, вот же подстрекатель.
да и вообще пожалейте админов, им только ваши сопли еще читать, хватает и бреда от недоумков форумных.
сефиде вон пожалуйся, если тебя обижают.

Назад
Зверху Знизу