Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

⚡️ *З законопроєкту про мобілізацію виключили обмеження про користування транспортом та блокування рахунків для ухилянтів,* повідомив **** комітету з нацбезпеки Вадим Івченко.

_"Всі інші обмеження, наскільки я пам’ятаю, вони підтримані робочою групою, і зараз будуть розглядатися на комітеті"_, – зазначив він.
обновленные данные:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

За словами нардепа, ухилянтів дійсно можуть позбавити права керування транспортними засобами.
У Комітеті Верховної Ради з питань нацбезпеки та оборони наразі допускають лише одне обмеження для військовозобов’язаних, які ухиляються від
щодо права керування транспортними засобами.

Асєєв розповів, що у навчальному центрі зустрів безхатька, якого мобілізували.

"На додачу до нас ще й привезли безхатька: у ТЦК йому запропонували "зиму в теплі", помили, купили у секондхенді якесь шмаття та закинули до нас в ліс. Єдине, про що військкоми забули згадати, – це його ноги, які буквально гнили та сочилися", – зазначає військовий.

За словами Асєєва, цього чоловіка вже наступного дня відвезли до лікарні, але звідки його повернули як цілком придатного.

Насправді ж воно трошки не так працює. Ті, що зараз 40-55 - ці ті, хто наповнює Пенсійний фонд. Якщо вони на фронт, то це витрати держбюджету
да нет именно так как написали выше и работает, а будущем никто не думает. где кулявлоба??? урвал и съебался

Я выпью винца за твое здоровье на набережной Сены - я не знаток парижей но ***** надо там побывать и охуеть
Надеюсь, ты охуеешь, когда тебя на набережной Сены будет ***** в **** здоровенный ****ила или 15 ******.

Надеюсь, ты охуеешь, когда тебя на набережной Сены будет ***** в **** здоровенный ****ила или 15 ******.
это мы потом охуеем, когда он начнет после этого описывать здеся свои ощущения:D

А можна пояснювальну бригаду - це такий перформанс, ***** Наркофона, чи що?
Це не перформанс, а обов'язок. Якесь з'хбавше ***, сидячи у Мюнхені в пропердженій кімнаті, сьорбає дешевий шнапс, *******, а нам розповідає про шампаньйолу та доступних жінок. Та якби тільки це, то й *** на нього. Але воно з висоти своїх 8 класів, які закінчив із двійками, розповідає звідти, як нам тут треба жити, та ще й кличе себе патріотом. От що з таким робити? Правильно, у всі природні отвори.

Це не перформанс, а обов'язок. Якесь з'хбавше ***, сидячи у Мюнхені в пропердженій кімнаті, сьорбає дешевий шнапс, *******, а нам розповідає про шампаньйолу та доступних жінок. Та якби тільки це, то й *** на нього. Але воно з висоти своїх 8 класів, які закінчив із двійками, розповідає звідти, як нам тут треба жити, та ще й кличе себе патріотом. От що з таким робити? Правильно, у всі природні отвори.
А звідки у схемі "****іла" і 15 арабів?

смотрю ти сидя в проперженой комнате где то под люботином ****ишь про то как все ***** жить должны. И как бабки государственные тратить. Так ***. Нужно слушаться таких как я - потому такие как я ведут человечество вперед к свету, а такие как ты делают совок с ***ней
Я в Харкові і працюю. А ти хитрозроблений покидьок, який з Люботина з'їбався світ за очі.

****ь тут об этом тема, которая уже докатилась до 715 страницы!! тут никто ничего не брал у государства, но все ему должны:D :кінь2:
Тут кабмин недавно ощасливил общественным договором представителей бизнеса, в стиле вы нам должны, а мы вас может быть будем меньше *****, но не сейчас, а возможно когда-нибудь.
ИМХО к обычным человекам у них приблизительно такое же отношение.

Тут кабмин недавно ощасливил общественным договором представителей бизнеса, в стиле вы нам должны, а мы вас может быть будем меньше *****, но не сейчас, а возможно когда-нибудь.
ИМХО к обычным человекам у них приблизительно такое же отношение.
почитал я его и не совсем понял к чему он?? это типа декларации общей?? или будут с каждым добровольно-принудительно заключать??? кроме того все что там прописано типа и так нужно соблюдать по закону, а типа с договором то ваще ни-ни не дай боже если порушите скрепы. как вам не стыдно вы же договор подписали! типа так????

Назад
Зверху Знизу